אוכל  פרוייקטים  חלקי הפרה
נתח מס' 8: שריר קדמי
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 05.07.11, 17:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-6 דיונים
1. יפה... ממש שיר השרירים!
נועם   (23.07.11)
2. שריר
הבשלנית   (25.08.11)
אני  קונה שנים רבות את שריר הזרוע הקפוא המיובא מארגנטינה והוא מעולה, אני מכינה ממנו תבשילים שונים כולל חמין,  אני פורסת אותו לפרוסות עבות ומטגנת (השחמה קלה לסגירה) אותו במעט שמן זית ושום טרי ולאחר מכן אני יכולה להכין ממנו מעדנים, כמובן בבשול ארוך של כ - 3 והבשר יוצא נימוח בפה.
3. מתאים מאוד למרק בבישול ארוך
בשלן   (10.03.13)
4. מקסים לחמין
לי   (16.03.13)
מתאים אש לחמין
5. שריר הזרוע 8
אני   (02.09.17)
מעדן מלכים כצלי עם בצל שום ותבלינים רסק עגבניות בטטה ותפוחי אדמה יצא תענוג!!!
6. שריר זרוע מעולה בבישול של 4 שעות ויותר.
דורון ,   דרום   (31.08.18)
אני מכין כך:
מטגן בצל עד שמשנה צבע לחום.
מוסיף גזר וסלרי חתוכים לקוביות ומרכך.
חותך 1 ק"ג לחתיכות של 4 על 4 ס"מ.
מכניס לסיר.
לאחר שהבשר משנה צבע מוסיף 2 כוסות יין אדום איכותי ומבשל על חום נמוך עד שמיצטצם.
מוסיף ליטר וחצי מים.
מביא לרתיחה וממשיך על רתיחה איטית ארבע שעות.
מעדן
חזרה לכתבה