2. מאד מענין !
DANY - דני , |
טורונטו, קנדה |
|
(01.08.11) |
קומפוזיציה מעניינת מאוד. אני בדרך כלל מחמיץ עגבניות ירוקות במים / מלח, עירית ו חזרת (מצוין לשימור) - הכל מהגינה. אבל כאן, # 1, הדגש הוא על פלפלים חריפים, זו הסיבה שאתה בקושי יכול רואה את 8 העגבניות הקטנות אשר חתוכות מאד קטן ! אגב, מה הכוונה ל "עונת בלאדי"? מה הן עגבניות בלאדי אדומות - באנגלית? כמו כן, בצפון אמריקה, אנו עושים צ'אטני שן עגבניות ירוקות. לפעמים עגבניות ירוקות מטוגנות הולכות טוב מאוד עם ביצים מקושקשות ואומלטים. נהגתי לשמר פלפלים חריפים בחומץ, אבל מאז השנה שעברה אני משמר פלפלי habanero, scotch bonnet jalopeno בשמן זית ושום + מעט מלח - מעולה, נחמד וחם מאוד...!
|