אוכל  טעם החיים  רביבה אפל מלכת הקונדיטוריה
בלינצ'ס מושלם: המדריך של רביבה
רביבה אפל
פורסם: 27.08.13, 18:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 95 תגובות ב-46 דיונים
1. כתבה יפה ומעוררת תאאבון
גיא ,   דרום   (23.05.12)
שאפו ! :) וחג שמח

נשלח מהסלולארי שלי
2. כמה זה בכוסות 250 גר' חלב? וכמה כוסות
אורנה   (23.05.12)
זה 250 גר' מים??  למה לא מציינים בכוסות??? לא לכל אחד יש משקל.
3. ממממ יאמי
אדם   (23.05.12)
4. like!
צוקרברג   (23.05.12)
5. נראה טוב. רק במתכונים יש לציין ליד החלב והמים מ"ל
ורד   (23.05.12)
או במידת ליטר ולא גרם שזה יחידת מידה למוצק
6. סוף סוף מתכון עם מרכיבים פשוטים !!!
אמיר ,   שפלה   (23.05.12)
בכל המתכונים האחרים צריך לקנות גבינות מיוחדות יקרות שכמובן נימצאות בכל מרכול !!!!
7. גרמים ומיליליטר
בוב ספוג   (23.05.12)
את בטח יודעת שגרמים הם יחידת מידה של מסה (נוזלית או מוצקה).

בכל מקרה, בקונדיטוריה שוקלים הכל. ככה שני אנשים ישתמשו בדיוק באותה כמות חלב. למשל: 93 מ"ל חלב קשה למדוד, 93 גרם - קלי קלות.
נכון שבשביל להכין קוסקוס מסולת צריך קוסקוסייה? ולטוסט צריך טוסטר? אז מי שרוצה עוגות וקינוחים "כמו של קונדיטוריה" טובה - צריך משקל...
ברצינות - בפעם הבא שאת מארחת תרמזי שאת צריכה כמתנה משקל דיגיטלי (או שתנצלי פתק החלפה...)
8. מה זה אבקת וניל ?
אריה   (23.05.12)
אני מכיר מקל או סוכר וניל, לפי התמונות יש נק' שחורות של וניל ...
9. שאלה למביני עניין
שני   (23.05.12)
אפשר להחליף חלק מהחלב במלית בשמנת לבישול ולהוסיף גבינה לכבוד השבועות?
10. למידות של נוזלים: 1 גרם של מים / חלב = 1 סמ"ק
עפר ,   שפלה   (23.05.12)
11. עזרה בבקשה
דניאל ואביב   (23.05.12)
אף פעם לא הבנתי למה אני לא מצליחה להכין בלינצ'ס או פנקייק? זה נדבק לי למחבת גם שאני שמה שמן!!
12. את אמנם צודקת...
מירי ,   ירושלים   (23.05.12)
אבל למה להתפלצן?
13. כל הכבוד! כל כך משודרג וחגיגי
רוניק   (23.05.12)
כל הכבוד לרביבה, אחרי כל הפשטידות הבינוניות שרודפות אותנו על גבי כל עמוד עיתון וכל עמ' אינט. בלנצ'ס מסורי אך כל כך משודרג וחגיגי.
14. בלינצס מושלמים, בלינץ מושלם
בלשן   (23.05.12)

בלינצס זה צורת רבים

15. כמות הפטריות
אבשלום   (23.05.12)

1.5 קילו פטריות???? מה לאבא שלי יש מטע פטריות???

זה בערך לקנות את כלח מלאי הפטריות של שופרסל...

16. הבלינצ׳ס המושלם היה של חדוה ברמה״ש
איתי   (23.05.12)
כמו שהונגרים יודעים לעשות

נשלח מהסלולארי שלי
17. לא מצויין סוכר בבבלינצ'ס גבינה
נעמה ,   שרון   (23.05.12)
לא רואה כמות סוכר בחמרים לבלינצ'ס גבינה. האם הקרם פטיסייר ללא סוכר? באופן ההכנה כתוב להוסיף את הסוכר- אך כמה?? תודה מראש
18. מאכלים
ציונה   (23.05.12)
אולי תתנו כבר כמויות לפי כוסות ולא לפי גרמים?
19. טיפ להצלחת הבלינצ'ס
אורית ,   מרכז   (23.05.12)

צריך לחמם את המחבת שיהיה חם מאד מאד וכמובן טיפה של שמן. לא להפוך לפני שאת רואה שיש בועות.יתכן שהראשון ידבק אבל כל השאר חייב להצליח.טיפ נוסף שימי טיפה שמן בבלילה. כך אני עושה ויוצא מדהים.

בהצלחה

20. לא מבינה בגרמים ולא במ"ג, ולא מתכוונת
הדר   (23.05.12)
לקנות משקל , אז כמה כוסות 250  גר' חלב  או מים ?   תעזרו בבקשה
21. טיפ -במקום קרם פסטייר
עצלן   (23.05.12)
אפשר לערבב את הגבינה עם אינסטט פודינג וניל -עושה את העבודה בלי כל הטורח של קרם פסטייר
22. שאלה בנוגע לבלינצ'ס
איילת ,   מרכז   (23.05.12)
בכל המתכונים לא צוין שהופכים את הבלינצ'ס לצידם השני בזמן הטיגון, נאמר שהופכים על צלחת. האם באמת מטגנים רק צד אחד?
23. בקשה מרביבה
אמא ל7 ,   באר שבע   (23.05.12)
שלום רביבה. אפשר בבקשה את המתכון של הגבינה כמו שאמא שלך הייתה מכינה, בלי השדרוג. אני מחפשת בלינצס כמו של סבתא שלי ואולי זה יתאים. תודה רבה וחג שמח!
24. תוספת כף קורנפלור לבלילה מונעת קרעים ולא פוגמת בטעם
רעיון מבני סידא   (24.05.12)
25. מה עם הנודניק מטורונטו ???
הרבי מגורנישט   (23.05.12)
דני׳לה, מה קרה ? לקחת יום חופש ?
אין בכתבה שום פרט שהקפיץ לך את הפיוזים עם כמות הנתרן ?
26. בלינצ'ס מודגשים יותר מדי !
דני, DANY ,   טורונטו, קנדה   (23.05.12)
עם כל הכבוד ל "מלכה", איננו רואים כל צדקה להפעלת מלח בבצק ! אנחנו "רק" כבר עושים מוצרי בצק במשך 26 שנים - בלי כל מלח ! - יש טעם מספיק מהמילויים, וכך אין צורך במלח - מלכה ...
את יכולה גם להפחית את השומן והסוכר.
אחרת, מתכוני נחמדים.
בלינצ'ס מודגשים יותר מדי !
27. תודה !!!!
מאיה   (24.05.12)
תודה רביבה חג שמח !!!
28. מי סודה במקום מים
ציפי ,   פרדס חנה   (24.05.12)
אני מחליפה את המים במתכון הבלינצס במי סודה {מים מוגזים} תנסו שווה!
29. ממתי
עומר ,   חולון   (25.05.12)
ממתי מודדים חלב בגרמים מה זה פלצנות או טעות? רוצה להכין את מתכון בלינצ'ס השוקולד מי יסביר לי בלשון בני אדם כמה חלב במתכון?
30. מושלם. פשוט מושלם. הכנתי, אכלנו, התמוגגנו =)
נורית   (26.05.12)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה