אוכל  טעם החיים
אופה מכל הלב: ראיון עם אורי שפט
אמיר קמינר
פורסם: 12.12.11, 10:21
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 74 תגובות ב-40 דיונים
1. לחמים מעולים-התמכרות ממש
חדווה ,   חולון   (12.12.11)
אני מכירה את "לחמים" מימיה הראשונים בחשמונאים, עד היום אני לא מסוגלת לקנות לחם תעשייתי בסופר, מתמכרים לטעם, לריח ולאיכות של הלחמים, שפו לאורי על החנות השלישית ובניו-יורק אני בטוחה שיהיה להיט, אין קונספט כזה בניו-יורק, בהצלחה!!
2. קרואסון שקדים
שוקי ,   ניו דלהי   (12.12.11)
גם בגלות אנחנו נזכרים בערגה יתרה בקרואסון שקדים של לחמים כמו בכריכים ובכריכונים.לא מצאנו עוד כאלו טבים בארץ ובעולם.
3. כל הכבוד!! גאה באנשים שמצליחים!! ועוד ברוחניות!!
מפרגנת   (12.12.11)
4. ישר כוח!!!בהצלחה בכל מקום!!!מכל הלב!!!
שושי ב"ש   (12.12.11)
5. מצטרף לעניין הקוראסון שקדים
אלי כהן ,   תל אביב   (12.12.11)

הקוראסון הזה מתמודד בהצלחה רבה מול כל בולנז'רי איכותית בפריז... וכדאי שיוסיפו גם קוראסון שקדים ושוקולד/פיסטוק.

6. מפרגן לך
דני DANY ,   טורונטו קנדה   (12.12.11)

מפרגן לך על ההצלחה ומאחל לך את כיבוש ניו יורק.

אני גם הצלחתי בגדול ויודע ומכיר את ההרגשה והאחריות.

7. פירגון ענק
פנינה ,   צפון   (12.12.11)

רכשתי את הספר שלך, וכל מתכון פצצה יותר מהקודם.

אני חייבת לומר שאתה מסביר שלב אחרי שלב בספר

מומלץ לכולם לרכוש את הספר.

אין כמו החלה של אורי ביום שישי, בני הבית מחכים לחלה.

פירגון ענק לך אורי ושדרכך תיצלח, וכל שתבקש לו יהי

8. שכן גאה
רונן ויסמן ,   תל אביב   (12.12.11)
כמי שהיה שכן של אורי, אני מאוד גאה בכל מה שהוא עשה ולהיכן שהגיע. צדק לא נעשה לעיתים קרובות, אבל ההצלחה של אורי בהחלט מגיעה לו ושרק ימשיך כך.
9. איפה התלתלים??....
ציון מור ,   הוד השרון   (12.12.11)
מאד שמחתי לקרוא את הכתבה. מאחל לך בהצלחה. חבר מביולוגית מוסינזון
10. כל הכבוד!
Shadowalk   (12.12.11)
11. יפה
(12.12.11)
12. להיגמל טוטלית מלחם
הכי מומלץ   (12.12.11)
13. מתי כבר תגיע להוד השרון-מגדיאל אני בטוחה
ענת   (12.12.11)
שאם תעשה ביקור "שורשים" במקום תגלה שיש כאן אוכלוסיה שפוטה על שפט- המאפים , הגיע הזמן לסגור מעגל.......
14. דבר אחד בטוח יש לו לחדש לאמריקאים...
(12.12.11)
לגבי הלחמים אני לא יודעת מה המצב בניו יורק. הלחם האמריקאי בסופר הוא פשוט מזעזע (מתוק ולא התקלקל לנו בבאגז' במשך חודש!) - אבל אני מניחה שכמו בסן פרנסיסקו יש המון מאפיות בוטיק

אבל דבר אחד אין לאמרקאים - קינוחים ראויים. הכל שם מתוק להחריד! גם במאפיות! הקינוחים של "לחמים" בד"כ מאד עדינים במתיקות ואת זה הוא יכול לחדש לאמריקאים - שאפשר להרגיש עוד טעם חוץ מ "סוכר"
15. בחור צנוע, רחב לב ומוכשר; בהצלחה בכל!
(12.12.11)
הבוקר אכלתי את הפרוסה האחרונה של לחם השיפון+אגוזי מלך. );

בימים שאיני קונה בלחמים, אני אופה בבית על בסיס המתכונים של אורי.
16. כבודו יכול להנפיק קישור?
(12.12.11)
'הילד הקטן שבתוכנו‭'
17. אורי - כמה צבוע אתה יכול להיות?
(12.12.11)
"חשוב שאנשים ייהנו לעבוד אצלי, ואני יושב ומשוחח עם כל אחד מהם. ואכן יש לי מלצרים, מנהלים ואופים שעובדים אצלי כבר שבע שנים. ההצלחה פה היא לא מזויפת. יש קרבה אמיתית‭."‬

מחמם את הלב ממש. חבל רק ששכחת לציין שאתה מפטר אנשים כשיש להם יותר מדי וותק ולא טורח לשלם להם פיצויים. אור ואהבה ממש. אתה מואר עד שזה מגיע לכיס שלך.

אושו, שמושו - היית דני מגעיל וחסר רגשות ולעולם תישאר כזה - דג קר ומת. גם אלף אשרמים לא יוציאו את זה ממך.
18. מוכר לחמים בשוק הכרמל במחירים מפוצצים של ככר המדינה
נכנסתי והצטערתי   (12.12.11)
10 ש"ח לאצבעון מאפה
19. המזיף ללא שם - שפל המדרגה !
דני, DANY ,   טורונטו, קנדה   (12.12.11)
מספר 6 הוא מזויף; הוא מי שהוא ללא שם אמיתי אשר שמשתמש בשם שלי!
אין לי תגובה כאן, כי אני תמיד מדבר על הערכים התזונתיים של מתכונים אשר אני חוקר ומנתח, בעוד הדמות הזו משתמש רק במילים חלולות ...
המזיף ללא שם - שפל המדרגה !
20. בהצלחה! מגיע לך!
אילן   (12.12.11)
אני ממש מאוהב במקום הזה מאז שפתח את החנות. כל הכבוד ובהצלחה.
21. כל הכבוד,הספיק הרבה בחיים
תומר   (12.12.11)
22. אולי מוצרים בסיסיים (לדבריו),
(13.12.11)
אולם במחירים מופרכים

נשלח מהסלולארי שלי
23. סניף בניו יורק? איזה כיף!
הלכה הדיאטה...   (12.12.11)
24. בשוק הכרמל המקום לא ממש ממגנט את הקונים
דיגישף   (12.12.11)
עם כל הכבוד המחירים שלו הם לא מחירים לשוק הכרמל , בשוק האיכרים (עאלק) של הנמל שממילא מושך כל מיני ״צפונים״ אולי הוא הצלחה אבל בשוק זה הולך להיות פלופ רציני . כששני מטר ממנו מוכרים 5 ג׳בטות ב 10 שקלים או לחם כפרי בפחות מ 10 שקלים ( אני לא מדבר על האיכות , אין לי ספק באיכות לחמיו של אורי) לא נראה לי שירבו הקופצים על המקום . ניו יורק בחירה טובה יותר
25. איך אני אוהב את כל ה"מוארים" שאוהבים את עצמם
וממררים חיים לאחרים   (12.12.11)
יש בשרון מאפיה מוצלחת בהרבה (אני בכוונה לא נוקב בשמות) שגם עם סניפים בכמה ערים שומרת על רמה גבוהה מאוד.

ויש להם לחם עגבניות מיובשות.
26. על צדק חברתי שמעת? מזה המחירים
שירה   (13.12.11)

האלו? הייתי בחשמונאים כמה פעמים ועוגיית  ריבה קטנה עולה 8 שקלים השתגעת? מה בדיוק אתה תורם לחברה ולמסכנים?  אתה כמו כל העאלק שפים קונדיטורים שחושבים שהם אלוהים בעצמם. נמאס ממכם והמסעדות והבתי קפה שאתם פותחים ומפציצים אנשים במחירים בזמן שבבתי קפה נורמלים יותר טעים והרבה פחות כסף.

כל השפים הפלצנים מתחרים בינהם מי יותר יפגיז ויקרע אותנו במחיר יותר גבוה.

אני  בכוונה לא יושבת בבתי הקפה שלכם ולא במסעדות הפלצניות שלכם. במילא כל המסעדות של הפלצנים נסגרות מהר מאוד.

אז לסיום אולי תחשוב להוריד מהמחירים המופרזים שלך? או שקשה לך?

27. אני מוכנה לבוא להיות מנהלת סניף
דנה   (13.12.11)


נשלח מהסלולארי שלי
28. הנה כל המרירים יצאו מהחורים...
(13.12.11)
כנראה כואב לאנשים לראות אחרית מצליחים.
אין לאנשים מושג על ההוצאות והעלות של חומרי גלם שנדקשים לאפיה איכותית.
כן יש להם מושג על איך ללכלך, בלי טיפת ידע.
29. איש חיובי מאוד ומאפייה מעולה
יעל ,   מעריכה   (13.12.11)
30. מה טוב בלחמים ומאפים עמוסים בחמאה וקצ'קוול?
קני   (13.12.11)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה