אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
סויה אהובתי: מתכונים עם פולי סויה
גליה דור
פורסם: 03.10.11, 08:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 83 תגובות ב-34 דיונים
1. תבדקו את הערך התזונתי עם foodsdictionary
(03.10.11)
2. יש רק בעייה ״קטנה״
דניאל ,   השרון   (03.10.11)
פולי הסויה, רובם, כמעט ככולם, מהונדסים גנטית.
גם האורגניים.
בעתיד עוד יתברר שהנזק של הנדסה גנטית מקטין בשישים את הנזק מסרטן או מאיידס.
לפני שאתם מכניסים פולי סויה בכל צורה שהיא לסיר שלכם, וודו בבקשה שהם לא מהונדסים.
אחרת, הזהרו בהם.

נשלח מהסלולארי שלי
3. irresponsible article.
(03.10.11)
עלייך להזכיר שגם סויה יש לצרוך במתינות כי כמות מוגזמת עלולה להזיק .
4. ואף מילה על בלוטת התריס?
כתבה לא רצינית   (03.10.11)
5. אני לא תלוי בתנובה כי אני לא צורך מוצרי חלב!
צורך סויה   (03.10.11)
6. אני לא לוקחת סיכונים, נמנעת מסויה בגלל סרטן שד
מיכל   (03.10.11)
במשפחה, וזה לפי עצת רופאים.
7. למי שרוצה להחליט בעצמו
כדאי לקרוא ,   http://soya.co.il/   (03.10.11)
8. אז על מה מבוסס החשש?
סתם_1   (03.10.11)

סתם שמועות?
9. היכן ניתן למצוא?
אוסי ,   רמת גן   (03.10.11)
על מדפי הסופר לא מצאתי פולי סויה..
האם ניתן למצוא רק בחנויות טבע?

תודה...
10. בעלי סובל מהכליות בגלל בשר ומלח .תודה על המתכונים
בשר נזק לכליות   (03.10.11)
11. אחלה מתכונים וכתבה כל הכבוד !
TTB   (03.10.11)
12. כתבה מצויינת!
מוקסמת   (03.10.11)

נדהמתי לראות סוף סוף כל כך הרבה ידע אמיתי בכתבה באינטרנט. כן יירבו!

13. נראה מצוין!
ענבל   (03.10.11)
המתכונים נראים מאוד טעימים . איזה כיף עם כאלה כתבות
14. זהירות
(03.10.11)
יודעים מדוע יש כל כך הרבה מוטציות מיניות במיזרח אנדרוגינוס, לידי בוי  ???
15. נא לא להטעות - ישנן נשים שבפרוש אסור להן
n   (03.10.11)

מי שחלתה בסרטן השד/שחלות/רחם שתשאל את האונקולוג לפני שהיא לוקחת

מי שנמצאת בקבוצת סיכון גבוה שתשאל את הרופא שאצלו היא עושה ביקורות

 

 

16. בשר זה רצח
(03.10.11)


נשלח מהסלולארי שלי
17. תחליף מצוין לבשר, טעים ויכול לקבל כל מרקם
דביר   (03.10.11)
באמת מעולה. יש גם סייטן, שזה חלבון חיטה שממש טעים, וקטניות בכלל - עדשים, פול, שועית, לוביה, מש, כל מיני
18. גבר, יש לך "שדיים"? זה בגלל הסוייה שדחפו לך למזון
י   (03.10.11)
תופעת השדיים הגבריים מקורה בפיטו אסטרוגנים של הסויה. הסויה היא מרכיב נפוץ מאוד בתעשיית המזון וכמעט שלא ניתן להמנע מהחשיפה לסויה.
19. כל יום צריך להיות טבעוני!!!
טבעונית   (03.10.11)
20. אח! איפה המדור היה בשבוע שעבר? אחלה מנות לארוחת חג
בשלנית   (03.10.11)
21. הפלאפל נראה מגניב מאוד!
חן   (03.10.11)
22. מתכון נפלא בחמש דקות
הילדים מתים על זה   (04.10.11)
מטגנים שום במעט שמן
מוסיפים חבילה של אדממה קפוא
מוסיפים מעט מים ומבשלים מספר דקות
בסוף הבישול מוסיפים חבילת כוסברא קצוצה-אפשר גם פטרוזליה וגם שום דבר
עוד דקה של בישול ומורידים מהאש
מלח ,פלפל
והעיקר-מיץ מלימון או שניים לפי הטעם
טעים חם וקר
נשלח מאייפון שלי
23. meule!!!!!!!
toda   (03.10.11)
24. רק סויה אורגנית, אחרת זה מהונדס גנטית.
(04.10.11)
25. שוב ושוב, יותר מדי מלח !
Dany - דני ,   טורונטו, קנדה   (03.10.11)
שוב ושוב, יותר מדי מלח - במתכון קציצות עם כפית מלח 1 = 2,400 מ"ג נתרן = 120 מ"ג כל אחת 20 קציצות או 80 מ"ג עבור כל אחד 30! אתם אוכלים 4 \ 5 וכבר הגעתם לשליש המותר ביממה; וזה רק במנה ראשונה בארוכה אחת !; מאד חכם... לילדים זה כמעט מחצית! הרי יש תבלים רבים אחרים והטעם הוא כבר שם!
אנו משתשים במעט מאוד או בכלל לא!
26. מהי בדיוק הנדסה גנטית? והאם עגבנית שרי לא הונדסה ע"מ להיות
תם   (04.10.11)
קטנה? בבקשה הסבר.
27. שאלה, ונא לא לצחקק בבקשה..
בלה ,   אנטוורפן   (04.10.11)
ידוע שסויה גורמת לגזים...איך מתגברים על העניין. אנחנו מאוד אוהבים לאכול טופו וסויה, אך חוששים מאפטר שוקס. יש למישהו עצה מה לעשות?
28. סויה טעים אם עושים שימוש נכון
רונן מאיר ,   יהוד   (04.10.11)
לכל שונאי הסויה למיניהם. סויה פולי סויה בכלל והרוטב בפרט יכולים להתשלב
בכל מטבח בצורה נהדרת כמובן אם עושים שימוש נכון. אני אישית לא הכי אוהב
סויה אבל זכור לי שפעם אחת במסעדה הזמנתי מנה שהיו בה פולי סויה והיה ממש טעים, אגב את מי שמעניין שם המסעדה מדובר במסעדת ספייס זה בדרום בין אשדוד לאשקלון, אחד המקומות היפים שהייתי בהם
29. מתכונים סופניים אבל אין כמו פולים טריים לא(!!!) מבושלים
(15.10.11)
30. אפשר להשתמש גם בשבבי סויה במקום פולי סויה
בן   (16.10.11)
ניתן לקצר את התהליך על ידי שימוש בשבבי סויה כמו בשר או בגולש סויה שנמכרים יבשים בחנויות טבע וברשתות. ריכוז החלבון יותר גבוה וגם התהליך פשוט. יש להשרות את הסויה במים רותחים לכמה דקות ולסנן. אחר כך להמשיך כמו בשר מבושל. כמות החלבון בשבבי סויה נעה בין 50% ל 70% (תלוי במוצר) ואינה מכילה שומן.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה