אוכל  טעם החיים  וידאו
הפנקייק של חיים כהן: מתכוני דיינר
רועי ירושלמי
פורסם: 05.06.12, 08:27
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 146 תגובות ב-71 דיונים
1. מגעיל שמן ולא בריא
עוד פרסומת לזקן השמן   (05.06.12)
2. דיקסי היא מקום טעים. אין על ההום פרייז שלהם
תודה לחיים כהן :)   (05.06.12)
3. כמה פנקייקס יוצאים מהכמות הזאת?
מיכל   (05.06.12)
4. 350 גרם חמאה זה המון !!!
גולשת   (05.06.12)
5. רק 8 ביצים ו350 ג"ר חמאה? כל כך מעט??נורא!
yael   (05.06.12)
6. כמו תמיד...
pis ,   pis pis land   (05.06.12)
אוכל משובח משף משובח, חיים תמשיך בדרכך אתה שף בחסד עליון...
7. חיים כהן!!אין עליך!איש מתוק ומקסים!
ענבל   (05.06.12)


נשלח מהסלולארי שלי
8. חיים אתה מיוחד מקסים נשמה!
רוני ו -נציה   (05.06.12)
9. הלך על הקובה
(05.06.12)
10. חמאה??? ממש לא נכון!!!
(05.06.12)
11. הכל במדינה הזאת זה שומני ובצק עבה. זה לא טעים פנקייק עבה
אש   (05.06.12)
הכי טעים זה פנקייק דק, דק וגדול עבה זה כמו לאכול בצק חי
12. כמה חמאה... 350 גרם???
אתה מקסים חיים   (05.06.12)

אני מכינה בליצ'סים דקיקים וטעימים מאוד ללא שומן בכלל.

ביצים, חלב, קמח, מעט סוכר, מעט מלח, תמצית וניל ומעל - סירופ מייפל טבעי!

גם טעים וגם בריא. אפשר לאכול והמצפון נקי. 

13. פנקייק בשבת בבוקר?! אין על ג'חנון וביצה.
(05.06.12)
14. 10 גרם מלח??!! כמה זה?
מיקי   (05.06.12)
מי ששוקל במטבח הביתי את החומרים להכנת פנקייק - 730 גר' קמח ו-10 גר' מלח שיבושם לו. איך בדיוק עושים את זה? מתכון שמתאים למסעדה...
15. חיים כהן המלך! אין על המאכלים שלו!
עמית   (05.06.12)
16. פנקייק אמיתי לא עושים ככה!!!
אכלן   (05.06.12)
עם כל הכבוד, ויש כבוד, לא כל שף מבין בכל דבר.

פנקייק אמיתי זה פנקייק קנדי, וזה בכלל בלי אבקת אפיה.
יש שם כמה פטנטים אבל העיקרי זה שמפרידים את הביצים ומקציפים את החלבון וזה מה שמייצר את האווריריות.
17. הוספת פריט חשוב לבלילה
אריה קלר ,   ירושלים   (05.06.12)
חשוב להוסיף לבלילה מעט סוכר\אבקת וניל או וניל טרי ( חשוב מאוד), כמו כן רצוי להוסיף עוד 1 חלמון להעשרת הבלילה !!!!
18. יש מתכונים אמריקאיים יותר בריאים
(05.06.12)


נשלח מהסלולארי שלי
19. איש מדהים עם נשמה גדולה
יניב   (05.06.12)
20. ואיך עושים אותם טעימים ללא גלוטן?
עדי ,   מרכז   (05.06.12)
21. המון שומן, זה לא טעות?
חנה   (05.06.12)
22. קרין גורן עושה אותם מעולים ויותר בריאים...
קרן ,   קריות   (05.06.12)

פשוט שמה שמנת חמוצה במקום כלכך הרבה חמאה

אני ממירה לפעמים בקמח מלא מתקבל אותו גובה, אישית אוהבת את המתכונים של חיים לא הפעם..

23. כמה זה 730 גר' קמח ?
חגית   (05.06.12)
24. חמאה??? ממש כן נכון!!!
אחד שמבין   (05.06.12)
25. לא הבנתי למה אתה מתאר לנו את עצמך.
אני2   (05.06.12)
26. פסולת תזונתית
אסי   (05.06.12)
27. חיים כהן, אדם מקסים, מדהים ומהנה לראות אותו מבשל! לא פלצני
רחלי ,   יהוד   (05.06.12)
28. טעים להוסיף לתערובת שוקוצ'יפס ואז אפשר גם לקחת לפיקניק
במקום מייפל ,   מתוקה   (05.06.12)
29. לכל המפרגנים תנו גז בשיאאאאאא
חיים כהן אחר..לא השף   (05.06.12)

הוא טבח בכל רמח איבריו

מבשל מהלבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!

30. שאלה מאחד שלא מבין:
ותודה לעונים   (05.06.12)
אם אני משתמש בקמח תופח, ניתן לוותר על אבקת האפייה?
תגובות נוספות
חזרה לכתבה