אוכל  טעם החיים
ירוק בעיניים: עגבניות ירוקות מוחמצות
חוסאם עבאס
פורסם: 01.08.11, 10:35
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות ב-4 דיונים
1. מישהו ראה עגבניה בתמונה?
מויש שף   (01.08.11)
2. מאד מענין !
DANY - דני ,   טורונטו, קנדה   (01.08.11)
קומפוזיציה מעניינת מאוד. אני בדרך כלל מחמיץ עגבניות ירוקות במים / מלח, עירית ו חזרת (מצוין לשימור) - הכל מהגינה.
אבל כאן, # 1, הדגש הוא על פלפלים חריפים, זו הסיבה שאתה בקושי יכול רואה את 8 העגבניות הקטנות אשר חתוכות מאד קטן !
אגב, מה הכוונה ל "עונת בלאדי"? מה הן עגבניות בלאדי אדומות - באנגלית?
כמו כן, בצפון אמריקה, אנו עושים צ'אטני שן עגבניות ירוקות. לפעמים עגבניות ירוקות מטוגנות הולכות טוב מאוד עם ביצים מקושקשות ואומלטים.
נהגתי לשמר פלפלים חריפים בחומץ, אבל מאז השנה שעברה אני משמר פלפלי habanero, scotch bonnet jalopeno בשמן זית ושום + מעט מלח - מעולה, נחמד וחם מאוד...!
3. אני מחמיץ אותן שלמות, בחומץ, מים, מלח, פלפל שלחור, צ'ילי,
(01.08.11)
שום ושמיר.
4. ע"פ התמונה יש גם עלי דפנה,מה עוד חסר בטיבול?
ראשון   (06.08.11)
חזרה לכתבה