|
1. מגרה, בריא, עשיר ואין לי ספק שטעים!!
השבוע ננסה על הילדים את קציצות האפונה (מקווה שיהיה לאבא שלהם זמן לעשות..) :-)
תודה רבה!
|
|
|
מעורר תאבון - יאמממממי :-)
|
|
|
|
|
4. וואו נראה מדהים יש מסעדה לא יקרה שאימצה כמה מהמתכונים?
|
|
|
איזה אוכל מדהים ומגוון, ללא סבל וללא אכזריות. כיף לאכול אוכל כזה.
|
|
|
6. כל הכבוד! הפטריות נראות סוף..
|
|
|
7. אפשר להמיר את האגבה במשהו אחר?
המתכונים נראים מעולה!!
|
|
|
|
|
9. הפאי לימון נראה נהדר!
ירון , |
נצרת עילית |
|
(11.06.12) |
רק חבל שאני עצלן כדי להכין את הפאי בעצמי.
מה שכן אנשים תעברו לטבעונות אתם רק תהנו מזה!!!
|
|
|
10. וווווווווווווואו!!!! שמרתי! ננסה בסופ"ש
אוהבת אנשים טובים |
|
|
(11.06.12) |
|
|
|
|
|
12. למה באמת מתכוונים שאומרים "קורט מלח"
דני ,DANNY , |
טורונטו ,קנדה |
|
(11.06.12) |
יש מספר סיבות להוספת קורט מלח לעוגות: מעט מלח שובר את המתיקות והופך אותה לפחות "חונקת", עוזר בהדגשת הטעמים החבויים בעוגה ועוזר לקצף חלבון להשאר יציב. אני מתנגד בכל תוקף לקורט מלח.
|
|
|
להכניס יותר ויותר את המודעות לאוכל טעים המחייה ומבריא את הגוף, ללא גרימת סבל ועינויים לבעלי חיים שאכילתם מחלה את גופנו. תודה!
|
|
|
14. נחמדים מאוד המתכונים ומעניין, אבל, אבל :
דני, DANY , |
טורונטו, קנדה |
|
(11.06.12) |
נחמדים מאוד המתכונים ומעניין, אבל, אבל : "מרק עגבניות קלוי", 1 כף מלח ל -1 ק"ג של עגבניות? 65 מ"ל שמן? סיר אלומיניום עבור עגבניות? בהנחה שאתה מקבל 4 מנות = 1800 מ"ג נתרן למנה, וזה יותר, רק ממאכל אחד, נתרן מכל המזונות למשך 24 שעות (1500 מ"ג) ...! למה כל כך הרבה שמן? אלומיניום ועגבניות = רעל = אינטראקציה כימית עם חומצות העגבניות !
|
|
|
|
|
16. השבוע בלי נדר קציצות אפונה עליי.
|
|
|
|
|
(לא צבע מאכל.. אל תתחכמו)
|
|
|
19. הכל נשמע נפלא! תודההההה
איזה כיף זה שני טבעוני! :-)
|
|
|
20. תפו"א כחולים, אוכמניות כחולות?
|
|
|
|
|
22. פאי הלימון נראה נפלא! מתאים לי פרוסה ממנו עכשיו עם התה...
|
|
|
23. מישהו ניסה את קציצות האפונה? אשמח לביקורת/הצעות ייעול:)
|
|
|
24. הליקופן שבעגבניה זמין לגוף רק לאחר בישול העגבניה!
|
|
|
כל הכבוד, האוכל נראה מעולה וטעים! אנסה בקרוב את מרק העגבניות האפוי, הוא כל כך מעורר תאבון!
|
|
|
26. ב"שכבת הגבינה" - אין גבינה?
|
|
|
|
|
28. איזה יופי! וכיף גם לחגוג את החג הזה עם הילדים
|
|
|
29. כל הטוב הטבעוני הזה! תענוג
|
|
|
הפאי נראה מדהים ובא לי להכין אותו אבל אני אלרגית לקשיו האם ניתן להחליף באגוז אחר?
לגבי השקדים/מקדמיה- אם זה שקדים רגילים אז להוציא קליפה או לא?
הבנתי שאת האגבה ניתן להחליף בסילאן וזה מצוין והאם אפשר להחליף את הוניל הגרוס בתמצית וניל איכותית? כמה?
האם אפשר להשתמש בתחתית הזו לעוגת גבינה אמיתית? כמובן קרה ולא אפויה.
תודה רבה.
| |