אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
לקרוא בין הדפים: 3 לזניות טבעוניות
ynet
פורסם: 29.08.11, 08:13
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 27 תגובות ב-20 דיונים
1. יאמי יאמי יאמי
אמיר ,   רמת גן   (29.08.11)
איזה אושר
2. תודה רבה!
...   (29.08.11)
3. לקרוא לילד בשמו פשטידות ולא לזניות
א.זרח ,   איזור א   (29.08.11)
4. קמח
לנה ,   מרכז   (29.08.11)
האם כמות קמח נכונה? 250 גרם זה 2 כוסות, הרוטב
יהיה עדיין רוטב ולא בצק?

נשלח מהאייפון שלי
5. מה יש לך עם ה - "עדיף עבים"? רוצה דקים!!!
צינית   (29.08.11)
6. אוף איך אני אגיב על מתכון שאין בו לא בשר ולא חלב????????????
טרול דוס   (29.08.11)
7. איך אני אוהבת את הלזניות של בודהה בורגרס
מרב   (29.08.11)
YNET - שיחקתם אותה, תודה רבה על המתכונים המעולים!
יותם - אתה ממש מוכשר.
8. הלזנית טעימות כמו שהן נראות
יעל אלון   (29.08.11)
לפחות את השתיים הראשונות טעמתי בשיבולת
9. דפי לזניה עושים מקמח וביצים
eranous   (29.08.11)
קצת מחטיא את המטרה למתכונים בלי ביצים, לא?
10. אלהים, זה נראה מדהים!
אחד   (29.08.11)
11. יש דפי לזניה בלי ביצים, פשוט לקרוא את הרכיבים
טל   (30.08.11)
12. two quotation
shoshi ,   new york   (30.08.11)
what size lasagna packet the lasagna don't have to be boil with water fist
13. צודק לחלוטין
ל. ,   מרכז   (29.08.11)
הופך את הלזניות ללא טבעוניות בעליל.
לא שמעתי מעולם על דפי לזניה ללא ביצים, אם מישהו שמע אשמח אם תאירו את עיני.
14. איזה מלך אתה יותם! תודה על הפירסום!!!
(30.08.11)
15. תרד בלי גבינה = איכס
י   (30.08.11)
16. damn son!
(30.08.11)
17. איזו כמות אדירה של קמח. הרס הכל!
עמית   (30.08.11)
המילוי יצא כמו פשטידה, וגם תפל מאד.
18. נראה מצויין! מתה לנסות את זאת עם החצילים
טל   (30.08.11)
19. אני אוהב מאד לזניה עם בשר. אנסה את המתכונים היפים האלה
אוהב לזניה   (30.08.11)
אין ספק שהם יפים, טעימים ובריאים, אם כי, בעיני גם סטק זה בריא מאד. תודה על המתכונים.
20. הלזניה עם הטופו- מתכון לא אפשרי
טבעונית   (05.09.11)

אני חוששת שמי שכתב כאן את המתכון ללזניה עם טופו לא באמת הכין אותו: אין בו אפילו טיפת תבלון (אני הוספתי מלח, פלפל שחור ואורגנו), הכמות בשמום פנים ואופן לא מספיקה לתבנית כ"כ גדולה (בתבנית של 30 * 20 בקושי הצלחתי למלא 2 שכבות מילוי), והטופו למעלה נשאר תפל וסתם נשרף. בסופו של דבר קיבלתי פשוט קישואים + תרד מבושלים ברסק עגבניות, שגם נאפו אח"כ. עלי האורז בכלל לא מורגשים בטעם, אלא כמין מרקם מסטיקי לא ברור. אז בשביל מה לטרוח?

חזרה לכתבה