אוכל  טעם החיים
שניים סינים: דים סאם ולחמניות באו
מיכל וקסמן ודניה ויינר
פורסם: 01.11.11, 00:13
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 45 תגובות ב-22 דיונים
1. יאמי יאמי
איך בא לי!   (01.11.11)
2. אחלה כתבה . ממליץ על הבאו - שמרים מאודים .....משהו .
Takanohana   (01.11.11)
3. מעולה!! אוכל כשר יש בערוץ 7, אוכל טעים יש בYNET!!!
השף המשפשף ,   לונדון   (01.11.11)
ולטאליבאן היהודי ושאר אנשי המערות- כמו שאני לא מתלונן שאין מתכוני בייקון בערוץ 7 ככה גם אתם צאו לנו כבר מהצלחת!!!
4. פאו
איתי ,   סינגפור   (01.11.11)
אני גר בסינגפור ומופעים כאן מאד מהאוכל הסיני, כמדןמני שקוראים ללחמניות פאו ולא באו והן מעולות, ממחיץ בחום!

נשלח מהסלולארי שלי
5. לצערי אני אלרגית לסויה- יש רעיון לתחליף?
טל   (01.11.11)
6. איפה קומים מוכן במחיר שפוי???????
ארז ,   ראשון לציון   (01.11.11)
7. איפה אפשר למצוא סלסילות אידוי לא צבועות?
אני ,   ירושלים   (01.11.11)

השתמשתי בעבר בסלסילות אידוי שנקנו בפיליפינים ושכנראה והיתה עליהם גם שכבה של לקה, שעברה למזון בזמן האידוי, וקיבלתי מזה הרעלה חמורה.

האם ניתן לקנות סלסלות מבמבוק טבעי היכנשהו? (כאלו שלא עברו צביעה או ציפוי).

 

תודה

8. בצק שמרים בלי מלח?
נועם ,   ערבה   (01.11.11)
אין צורך להוסיף מלח לבצק של הבאו?
9. אהבתי מאוד יופי של כתבה
מויש שף   (01.11.11)
10. באו תל אביב
באו ,   תל אביב   (01.11.11)
באיזה מקום בתל אביב ניתן לקנות באו - מסעדה או חנות?
11. דים סאם שמים סאם קוראים לזה מומו! כל מי שהיה
מירית   (01.11.11)
במזרח יודע....זה אוכל פשוט וטעים לט יחותר מזה...
12. שאלה לכותבת: האם אפשר לבשל במים את הבצק הראשון
במקום לאדות?   (01.11.11)
13. אצל "דאמפלינג פאלאס"
stam1   (01.11.11)
תחפש באינטרנט - יש להם את הדים-סם הכי טובים שאכלתי אי פעם!!!
14. אחלה מתכונים!
א.   (01.11.11)
15. loved what you wrote! TODA!!!!
ANNA   (01.11.11)
but, it does remind me of my mother's KREPLACH... the shape is different but the rest is the same...(change filling as you wish..)
16. קוראים לזה באו.
שלמה   (01.11.11)
17. פילמני
(01.11.11)
18. דוגמה "קולוסלית" של מזון, במיוחד עבור הילדים ...
דני, DANY ,   טורונטו, קנדה   (01.11.11)
אנשים חכמים רבים כל כך עם מלח והטבחים עצמם !
4 כפות רוטב סויה = 4160 מ"ג נתרן - טירוף מוחלט.
מספר 5, טל, ועוד המגיב החכם - ישראלי - מלח להוסיף, שוב מאוד חכם!
מספר 8, למה מלח? אין לך כבר מלח במילויים?
במתכון הראשון, 80 מ"ג נתרן לכל כיסון קטן כל ועוד יותר מלח במילויים - עוד טירוף.
מיכל וקסמן עם כל המלח הזה, ועוד כותבת ספרי מתכונים לילדים - יש לך מושג על הנזקים של הנתרן? איפה הידע שלך על תזונה? הילדים המסכנים, איך מגדלים אותם אובססיים למח ...
בסוף, איזה "ידע"..., שילוב קטלני של רטבי סויה ומרכיבים מלוחים אחרים ...
דוגמה "קולוסלית" של מזון, במיוחד עבור הילדים ...
19. קוראים לזה באוזה וזה סיני מובהק כל השאר חיקוי
(06.11.11)
20. מתכון הבאו מעולה!
נטשקה ,   תל אביב   (02.01.12)
הכנתי את הבאו עם מילוי בקר, ויצא מעולה, בדיוק כמו שאכלתי בשנגחאי. תודה על הכתבה!
21. למה הן יוצאות צהובות ולא לבנות?
לי   (21.01.14)
אני מנסה להכין את לחמניות הבאו אך משום מה הן אינן יוצאות לבנות? האם זה קשור לכך שהשתמשתי בשמן קנולה ולא שמן צמחי?
22. לחמניות באו ממש לא טעימות זה כמו לאכול בצק
אני מהעתיד   (05.06.16)
ממש לא היה טעים לי
תגובות נוספות
חזרה לכתבה