אוכל  פרוייקטים  חלקי הפרה
נתח מס' 10: צוואר
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 05.07.11, 17:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות ב-6 דיונים
1. אנחנו מכינים ממנו המבורגרים- נהדר!
אחד   (09.03.13)
2. מתאים לקבב כורדי
גולן   (09.10.13)
מתאים לקבב כורדי, גם ה2 מתאים אבל זה עדיף, לבקש לטחון אותו פעמיים
3. מדהים לחמין של שבת
ישעיהו   (28.12.13)
להכניס שלם ולשכוח. יוצא עסיסי, מתפרק בקלות, מלא טעם. פשוט סוף!
4. צואר מס. 10
יעלי   (29.11.18)
האם נתח כזה מתאים למעשנת??
5. מושלם לחמין!
דנה   (25.12.18)
6. כלום
כלום   (03.09.21)
חזרה לכתבה