אוכל  פרוייקטים  חלקי הפרה
נתח מס' 15: צ'ך
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 05.07.11, 17:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות ב-3 דיונים
1. לתשומת Ynet והקוראים
עפר ,   חו״ל   (14.10.12)
אני שף שעובד בחו״ל ולמיטב ידיעתי צ׳ך ובאנגלית -Chuck
זה חלק ״קידמי״ של הפרה שנמצא מאחוריי הצוואר ומעל הכתף
ולכן הוא גם כשר, חלק זה מאוד פופולרי בבריטניה ומאוד יקר
והוא משמש שם למילויי הפאי בדרך כלל וגם טוב מאוד לגולש
2. השפיץ
אריק ,   חולון   (13.08.13)
את השפיץ אני מכין לרוב כקוטלטים על הפלנשה פורס אותם דק וקצת צלייה מכל צד עם מלח גס ופלפל שחור גרוס פשוט מעדן נתחים נגמרים בלי לשים לב!! אני אומר כן לצלייה קצרה!!!!!!!
3. הממממ רעיון
(18.08.20)
חזרה לכתבה