אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
קובה, ספיחה: מנות אזוריות בטוויסט צמחוני
תום סיון
פורסם: 17.10.11, 09:59
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 64 תגובות ב-46 דיונים
1. וואו, איזו כתבה נהדרת!
שמרית   (17.10.11)
המון תודה תום :)
2. מושקע מאוד, ונשמע טעים
דביר   (17.10.11)
קשה לי קצת אמנם לחשוב על המנות האלה כצמחוניות, אבל אולי כדי שאנסה באמת, אני אוכל יותר מדיי בשר, רואים בכרס
3. נהדר! אני מת על קובה צמחוני
יובל   (17.10.11)
4. איזה יופי :) מקסים מקסים
רנירן ,   פי.טי סיטי   (17.10.11)
אני מה זה הולך להכין היום את הקובה הזו, תום סיון... :)
5. נראה טעים להפליא
חן ,   חיפה   (17.10.11)
ינוסה בקרוב!
6. מת על קובות, אבל למה זה תמיד כל כך
מסובך!! איזה מבאס   (17.10.11)
7. עשיתם לי חשק!! איזה כיף אוכל בלי לפגוע בבעלי חיים!
רונית ,   חיפה   (17.10.11)
8. מצוין!
רעות   (17.10.11)
כיף שיש טורים שמעשירים את הידע (והבטן :)
9. תום סיון יקרה, את השראה אפילו לאוכלי הבשר!
יהודית ,   מטבח ללא טֶבָח   (17.10.11)

ככל שיירבו הצימחונים, כך הבריאות והמודעות לבריאות בארצנו תגדל ולחיות תהיה אפשרות לחיות את חייהם בלי להיות מובלים לבית המטבחיים בדרכים ובכמויות מסחריות דוחות ומבחילות.

תודה תום יקרה, על מתכונים משובחים שבוודאות יעשירו את מטבחי !

כבר עכשיו הוצאתי את המתכונים להדבסה במדפסת והם מונחים על השיש במטבח לביצוע מיידי ( הזמנתי אורחים לסעודת ערב  :)

10. אין על האוכל העירקי!!!
אורן ,   תל אביב   (17.10.11)

כמה חבל שאין מסעדות עירקיות, נדיר למצוא מסעדות שמגישות מנות מזרחיות ובמיוחד קובות, ממולאים, והאורז הזה שמתבשל עם העוף :(

 

11. מת על קובות בעיקר מטוגנות
קובה בובה   (17.10.11)

אבל למה העירקים כאלה רזים? רוב המאכלים העירקים מלאים בשמן וטיגון...

קובה שופתה, בטטה!!!!

12. כתבה מצוינת! תודה רבה!
יאמי יאמי   (17.10.11)
13. הקובה בתמונה כל כך עבה שנראה כאילו היא עשויה מבוץ
דויד ,   בסרה   (17.10.11)
בבקשה. קצת להשקיע!

אני מבין שבעקבות מסטר-שף אז כל אחד חושב היום שלהכין קובה זה שתי דקות אבל תעשו טובה ותקשיבו גם לדור הקודם שהכין קובות גם כשלא היו מולו מצלמות.

14. הצנוברים שמוכרים בארץ(בסופרים לפחות) רעילים.
ניר לא בא בחשבון ,   מרכז   (17.10.11)
יש בהם חומר שגורם ללשון לאבד תחושה.זה ממש מפחיד.אין פיקוח על הייבוא??
הפסקתי לקנות צנוברים מאז.
15. נראה מעולה
נועה   (17.10.11)
מג'דרת בורגול היר איי קאם!!!
16. טעיםםםםםםםםםםםם
מאשה ,   רחובות   (17.10.11)
נראה כל כך טעים!
17. כל הכבוד, כן יירבו כתבות צמחוניות
גל   (17.10.11)
18. רעיונות מצויינים
מיכלי ,   קריות   (17.10.11)
הרבה יותר קל להיות טבעונים כשיש מגוון
19. הקובה הוא המאכל היחידי שנכנס ויוצא מהגוף באותה צורה....
סימונה מדימונה   (17.10.11)
20. חסר חלבון
(17.10.11)
לפי דעתי זה נחשב כמנה עיקרית והיא דלה בחלבון למה לא להוסיף קצת בשר
21. לא סובלת אוכל מזרחי. כבד, מטוגן, גס.
ליל   (17.10.11)
22. האם אפשר למילוי לקובה עדשים שחורות ולא פטריות
א.   (17.10.11)

למי שלא אוכל פטריות -

איזה תחליפים למילוי לקובה אפשריים -

למשל - האם עדשים שחורות זה מתאים?

23. שווה! חייבת לנסות את הקובה, ותמיד תהיתי איך עושים ספיחה
מירי   (17.10.11)
24. יואו איזה תיאבון זה עשה לי..
גלי   (17.10.11)
25. תום תעשי לי ספיחה!
נראה מעולה!   (17.10.11)
26. תודה רבה
מרב   (17.10.11)
המתכונים נראים מצויינים.
27. ניתן להוסיף למלית הקובה קוביות תפו"א קטנות
פיף ,   תא   (17.10.11)
28. מתכונים והסברים מצויינים. רק הערה אחת - במתכון "ללא בישול"
מטגנים את הבצל...   (17.10.11)
כך שזה לא ממש "ללא בישול"
29. בעעע
יוזף פרעצל   (17.10.11)
אוכל של פרענקים
30. קדם 60 - ניתן למצוא קובה וספיחה
קדם "60" ביסטרו בר ,   שערי ניקנור 25 יפו   (17.10.11)
ניתן למצא שם את כל האוכל הזה כולל TACK AWAY והזמנות לבתים
תגובות נוספות
חזרה לכתבה