אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
גאים להיות צמחונים: מתכונים בצבעים
גלית שרייבר ורני רותם
פורסם: 11.06.12, 08:41
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 48 תגובות ב-36 דיונים
1. מגרה, בריא, עשיר ואין לי ספק שטעים!!
אתי   (11.06.12)
השבוע ננסה על הילדים את קציצות האפונה
(מקווה שיהיה לאבא שלהם זמן לעשות..) :-)

תודה רבה!
2. אחלה כתבה
נטלי   (11.06.12)
מעורר תאבון -  יאמממממי :-)
3. מהמם שחבל!
חן   (11.06.12)
4. וואו נראה מדהים יש מסעדה לא יקרה שאימצה כמה מהמתכונים?
סטודנט עצלן   (11.06.12)
5. ענקים אתם!
ורד   (11.06.12)
איזה אוכל מדהים ומגוון, ללא סבל וללא אכזריות. כיף לאכול אוכל כזה.
6. כל הכבוד! הפטריות נראות סוף..
דרור ינאי   (11.06.12)
7. אפשר להמיר את האגבה במשהו אחר?
שולמית   (11.06.12)
המתכונים נראים מעולה!!

8. נראה טעים..תודה רבה:)
אור   (11.06.12)
9. הפאי לימון נראה נהדר!
ירון ,   נצרת עילית   (11.06.12)

רק חבל שאני עצלן כדי להכין את הפאי בעצמי.

מה שכן אנשים תעברו לטבעונות אתם רק תהנו מזה!!!

10. וווווווווווווואו!!!! שמרתי! ננסה בסופ"ש
אוהבת אנשים טובים   (11.06.12)
11. אם כבר גאווה
סלים   (11.06.12)
איפה הגזר
12. למה באמת מתכוונים שאומרים "קורט מלח"
דני ,DANNY ,   טורונטו ,קנדה   (11.06.12)
יש מספר סיבות להוספת קורט מלח לעוגות: מעט מלח שובר את המתיקות והופך אותה לפחות "חונקת", עוזר בהדגשת הטעמים החבויים בעוגה ועוזר לקצף חלבון להשאר יציב. אני מתנגד בכל תוקף לקורט מלח.
13. כן ירבו כתבות כאלו.
בת-שבע   (11.06.12)
להכניס יותר ויותר את המודעות לאוכל טעים המחייה ומבריא את הגוף, ללא גרימת סבל ועינויים לבעלי חיים שאכילתם מחלה את גופנו. תודה!
14. נחמדים מאוד המתכונים ומעניין, אבל, אבל :
דני, DANY ,   טורונטו, קנדה   (11.06.12)
נחמדים מאוד המתכונים ומעניין, אבל, אבל :
"מרק עגבניות קלוי", 1 כף מלח ל -1 ק"ג של עגבניות? 65 מ"ל שמן? סיר אלומיניום עבור עגבניות?
בהנחה שאתה מקבל 4 מנות = 1800 מ"ג נתרן למנה, וזה יותר, רק ממאכל אחד, נתרן מכל המזונות למשך 24 שעות (1500 מ"ג) ...!
למה כל כך הרבה שמן?
אלומיניום ועגבניות = רעל = אינטראקציה כימית עם חומצות העגבניות !
15. ynet אני אוהב אתכם
מקסימים   (11.06.12)
16. השבוע בלי נדר קציצות אפונה עליי.
תאווה לעיניים   (11.06.12)
17. איזו כתבה מקסימה!!
(11.06.12)
18. אין אוכל כחול!!!!
רועי ,   פת   (11.06.12)
(לא צבע מאכל.. אל תתחכמו)
19. הכל נשמע נפלא! תודההההה
לימונדה   (11.06.12)
איזה כיף זה שני טבעוני! :-)
20. תפו"א כחולים, אוכמניות כחולות?
יהלומה   (11.06.12)
21. ענק! תודה רבה
גארי   (12.06.12)


נשלח מהסלולארי שלי
22. פאי הלימון נראה נפלא! מתאים לי פרוסה ממנו עכשיו עם התה...
(12.06.12)
23. מישהו ניסה את קציצות האפונה? אשמח לביקורת/הצעות ייעול:)
(12.06.12)
24. הליקופן שבעגבניה זמין לגוף רק לאחר בישול העגבניה!
הילה   (11.06.12)
25. זה נראה מעולה!
תום   (11.06.12)
כל הכבוד, האוכל נראה מעולה וטעים! אנסה בקרוב את מרק העגבניות האפוי, הוא כל כך מעורר תאבון!
26. ב"שכבת הגבינה" - אין גבינה?
אוהב לאכול   (12.06.12)
27. אוכמניות!
Vegan ,   אשדוד   (12.06.12)
28. איזה יופי! וכיף גם לחגוג את החג הזה עם הילדים
אלזה   (11.06.12)
29. כל הטוב הטבעוני הזה! תענוג
מרקוס   (11.06.12)
30. שאלות לפאי הלימון
דרומית   (12.06.12)

הפאי נראה מדהים ובא לי להכין אותו אבל אני אלרגית לקשיו האם ניתן להחליף באגוז אחר?

לגבי השקדים/מקדמיה- אם זה שקדים רגילים אז להוציא קליפה או לא?

הבנתי שאת האגבה ניתן להחליף בסילאן וזה מצוין והאם אפשר להחליף את הוניל הגרוס בתמצית וניל איכותית? כמה?

האם אפשר להשתמש בתחתית הזו לעוגת גבינה אמיתית?  כמובן קרה ולא אפויה.

תודה רבה.

תגובות נוספות
חזרה לכתבה