מכינים פסטה - אני משתמשת בפסטה כמו ביסלי גריל מקמח חיטה. (היא מתעכלת הרבה יותר טוב)
אחרי שהיא מוכנה מסננים ושוטפים
בסיר מחמים מעט שמן זית.
משחימים מעט צנוברים או שבבי שקדים או שבבי אגוזים. טעים גם עם טבעות זיתים שחורים
זורקים פנימה את הפסטה ומוספים קוביות תבלנים של דורות, כמובן לפי כמות הפסטה שמבשלים, לשתי מנות אני מוסיפה: 1 קוביית שום, 2 קוביות עשבי תיבול איטלקי, 2 קוביות בזליקום קצוץ, מלח פלפל, ומי שואהב חריף מעט צילי.
בזמן העירבוב של הפסטה עם כל הנ"ל מומולץ להוסיף שמן זית לפי העין
ניתן להוסיף גם שמנת מתוקה למי שבא פסטה קרמית
כשמוכן להגיש עם גבינת פטה ופרמזו מגורר. ואם יש במקרה במקרר אז גם חצילים מטוגנים.... יאמי