צריך להיות מרכיב מתוק? סילאן, דבש, רוטב צ'ילי?
במקום לקבל סלט בריא מקבלים, בעצם ממתק. משמין לא בריא.
בכלל לכל דבר בארץ מוסיפים סוכר.
רטבים- תמיד מתוקים. לרסק עגבניות- מוסיפים סוכר. לאורז- חייבים צימוקים.
עוף- כל המתקונים עם רוטב צ'ילי או דבש.
הישראלי
אכול הכל מתוק.
אני בבית מכינה מטעמים בלי כל התוספות המיותרות הללו.
גם כשאנחנו מזמינים אוכל סיני אנחנו מבקשים שלא יוסיפו שו סוכר או רוטב שיש בו סוכר.
לסלט אפשר להוסיף שמן זית, לימון, מלח, חומץ באלסמי (לא מהסוג שמלא ברכז ענבים).
הרבה יותר טעים והרבה יותר בריא.