תהליך ייצורם קצר וזול בהרבה מייצורם של המוצרים המקובלים
סוכר - לבן עובר סידרת תהליכי זיקוק, שמשאירים "בצד" את כל הדברים הטובים
שלב א' - עסיס הקנה סוכר
שלב ב' - הפחתת נוזלים - מולסה
שלב ג' - הפחתת נוזלים - סוכר חום כהה
שלב ד' - "הלבנה" - סוכר חום בהיר
שלב ה' - "הלבנה" - סוכר לבן
ונשאלת השאלה, למה אין משקה בטעם קנה סוכר על המדפים (זה טעים, מנסיון)
המולסה נמכרת במחיר דמיוני (בילדותי למולסה לא היתה דרישה והיא ניתנה
ל... פרות !, בגרושים)
כל הנ"ל אמור לגבי חיטה, שעורה, סורגום, תירס, קאנאביס (גרעינים לדייסה)
חומוס, טחינה, שומשום ו... כל הקיטניות, הפירות, הירקות
ועוד שורה ארוכה של מוצרי טבע, שהתהליכים התעשיתיים שהם עוברים
משפרים בעיקר את בריאותו של חשבון הבנק של חב' המזון
כנ"ל לגבי מוצרי חלב
אחד ה"תרגילים המבריקים" של ייצרני המזון הוא ייצור ה"ביו דיזל" מתירס !
בהתחזותם ל"ירוקים", גרמו סוחרי הגרעינים למחסור חמור ועליית מחירים
בכל העולם וזו רק דוגמה אחת
(ראוי להזכיר שהביו דיזל נמצא בשימוש מקסימלי, דווקא בברזיל המורעבת)
אפשר לומר שתאגידי המזון העולמיים, דופקים ומנצלים אותנו בגדול !
וממשלותינו לדורותיהן, שאינן מנצלות את הפוטנציאל האדיר, הקיים
בדרום ארצנו, למעשה שותפות לתרמית במודע ומבחירה