|
1. האוכל הרומני פי 1000 טעים.
|
|
|
אלה לא פרחי הפרג שמהם מפיקים את הפרג שאנו אוכלים
|
|
|
3. פרג- עשיר בסידן אבל גם בקלוריות
זהירות. מאוד עשיר בקלוריות.
|
|
|
4. לאן נעלמו האיטריות המרובעות של אוסם
|
|
|
5. תודה דראגם, כתבה מעולה
מזכירה לי את המאפים של אמי המנוחה. אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
|
6. חבל לבזבז פרג על אוכל...
|
|
|
7. אחותי, אין עלייך. מוכשררררררת.
אניהיא , |
ממש כאן |
|
(05.03.12) |
|
|
|
8. פרג זה לא בצ'כוסלובקיה?????
|
|
|
וגם קצת צ'וסטאטוט פאלאצ'ינקו. ועל דובוש בכלל לא דיברנו...
איגן קסנם בזק...
|
|
|
10. מצטרף ל-4 מחפש הרבה זמן
|
|
|
תודה על הכתבה בנהדרת, אוכל משובח והרבה שמחת חיים...
|
|
|
12. הכל נראה טעים, רק אם אפשר בלי פרג!
|
|
|
13. פלודן לפורים - געגעועים לסבתא עמליה ז"ל
פה , |
אבל רוצה שם |
|
(05.03.12) |
|
|
|
14. מזכיר את האוכל המדהים של סבתא שלי
|
|
|
15. כמה חמאה !!!!! השתגעת ???
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
16. SZERVUSZ
SZERETLEK , |
CENTRUM |
|
(05.03.12) |
א) את סם האופיום מפיקים מצמח הפרג הלבן (לא האדום) . ב) גם בזרעים של הפרג שאנו משתמשים לאפיה יש אחוז אפסי של סם שהשפעתו מזערית וזניחה. ג) אני "שרוף" אל כל מאפה\תבשיל\ממתק ולא חשוב של איזו עדה או מדינה המוצא שלו. הכל הולך!! העיקר שיהיה עשוי טוב! פורים שמח. VISZONT LATASRA .
|
|
|
17. נכון מאוד !! אין על האוכל והקינוחים הרומניים
האוכל הרומני לוקח בהליכה את ההונגרי וגם הרבה יותר בריא.
|
|
|
18. יש עודהונגרים ייישששש
איזה כיף לקרא כזו כתבה כי לא היה לי עם מי לחלוק את האהבה לפרג היתי בטוחה שאמא שלי המציאה את האטריות עם הפרג אני לא מבינה אנשים שאומרים שפרג נראה כמו גוקים אני חולה על פרג אני הונגריה גאה
|
|
|
19. אוי אישטני!!! כמה געגוע
|
|
|
20. אחחחחחחח...האוכל ההונגרי, טעים טעים טעים.
יוסי , |
ירושלים |
|
(05.03.12) |
|
|
|
21. כבר לא מייצרים אטריות מרובעות
האטריות עם כרוב הן לא אותו דבר בלי האטריות המרובעות
|
|
|
22. אין על האוכל של ההונגרים.!! יאמי
אטריות עם גבינה , או עם פרג ,פלצ'ינטה עם גבינה וצימוקים. ושלא לדבר על כל המאכלים עם פפריקה. עשיתם לי חשק!!
|
|
|
23. מכורה לפרג! הצעות מעניינות.
לא הונגרייה , |
אבל סו וואט |
|
(05.03.12) |
|
|
|
24. שמים פפריקה בעוגת פרג?
|
|
|
|
|
26. יש עוד הרבה דברים בפורים
הדבר הראשון מכולם שאוכלים בפורים (וגם בשמחת תורה) זה ה קפוסטע (כרוב ממולא). אם נכנסתם לבנין וכל חדר המדרגות מריח מקפוסטע, סימן שגרים הונגרים בבנין. וסבתא שלי הייתה מכינה עוגת ז'רבו לפורים...
|
|
|
|
|
לוקחים חלה מתוקה ומניחים אותה בתבנית מתאימה מרתיחים בערך כוס חלב עם 3 כפות סוכר (או דבש) במיקרו ומערבבים היטב. את החלב יוצקים על החלה ומעליה מפזרים פרג (לפי הטעם) ושני כפיות שוקולית. את כל זה מכניסים בערך ל רבע שעה בתנור בחום 200 מעלות (עד שכל החלב נספג בחלה) ובתיאבון!
|
|
|
29. הכל טעים אין ספק אבל כל אחד וסבתא שלו
|
|
|
30. אישטנאם! איזו כתבה מקסימה!
נשלח מהסלולארי שלי
| |