ואני בטוחה שיהיה טעיםםםם. אישית, אני נוהגת להפריד את פרחי הכרובית ולהכניסן לסיר עם מי מלח רותחים, להרתיח שוב, להקטין להבה ל-2 דקות ולכבות. אחרי כ-4 דקות נוספות לסנן היטב מהמים ולגרר על מגרדת עבה
כתבת שצמחונים לא תמיד יודעים איך להפוך את המנה למשביעה ובריאה? אז הצעתי לך שאל תיכנסי בכלל לטריטוריה שאת לא מבינה בה. חלק מהצמחונים בכלל לא יגעו במה שמכיל ביצים וגבינות. לענינח בריאות - מנה עם מיונז? וכל הגבינות הללו - כולסטרול רב והחלב מאוד שנוי במחלוקת. כרובית זה ירק אמנם אבל ע״י להפוך מנה צמחונית למנה עיקרית להבדיל מתוספת צריך חלבון איכותי והמקור צריך להיות קטניות, לא יעזור שום דבר. כל זה ללא קשר לטעמה של המנה שיכול להיות מצויין. בשורה התחתונה, פרורי לחם מקמח מלא לא הופכים מנה לבריאה.
12. יפה מאד עם כל המלח הזה - מאד טבעוני\צמחוני\בריאותי...
DANY - דני ,
טורונטו קנדה
(07.05.11)
כמובן המתכון יהיה טעים - כאשר יש לכם 850 מיליגרם של נתרן בכל מנה... הבעיה היא שזה יותר ממחצית המלח שניתן לאכול ביום שלם ורק ממנה אחת ! אני לא מבין אותכם טבחים; האם אין לכם שום ידע על הנזק אשר המלח עושה לגופנו? יש לכם כבר כל כך הרבה מלח בגבינה (450 מ"ג נתרן, וזה כבר יותר מדי), למה להוסיף עוד? חשבתי שאתם משכילים ... אז, זה בריא? כמו כן יש את המיונז, עם כל תרכובות המאד "בריאות" אשר בו. תפסיקו לדחוף אורגני, טבעי, וכו '; כל המגדלים האלה יודעים איך "לשאוב" את הכסף, הם יכולים להבטיח את כל העולם - מי זה אומר שהם הוגנים, ואני לא שם...; רק עבור ה $ $ ...עופות מגודלים בכדי להטיל ביצים ולהיאכל; לא משנה את גידולם, התנאים שלהם, וכו '- זה כן משנה בכיס ...