אוכל  פרוייקטים  חלקי הפרה
נתח מס' 12: פילה
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 05.07.11, 17:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות ב-3 דיונים
1. כוס אמו -אוכל של עשירים! אף פעם לא טעמתי מזה
דימונה co.il   (16.07.11)
2. כששוקו יטבתה עולה 15ש"ח, עופרה שטראוס, לבטח טוחנת רק פילה.
בבוקר, בצהרים ובערב ,   פילה מאכל לעשירים   (20.10.11)
3. אכלתי פעם אחת פילה ולא "נפלתי" מהטעם שלו מסיבה אחת פשוטה -
רונן ,   ירושלים   (08.07.15)
הוא נטול שומן לגמרי. הוא אמנם רך וטעם סבבה יש לו,
אבל אחרי הכל שומן מוסיף הרבה לטעם.
אני כמו כל ישראלי שאוהב בשר טעים, נשאר עם שני הנתחים
הכי אהובים והכי טעימים - האנטריקוט על האש, והאסאדו עתיר השומן הרך והטעים.
חזרה לכתבה