אוכל  טעם החיים  בשר בערוץ האוכל
מתאימים סלטים למנגל: מתכונים ומדריך
דני כדורי
פורסם: 10.04.13, 00:29
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 51 תגובות ב-20 דיונים
1. סלטי משני נפלאים ושומרים על רמה גבוההלאורך שנים
טליה   (24.04.12)
כבוד!
2. אחלה טיפים וסלטים מצוינים!
אורן ,   ראשון לציון   (24.04.12)
3. דני בחייתא, לא החסרת מכל מתכון את המרכיב המנצח?
חשדנית   (24.04.12)

בכל מקרה-שמרתי לי במועדפים של התכונים האהובים עלי.

סחטיין!

4. לא מצליחה לקלות חצילים בתנור
רומניה   (24.04.12)
אני מאוד מאוד אוהבת חצילים קלויים בכל ורסיה הבעיה שלא מצליחה לקלות בתנור למידה הנכונה. או שורפת לגמרי, או בכלל לא . איך קולים ומה המידה הנכון שבה אפשר לדעת שזהו-המעדן מוכן? אודה להנחיות
5. משהו לא ברור
דייגו   (24.04.12)
איך בדיוק משרים ראש כרוב שלם בכף חומץ אחת????
6. רק ישראלים מבזבזים מקום על סלטים !
מור   (24.04.12)
תלמדו מהארגנטינאים ותהנו מבשר נטו !!!!!
7. סלט יוני
זהבה   (24.04.12)

במקום פלפלים טריים ניתן להוסיף גמבה חמוצה

ובמקום פטרוזליה ניתן להחליף בכוסברה או נענע ירוק

וגם קוביות קטנות של עגבניה

או פשוט להכין 2-3-סלטים מאותו חציל

______סליחה חציל שרוף על אש גלוי אועל גז טעים יותר_______

                                                                   חג עצמאות שמח

8. תכינו סלטים בעצמכם - אל תיקנו מוכן!
ורדה   (24.04.12)

כך יהיה טרי וגם בריא

פחות מלח

פחות שמן

ללא חומר משמר

יותר זול

אל תתפשרו על מהר

9. כמות עצומה של מלח בסלט !
דני, DANY ,   טורונטו, קנדה   (24.04.12)
עוד כמה "חכם" ב 3, לשים 1 כף מלח = 7,200 מ"ג נתרן בסלט, זה חטא עבור הגוף, הרעלת מלח, לא שפוי, וכו ', באם אתה יכול לקלוט את זה או לא, כדאי לך להתעורר ...
כמות עצומה של מלח בסלט !
10. חצילים
לאה ,   חיפה   (25.04.12)
לקחת מחבת ישנה לחמם טוב טוב על הגז ולהכניס לתוכה חצילים 2 או 3 כל פעם ולשרוף אותם כמה שיותר אחכ לקרר ולנקות מהקליפה לסנן מהנוזלים למעוך אותם במזלג טוב טוב מעל להוסיף לימון שום טרי כתוש טחינה גולמית מלח ויוצא מעדן
11. סלטים צפויים ושמעממים. זה לא זה
(25.04.12)
12. פלצן
שוש ,   מרכז   (26.04.12)
אין כמו להכין סלטים בבית לפלצן משני אין הצדקה למחירים כאלו [ דרך אגב סלטי מיקי לא נופלים באיכות]
13. סלטי מיקי טובים וזולים
(27.04.12)
15. חולה על סלטים בטעם כבד!!!
הפקח קלוזו   (10.04.13)
17. כרוב עושה נאדים נוראים!!!!
פזגזון   (10.04.13)
18. 10 ימים בקרור? השתגעתם לגמרי.
צפ'   (10.04.13)
19. האידיוט שכתב את 9 !:
דני DANY ,   טורונטו, קנדה   (11.04.13)
ה 9 הזה הוא לא אני האמיתי. זה בגלל שהאידיוט הזה תמיד, אני מדגיש - תמיד, כותב שטויות - דברים ללא הגיון וללא כל חומר - מסוכנים ובזבוז של מקום ... האנשים החכמים יבחינו בטיפשותו האידיוטית ! :
למעשה ביכלל לא מוזכרים כמויות המלח !
מספר 3 בכלל לא מדבר על מלח !
המתכונים הם מצוינים איך שהם נתונים !
האידיוט שכתב את 9 !:
20. עברו כבר לצמחונות!!
דניאל קלטי ,   רחובות   (11.04.13)
די לרצח-חיות!!
21. הפתרון הטוב ביותר, במקום לשבור את הראש מה מתאים למה
שמרית ,   אשדוד   (22.09.13)
הוא פשוט ללכת ולהנות בשיפודי ציפורה בגן העיר באשדוד, הם כבר יודעים הכי טוב מה מתאים למה ומורידים לשולחן מעל ל-10 סוגי סלטים טריים וטעימים שמשתלבים בצורה מעולה עם כל הבשרים.
22. מתאימים סלטים למנגל מדריך ומתכונים
שרה אנגל   (14.02.14)
לYNET,
הסלטים שלכם הם מאוד נחמדים אבל זה כל כך כבד עם בשר שנראה לי שכמה סלטים מירקות שלא צריך לבשל, כמו סלט מלפפונים ירוקים עם בצל קצוץ שמיר חומץ קצת סוכר ומלח וקצת שמן זית גם לא היה מזיק או סלט עגבניות קצוצות או פרוסות עם ויניגרט צרפתי עשוי מחרדל, חומץ, שמן, בצל, שום ופטרוזיליה טריה היה מרענן את המנגל מאוד או סתם סלט מכל מיני ירקות טריים כמו חסות בכל מיני צבעים שחותכים יחד לסלט ומתבלים במה שרוצים. חומוס, טחינה וחצילים תמיד יש ותמיד מוסיפים למנגל אבל סלטים מירקות לא מבושלים מוסיפים קצת רעננות וקלילות למנגל. ואגב את הסלט מהכרוב האדום אני מכירה כבר 50 שנה (זו לא בדיחה זו המציאות) ולא חשבתי אף פעם שהוא משבדיה, זה חדש לי שהסלט הזה משבדיה. תמיד חשבתי שהוא ישראלי מאוד כי למדתי להכין אותו מישראלים ממוצא פולני שאין להם שום קשר עם שבדיה...
תגובות נוספות
חזרה לכתבה