אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
קובה, ספיחה: מנות אזוריות בטוויסט צמחוני
תום סיון
פורסם: 17.10.11, 09:59
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 64 תגובות ב-46 דיונים
31. נראה מעולה! תודה!
טבעונית   (17.10.11)
32. למה לא להשתמש בפול ירוק
אילן   (17.10.11)
אין צורך להשרות, וזמן הבישול פחות מ-10 דקות
33. כל יום תריך להיות טבעוני!!!!
טבעונית   (17.10.11)
34. קובה ,ספיחה, מג'דרה זה אוכל ערבי , לא ים תיכוני
אבו מוסטפה ,   פלסטין   (17.10.11)
איזי ממזירים היהודים , אוכל ערבי אומרים עליו אוכל ים תיכוני ההההה יעני הפלאפל התחיל אוכל ערבי היום היהודים אומרים שפלאפל אוכל ישראלי הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
35. תודה! נראה טעים!
לאו   (17.10.11)
36. גם טעים וגם בריא
רנה   (17.10.11)
37. תגידו לארמנים שזה אוכל ערבי... נראה אתכם.
לא רק ערבי   (17.10.11)
וגם אוכל טורקי אינו ערבי, מה לעשות.
38. וכך ממשיכים החיים הבריאיים של הצמחונים ...
דני, DANY ,   טורונטו, קנדה   (17.10.11)
מדוע זה כל פעם שיש מתכונים צמחוניים, הם מלאים במלח?
בטח, הכל כך טעים בגלל כל כך הרבה מלח... לקחו כל אוכל והוסיפו הרבה מלח - טעם נפלא!
פיצה בארמנית, 500 מ"ג נתרן לכל אחת! זה מטורף.
לכל קובה קטנה(20 יחידות) יש 120 מ"ג נתרן; כמה מאלו תאכלו? קל מאד לעבור מעל ה 500 מג, ועוד יש מאכלים אחרים ביממה!
מג'דרה, נראה כי מן הכמויות אנו מקבלים 2 או 3 חלקים. 2 מנות, 600 מ"ג נתרן כל אחת. 3 מנות 400 מ"ג נתרן. עוד רעיון מטורף ...
אתם טוענים להיות צמחוניים - נהדר, אבל לאכול בריא; עוד סופרת אחרת ללא כל ידע בסיסי בתזונה! תום סיוון, האם את יודעת שמבוגרים צריכים רק לצרוך 1500 מ"ג נתרן ביממה? ילדים (8 / 9) 1200 מ"ג? את דוחפת מאד הרבה נתרן לגוף וזה מאד לא בריא ...
וכך ממשיכים החיים הבריאיים של הצמחונים ...
39. יאמיייי
(17.10.11)
40. ואוו, נראה טוב , אני בהחלט אנסה . תודה YNET
טומי ,   לוד   (18.10.11)
41. איזה יופי!! גרסא טבעונית למאכלים מסורתיים תודה רבה!!
שני ,   נראה ממש טעים:P   (18.10.11)
42. יאמי
יסמין ,   הוד השרון   (19.10.11)
43. לא ספיחה ולא פדיחה , זה לחמג'ון .
יוסי ,   רמת גן   (19.10.11)
44. וואו איזה יופי!!!
דנה ,   תל אביב   (20.10.11)
מסתבר שלכל מנה בשרית יש גירסה טבעונית מקבילה, הולמת, טעימה ומוסרית.
מי אמר שלטבעונים אין מה לאכול??
45. צריך להוסיף עוד תיבול למעטפת, ופשתן טחון כדי שיידבק יותר!
אחד שניסה   (03.04.12)
46. למה אי אפשר לבשל את הקובה הזה במרק
או ברוטב?   (03.09.12)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה