אוכל  טעם החיים  וידאו
ביס עסיסי וצמחוני: המבורגר פטריות
ynet
פורסם: 16.05.11, 10:18
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 80 תגובות ב-47 דיונים
31. מה זה אבקת סויה?
איזה גורן ,   מרכז   (21.05.11)

מעולם לא שמעתי על כך.

האם יש דבר גזה ואם כן, איפה משיגים.

תודה עבור המענה

32. מה זה אבקת סויה?
תמר ,   צפון   (22.05.11)
מה זה אבקת סויה?
33. ווואו מעולה!!!! נשמח לעוד מתכונים להמבורגר צמחונים!
חיותמר ,   רחובות   (23.05.11)
ואפשריות לסנגון שניצל טופו :)
34. הרבה יותר טעים- "סטייקים" של פטריות שלמות
א. גיף   (11.07.11)
מתכון שהמצאתי והיה מדהים, ובעיקר לא מרגיש עיסתי/קציצתי:
ל-2 מנות

מטגנים רצועות בצל עם קצת חמאה (2 בצלים). אחרי שהם מתרככים מוסיפים קצת יין אדום ומצמצמים.
מכניסים לתנור 2 סלסלות פטריות פורטובלו גדולות שלמות עם מעט שמן זית (ללא הרגל), למשך כ-10 דקות.
מכניסים לחמניית המבורגר לתנור לקלייה קלה.
פורסים חצי גליל גבינת עיזים (פרומאז') לפרוסות דקות (מומלץ עם מכשיר פורס ביצים).

שמים על הלחמניה שכבה של בצל מטוגן (החמאה יכולה לשמש כרוטב, אם רוצים אפשר להוסיף רוטב פסטו, אבל לדעתי זה היה מעולה גם בלי), מעליה שכבה של 2-3 פטריות מהתנור, ומעליהם פרוסות גבינת עיזים.
לסגור את הכריך, למעוך אותו קצת ולהכניס לתנור ל-7 דקות נוספות (כדי שהטעמים יתערבבו קצת והגבינה תימס מעט).
מוסיפים קצת עלי אורוגלה ומגישים.
זה הולך נפלא עם סלט עלי בייבי, רוקפור ואגס חתוך גס עם ויניגרט הדרים.
מאוד ממליצה!
35. כמה חומר מקבלים בסוף?
יוני   (31.10.11)
זה 2.5 קילו מרכיבים, כמה זה יוצא בסוף? לא אפשרי שזה קציצה אחת?
כמה זה עולה בסופו של דבר?
36. תודה. פחות רצח חיות עושה לי טוב למצפון
Bשולה   (17.03.12)
37. למה לתערובת מטוגנת של פטריות וסויה יש טעם של בשר לדעתך?
צמחונית   (18.03.12)
זה פשוט טעים, בלי כל קשר להמבורגר. לא צריך להיות צמחוני בשביל לנסות את זה. ואגב, אין שום סתירה או צביעות באכילת "תחליפי בשר" כל עוד לתחליפים הללו לא היו עיניים. הערה ממש טרחנית מצדך.
38. אל תנסו את המתכון
(22.02.13)
אין דבר כזה "אבקת סויה" וזה שאף אחד לא טרח לענות לכל המגיבים ששאלו על זה די מראה שזה סתם פרסום מעצבן עם מתכון שלא מצליח.
39. בטח שיש
יולי   (03.10.13)
שבבי סויה. קונים בכל חנות טבע.
40. יש חוסר התאמה בין המוצרים במתכון לסרטון הוידאו
תמיר ,   דרום   (09.04.14)
מי הכין?
מה עושים עם חוסר ההתאמה? כמה סויה לשים בסוף? לפי פינסלר צריך קילו וחצי ולא חצי קילו.
בנוסף, יחס הפטריות אינו 80-20 במתכון...
ככה לא כותבים מתכון!
41. הזמנתי בטייקאווי אגדיר טבעוני - וואו! מדהים! כמה מזכיר בשר
איש שפוי   (18.08.14)
אני טבעוני רק 3 חודשים, ואני אומר לכם, זה, באמת, אחד הדברים שממש דומים לבשר. ההבדל היחיד המשמעותי זה שלא ניגרים נוזלים (דם) מהקציצה. צריך להנדס איזה חיקוי של דם וזה יותא מושלם.
42. תענוג של המבורגר פטריות
מור ,   קרית חיים   (27.12.14)
כשלי בא המבורגר מבשר ההמבורגר פטריות הזה מאוד מספק אותי, כי יש לו ממש מרקם של בשר, ואני מרגישה שאני אוכלת בשר. קוראים לפטריות בשר כי זה עוזר לאנשים כמוני לשנות הסתכלות על המבורגר, ותתפלא זה לגמרי עושה את העבודה.
43. היה ממש טעים הבורגר הטבעוני הכי מוצלח שלי :)
לינוי ,   הרצליה   (24.07.15)
במקום אבקת טופו השתמשתי בחלבון טופו מחנות ניצת הדובדבן
44. זה לא באמת המתכון, אל תנסו להכין
(19.01.16)
זה מתכון גרוע שלא יוצא טוב לאף אחד ולא ברור בכלל מה זה "אבקת סויה".
אל תנסו להכין!
חבל לזרוק כל כך הרבה פטריות יקרות.
46. המתכון המשופר
אביבית ,   תא   (19.10.16)
במקום שמן סויה נסו שמן חמניות במקום אבקת סויה נסו שבבי סויה להוסיף כף קמח חומוס תבלינים כורכום טימין שן שום אבקת עוף צמחית כףלמעט חריפות להוסיף פלפל ירוק או אדום חריף חתיכה קטנה מאד בבלנדר או חתוך ידני להשרות עד שעה במקרר כדי שהתערובת תהיה מתובלת לערבב שוב ואז לטגן או לאפות ברינג
47. זה מתפרק ממש, ניסיתי.
אורי   (29.01.17)
48. ניסיתי יצא לי טעים מאוד!
חנצי ,   ירושלים   (03.02.17)
תודה רבה , הכנתי עם קמח שעורה מלא ( barly ) , לא הבנתי מה זה אבקת סויה .. אבל יצא מצוין .בצל מטוגן והמבורגר זו ׳חתונה׳ מעולה , זה בורגר למביני עניין , יותר טעים לי מבשר ! יופי של שף
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה