אוכל  פרוייקטים  חלקי הפרה
נתח מס' 9: קשתית
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 05.07.11, 17:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-6 דיונים
1. כל הכבוד על הצילומים וההזברים.
רוני ,   שרון   (17.07.11)
סוף סוף יש סדר.
2. הכי מתאים לחמין
(10.03.13)
הנתח הזה הוא הסוד שישדרג לכם את החמין ברמות.

הוא מוסיף המון עסיסיות וטעים בטירוף גם אחרי 15-20 שעות על האש.

3. מתאים נהדר לטבית.הרבה יותר טעים מעוף.
בני בנקר ,   תל אביב   (22.07.13)
4. "שומני מעט"??? חחח אהבתי.
יוסי ,   ראשל"צ   (14.09.16)
זה אחד החלקים (אולי החלק היחיד) עם הכי הרבה שומן ביחס לבשר.

ושלא תבינו לא נכון, זה החלק בסגנון הבישול הביתי הארוך שאני הכי אוהב בבקר. הבשר רך וטעים מאוד, והשומן שלו פשוט מעדן.
וכמו רוב אוהבי הבשר כאן, החלק הנוסף שאני אוהב זה האנטריקוט, שהוא מן הסתם שונה מהאסאדו, הוא בצליה זריזה של כמה דקות על המנגל.
5. *זובלנות
שמעיה   (09.03.18)
6. דווקא מתאים מצויין לצלייה
יאיר   (06.01.20)
טעם בשרני חזק
חזרה לכתבה