אוכל  טעם החיים  וידאו
ביס עסיסי וצמחוני: המבורגר פטריות
ynet
פורסם: 16.05.11, 10:18
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 80 תגובות ב-47 דיונים
1. אבקת סויה = קמח סויה?
מימי   (16.05.11)
2. מה זה אבקת סויה?
טבעונית   (16.05.11)

אני מכירה שבבי סויה. האם זה אותו הדבר?

3. קציצה צימחונית
אלתרמן   (16.05.11)
מי שמכנה תערובת ירקות מטוגנות בשם של קציצת הבשר המופלאה הרי הוא זה שקורא לשלולית מים בשם ים. למה? למה לעשות ככה? לא נחמד גם להמבורגר וגם לקציצצת הפטריות מה היא חטאה?
4. המבורגר לעשירים
גדי ,   ישראל   (16.05.11)
הגזמתם לא??
5. אליפות - החברה שלי הכינה לי כזה ויצא טעים יותר מהמקורי
ג'וני סטייק   (16.05.11)
6. יאמי!!
כרם   (16.05.11)
נראה מעולה..
יקר אמנם.. אבל מתכון טוב להרשים איתו את האורחים :-)
7. לא להתבייש: פירורי לחם במקום סויה
ישי ,   ארה"ב   (16.05.11)
למי שלא רוצה לחפש "אבקת סויה" או לא בוטח בהשפעות ההורמונליות של הצמח הזה (לא יודע, יש מחלוקת), אפשר להמיר את הסויה בפירורי לחם או לחם טרי אם משתמשים במעבד מזון וביצה. בדיוק כמו שמזייפים בקציצות בשר. עוד טיפים לטיבול: אבקת מרק בשר, בצל או עוף (צמחונית כמובן) ופפריקה מעושנת, למי שרוצה קצת ניחוח של גריל. מי שלא מתנגד לגבינה בקציצה שלו, יכול להוסיף קצת פרמזן מגורדת. וכמובן, זהו הצ'יזבורגר היחיד ששומר כשרות כמוני יכול לאכול. בתיאבון!
8. אחרי שאוכלים את זה מרגישים מועקה בקיבה והרגשת הקאה מזעזע
שרירן שחום   (16.05.11)
9. קוראים לזה קציצת פטריות- ומה הקשר להמבורגר?-
נואה ,   תל אביב   (16.05.11)
זה שלשניהם יש צבע דומה? זה אומר שאפשר לערבב חלמונים ולקרוא לזה-
"שייק פסיפלורה" מדהים, אם לא יותר טעים מהמקור...

אם בחרתם לא לאכול בשר- אחלה.. לבריאות, אבל אל תנסו לחקות בשר עם ירקות!

10. כמה שמןןןןןןןן
דן   (16.05.11)
11. ולעבוד עם שעון זו זוהמה
דן   (16.05.11)
12. נואה, אין לך חיים?
(16.05.11)
אם כל כך לא אכפת לך מה אנחנו עושים, למה את טורחת להשאיר הודעות מציקות וביקורתיות?
13. שאלה לגבי כמות הפטריות
(16.05.11)
הוא אומר בסרטון "מה שחשוב זה שיהיו 80% פטריות שמפיניון ו-20% פורטבלו". אבל ברכיבים זה 50-50. יש טעות?
14. מספר 3
אשכרה   (16.05.11)

אשכרה מספר 3 יצאת קציצה !

15. איפה משיגים אבקת סויה??
(16.05.11)
16. לא שאכפת לי אבל
אבי   (16.05.11)
זה נראה לי צבוע:
*לשמור כשרות אבל לקנות נקניקים שמזכירים חזיר(כי תכלס זה הכי טעים)
*לא לאכול לחם בפסח אבל לאכול תחליפי לחם במקום מצות(ע"ע למעלה)
באותו אופן לאכול תחליפי בשר כמו קציצות סויה וכ' אבל להיות צמחוני.

העיקרון של להיות צמחוני זה לוותר על איזשהוא תענוג למען מטרה מסוימת ולדעתי לא לעמוד מאחורי זה ולהגיד "בואו נכין משהו שיהיה לו טעם של בשר" זו רמאות ,בגידה בעקרונות וצבוע
17. סויה?
דפנה ,   צפון   (16.05.11)
מה זה אבקת סויה
18. אכלתי את ההמבורגר הזה אצלם בסניף
דנה האדומה   (16.05.11)
אגאדיר נחלת בניימין נראה לי. האמת, היה סביר מאוד בשביל חיקוי-בורגר, לא מעט בזכות הלחמנייה, הירקות והרטבים יותר מאשר הקציצה עצמה.
19. אבל זה לא בריא = לטגן 15 דקות !!??
gri   (16.05.11)
20. תועבה!
יוגורט   (16.05.11)
21. אם מחבר המתכון הוא צמחוני, איך הוא יודע שזה מרגיש אותו הדבר?
י   (16.05.11)
ואם זה לא טעים אותו הדבר את מי זה מעניין אם זה מרגיש אותו הדבר?
22. אני יכול להגיד לך
(16.05.11)
ששבוע אחרי שהפכתי לצמחוני אכלתי המבורגר צמחוני, וזה היה בדיוק אותו הדבר.
23. למה לקרוא מתכון אם גורם לכם סערת רגשות??????
yana   (16.05.11)
כולה מדובר בקציצה שניתן לה השם במורגר. אפשר לחשוב. נפגע כבודו של ההמבורגר.... והמבורגר הוא לא קציצה?
למה לקרוא מתכון אם כל כך מרגיז אתכם?
24. נראה מצוין וטעים ועוד בלי ביצים ! .מתכון מבורך
צמחונית ,   ים   (16.05.11)
שידרוג בריאותי  וטעים  בדיוק למתכון הזה הוא שבמקום הסויה אני שמה עדשים מבושלות מעוכות.
25. ההמבורגר שלהם ממש לא טעים
אבי   (17.05.11)
טעמתי אותו מספר פעמים והוא פשוט יבש, תפל ומזכיר קצת טעם של קרטון.

המבורגרים צמחוניים טובים יש ב- BBB , ב״בורגרים״ ועוד אחד, סביר ומטה, ב״בודהה בורגר״.


נשלח מהאייפון שלי
26. ישש! תודה שאתם חושבים עלינו! :-)
יעל ,   טבעוצית   (17.05.11)
27. ההמבורגר הצמחוני שלהם יותר טוב מהבשרי
לא צמחונית   (17.05.11)
תעשו לעצמכם טובה ותנסו את ההמבורגר הצמחוני שלהם בפעם הבאה שאתם מבקרים שם. לא להאמין.
28. אתה פרימיטיבי ובעיקר טיפש
תמרה   (17.05.11)
ההגדרה של צמחונות אינה "עינוי עצמי למען שמירה על עקרונות"
צמחונות היא לא יום כיפור, אף אחד לא מפסיק לאכול בשר כדי שאמא טבע תסלח לבני האדם על חטאיהם. איזו מין אמירה הזויה?

אני כצמחונית לא אוהבת טעם של בשר כלל, חבריי הצמחונים שאהבו בשר בחייהם כקרניבורים, אוהבים לתבל באופן שמזכיר בשר, או לאכול ירקות בצורה דחוסה כמו קציצות או נקניקיות. אז מה?

שונאת אנשים שחייבים לדבר כשאין להם שום דבר לומר.
29. לא הבנתי את ההבדל
אורן ,   חיפה   (20.05.11)
בין שדה עגבניות למשל שמגדלים ומשקים ומרססים לבין פרה או תרנגולת שמראש מגודלת לאותה מטרה בדיוק גם אני נגד צייד חיות בר בדיוק כמו קטיף פירות בר אבל האדם צריך לאכול
30. ניסיון להכין
willow   (20.05.11)
נסיון ראשון להכין את המתכון נחל כשלון חרוץ. התערובת לא התגבשה בכלל וכשניסיתי להפוך את הקציצה היא התפרקה לגמרי.. חבל :(..
לפחות התערובת יצאה טעימה :)

ולאורן בתגובה 29.. אתה שואל ברצינות מה ההבדל בין עגבניה לפרה?
תגובות נוספות
חזרה לכתבה