|
1. וואו, איזו כתבה נהדרת!
המון תודה תום :)
|
|
|
2. מושקע מאוד, ונשמע טעים
קשה לי קצת אמנם לחשוב על המנות האלה כצמחוניות, אבל אולי כדי שאנסה באמת, אני אוכל יותר מדיי בשר, רואים בכרס
|
|
|
3. נהדר! אני מת על קובה צמחוני
|
|
|
4. איזה יופי :) מקסים מקסים
רנירן , |
פי.טי סיטי |
|
(17.10.11) |
אני מה זה הולך להכין היום את הקובה הזו, תום סיון... :)
|
|
|
|
|
6. מת על קובות, אבל למה זה תמיד כל כך
מסובך!! איזה מבאס |
|
|
(17.10.11) |
|
|
|
7. עשיתם לי חשק!! איזה כיף אוכל בלי לפגוע בבעלי חיים!
|
|
|
כיף שיש טורים שמעשירים את הידע (והבטן :)
|
|
|
9. תום סיון יקרה, את השראה אפילו לאוכלי הבשר!
יהודית , |
מטבח ללא טֶבָח |
|
(17.10.11) |
ככל שיירבו הצימחונים, כך הבריאות והמודעות לבריאות בארצנו תגדל ולחיות תהיה אפשרות לחיות את חייהם בלי להיות מובלים לבית המטבחיים בדרכים ובכמויות מסחריות דוחות ומבחילות.
תודה תום יקרה, על מתכונים משובחים שבוודאות יעשירו את מטבחי !
כבר עכשיו הוצאתי את המתכונים להדבסה במדפסת והם מונחים על השיש במטבח לביצוע מיידי ( הזמנתי אורחים לסעודת ערב :)
|
|
|
10. אין על האוכל העירקי!!!
אורן , |
תל אביב |
|
(17.10.11) |
כמה חבל שאין מסעדות עירקיות, נדיר למצוא מסעדות שמגישות מנות מזרחיות ובמיוחד קובות, ממולאים, והאורז הזה שמתבשל עם העוף :(
|
|
|
11. מת על קובות בעיקר מטוגנות
אבל למה העירקים כאלה רזים? רוב המאכלים העירקים מלאים בשמן וטיגון...
קובה שופתה, בטטה!!!!
|
|
|
12. כתבה מצוינת! תודה רבה!
|
|
|
13. הקובה בתמונה כל כך עבה שנראה כאילו היא עשויה מבוץ
בבקשה. קצת להשקיע!
אני מבין שבעקבות מסטר-שף אז כל אחד חושב היום שלהכין קובה זה שתי דקות אבל תעשו טובה ותקשיבו גם לדור הקודם שהכין קובות גם כשלא היו מולו מצלמות.
|
|
|
14. הצנוברים שמוכרים בארץ(בסופרים לפחות) רעילים.
ניר לא בא בחשבון , |
מרכז |
|
(17.10.11) |
יש בהם חומר שגורם ללשון לאבד תחושה.זה ממש מפחיד.אין פיקוח על הייבוא?? הפסקתי לקנות צנוברים מאז.
|
|
|
מג'דרת בורגול היר איי קאם!!!
|
|
|
|
|
17. כל הכבוד, כן יירבו כתבות צמחוניות
|
|
|
הרבה יותר קל להיות טבעונים כשיש מגוון
|
|
|
19. הקובה הוא המאכל היחידי שנכנס ויוצא מהגוף באותה צורה....
סימונה מדימונה |
|
|
(17.10.11) |
|
|
|
לפי דעתי זה נחשב כמנה עיקרית והיא דלה בחלבון למה לא להוסיף קצת בשר
|
|
|
21. לא סובלת אוכל מזרחי. כבד, מטוגן, גס.
|
|
|
22. האם אפשר למילוי לקובה עדשים שחורות ולא פטריות
למי שלא אוכל פטריות -
איזה תחליפים למילוי לקובה אפשריים -
למשל - האם עדשים שחורות זה מתאים?
|
|
|
23. שווה! חייבת לנסות את הקובה, ותמיד תהיתי איך עושים ספיחה
|
|
|
24. יואו איזה תיאבון זה עשה לי..
|
|
|
|
|
|
|
27. ניתן להוסיף למלית הקובה קוביות תפו"א קטנות
|
|
|
28. מתכונים והסברים מצויינים. רק הערה אחת - במתכון "ללא בישול"
מטגנים את הבצל... |
|
|
(17.10.11) |
כך שזה לא ממש "ללא בישול"
|
|
|
|
|
30. קדם 60 - ניתן למצוא קובה וספיחה
קדם "60" ביסטרו בר , |
שערי ניקנור 25 יפו |
|
(17.10.11) |
ניתן למצא שם את כל האוכל הזה כולל TACK AWAY והזמנות לבתים
| |