אוכל  טעימה מהגליל
קסם על ים של תרד: שקשוקת עיזים ירוקה
שאול בן אדרת
פורסם: 20.05.12, 15:32
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-9 דיונים
1. חמאת עיזים
(20.05.12)
מה מאבדים אם לא מוצאים חמאת עיזים? האם התחליף הוא חמאה רגילה, או שיש דרך גם לפצות על אובדן הטעם העיזי?
2. ישמתכון מצולם לדבר הזה?
אודי   (20.05.12)
3. YNET מצע
אנונימי ,   מרכז   (20.05.12)
אנא הוסיפו מתכון ליצירת השניצל המושלם !
4. באמת טעים משהו משהו
עינת קן-אדרת   (21.05.12)
5. עדיף לאדות את התרד בנפרד
אילן   (21.05.12)
בצורה זו נקטין את כמות הנוזלים בשקשוקה.
6. שקשוקה של
קביבו   (21.05.12)

  אני זוכר את ימי הקיץ החמים שאני כל כך מתגעגע אליהם.ישבתי עם אבא במרפסת לאכול ארוחת ערב וזה היה אחרי משחק השחמט שכמובן הסתיים בניצחוני,יאמר שכדי לנצח את אבא הייתי מדי פעם מרמה ומזיז את הכלים .היום אני יודע שאבא מזווית העין ראה הכול..אבא אהב לאכול השקשוקה שאימא למדה להכין ממוריס הטבח של ממסעדת המרתף ברחוב אלנבי פינת יונה הנביא.ביחד עם הארוחה הוא נהג לשתות יין לבן הוק של כרמל מזרחי.הוא הוסיף שפריץ סודה מבקבוק הסיפון שאימא הייתה סוחבת מהמכולת של הרשל.תערובת האוכל עם היין שבעבע והפיץ ריח, עולה באפי כל פעם שאני מבלה ואוכל את השקשוקה  עם היין המבעבע הספרדי בפאב השכונתי בטורונטו.

7. נמאס ממחזר המתכונים הסדרתי הזה!!
יואב ,   תל אביב   (21.05.12)
כמה פעמים אפשר להעלות מתכון לשקשוקה ירוקה???

נשלח מהסלולארי שלי
8. מה הקטע עם חמאת עזים ושמן כמהין?
גל   (21.05.12)


נשלח מהסלולארי שלי
9. למה אין מקום אחד לפחות כשר??!!
תמי   (25.09.13)
חזרה לכתבה