אוכל  טעם החיים
נימוח בפה: עוגיות טחינה
ynet
פורסם: 02.05.11, 10:18
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 42 תגובות ב-21 דיונים
1. טחינה גולמית או עשויה?
א   (02.05.11)
2. איזו טחינה?
שי   (02.05.11)
סלט טחינה או טחינה גולמית?
נשלח מהאייפון שלי
3. ניסיתי!
משה גנץ ,   אשקלון   (02.05.11)
ניסיתי ובסך הכל יצא לא רע.  בשביל שלא יסריח משום ערבבתי טחינה "נייטרלית" - בלי שום ופטרוזיליה, אבל עם לימון ומלח וקצת שמן זית. לא היה לי אגוזי קשיו אז השתמשתי בבונדוק. בשביל הגיוון ערבבתי גם קצת חומוס. יצא טיפה משונה, אבל בסך הכל טעים. תודה, אנסה שוב ביום העצמאות ואפתיע את אשתי.    
4. יואו זה נשמע טעים אבל דני לא מרשה
אשתו המתוסכלת של דני   (02.05.11)
רק אם אחליף את הטחינה באבק, את החמאה בווזלין ואת הסוכר במים. אתם חושבים שזה ייצא טעים?
5. ואם לא רוצים חמאה - האם אפשר שמן?
(03.05.11)
איזה שמן ובאיזה כמות?
6. תרגיעו, אלו עוגיות בטעם חלבה!
חנהלה אופה קטנה   (03.05.11)
טחינה וחלבה שתיהן עשויות משומשום. לעוגיות עם טחינה גולמית יש טעם נהדר של חלבה.
7. תכינו ישר כמות כפולה-ייאמיוכמובן שטחינה גולמית
לולי   (03.05.11)
8. אמא שלי הייתה מכינה בדיוק את העוגיות הממכרות האלה
תנסו ולא תתאכזבו   (03.05.11)
וזה כזה טעים!!!!
חבל רק שכזה משמין..
9. אני רק שאלה
אפרת   (03.05.11)
קמח רגיל או תופח?
10. העוגיות
ציונה אפגין   (03.05.11)
העוגיות ממש מוצלחות
11. הכנתי העוגיות
דבי ,   חיפה   (07.05.11)
הכנתי הועגיות והן יצאו מאוד רכות ומתפוררות, האם כך אמור לקרות?
12. העוגיות הכי טעימות שהכנתי בחיי!
דנה   (08.05.11)

יצא פשוט מעדן,

והכנתי את זה עם קמח תופח, ולא הרגשתי בשום הבדל.

יצא מושלם !

ושמתי רק 6 כפות סוכר חום במקום 8.

13. לאחר ההכנה..
מהמרכז   (08.05.11)
יצא מעולה, טעים כצפוי :)
14. עוגיות טחינה
תקוה ,   פתח תקוה   (24.06.11)
יצא מעולללה נמסות בפה טעימות מאוד ... תודה רבה
15. עוגיות טחינה
תקוה ,   פתח תקוה   (24.06.11)
נכון זה יוצא מאד מוצלח ומאד מאד שנגמר מהר מאד
16. באמת מדהימות!!!!!!!!!!!!
אפרת מימון   (21.09.11)
מדהימות!!! באמת העוגיות הכי טעימות שהכנתי....
הוספתי גם שאריות של שקדים שטחנתי לחלב שקדים.... ומה שנשאר בבד (מסננת) הוספתי לתערובת העוגיות...
יאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18. הכי טעימות שאכלתי בחיים!
(17.10.11)
19. המתכון המנצח!!!! סחטיין!!
ניסיתי הרבה ,   זה הכי טוב!   (30.10.11)
20. איפה אני טועה?
יעל   (03.12.11)
עשיתי הכל בדיוק לפי המתכון ואני לא מבינה על איזה בצק אתם מדברים?
מקסימום אפשר לקרוא לזה עיסת טחינה. חזרתי למחשב שוב ושוב לראות אם העתקתי נכון את המתכון ולא טעיתי ובכל זאת מהבצק שיצא לי אפשר להכין עוגיות רק עם שקית זילוף.
המתכון נכון? זה באמת רק כוס קמח אחת + כף?
21. 100 גרם חמאה על כוס קמח,,מישהו כאן התחרפן גועל נפש
יריב ,   ת"א   (27.10.13)
22. תהרגו אותי אני לא מבין איך טחינה מתחברת עם עוגיות....
לא ניסיתי ,   וגם לא מתכוון לנסות   (27.10.13)
עושה לי רע רק לחשוב על זה... נשמע כמעט כמו דג מלוח עם ריבה.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה