אוכל  טעם החיים  בשר בערוץ האוכל
שייטל 13: חושפים את המתכון לקבב חינאווי
פורסם: 12.08.12, 08:23
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 59 תגובות ב-28 דיונים
1. בהרט...ממה מורכב זה החלק הסודי..
אני   (12.08.12)

ממה מורכב הבהרט..

כמויות

זה כל הטריק

הרי בהרט זה תערובת תבלינים

 

2. כתבה שסותרת את עצמה!!!!!!
(12.08.12)
השייטל נתח נפלא אם יודעים לעבוד איתו; ובקצרה אם לא צורבים אותו יתר על המידה, היות והוא יתייבש עקב היותו דל שומן.

לעניינינו מדוע הסתירה בכתבה: כי הכתבה והכותרת מבטיחות מתכון סודי עם שייטל ובסוף מספקת מתכון עם "פלדה".
3. למיטב ניסיוני חסרים כמה רכיבים במתכון לקבב
(12.08.12)
כגון:
שומן כבש (שמוסיפים לבקר, לא מכניסים בשר כבש לקבב)
שורש פטרוזיליה
2 שיני שום
פלפל שחור
ביצה אחת
ותבלין שיפור טעם סודי ביותר. שמפאת הסוד ישאר כזה.
4. אחלה אדם אחלה קבאבים
גיורא   (12.08.12)
אין על הקבאבים שלך.
חוץ מזה, גם אחלה בן אדם

5. אוחחש, זה טעים!!!
מרים GILA ,   הבה נגילה LA   (12.08.12)
6. אני לא חינאווי אבל יש לי מתכון טוב לקבאב
שלמה ע.   (12.08.12)
1. בשר טחון עם שומן (רצוי שומן כבש אבל אפשר גם צלעות בקר עם שומן)
2. שום טרי או קפוא
3.בצל קצוץ דק
4. פלפל שחור
5.מלח
6. כפית בהרט
7. הרבה כמון
8. מעט קינמון
9. 3 פרוסות לחם רטוב חתוך או טחון
10. ביצה
11. פטרוזיליה

אפשר על האש ואפשר גם במחבת.
בתאבון.
7. להגיד בהרט זה כמו
אורן   (12.08.12)
שבקוקה קולה כתוב חומרי טעם וריח.

נשלח מהסלולארי שלי
8. בקבב לא שמים כמון ל עו ל ם !!!!!1
מי שם כמון בקאבב????   (12.08.12)
9. שאלה למבינים בלבד
ליאור   (12.08.12)

מה הסוד שגורם לשיפוד הקבב להישאר שלם על השיפוד

כשהוא במנגל ושלא יפול?

 

10. נראה טעים רבותי .. אבל הקיץ פה ואנחנו רוצים להיות רזים
אנונימי ,   מרכז   (12.08.12)
אז בשביל זה להתאפק עוד כמה קילו
11. הילדים שלי משוגעים על שייטל
מרכז   (12.08.12)
ניסיתי פעם אחת. הילדים מבקשים שוב ושוב. בשר רך (קל ללעיסה גם לקטנים) מדהים במיוחד כשעשוי על האש עם מלח גס. גם במחבת לא רע בכלל.
למי שמחפש שינוי מהאטריקוט או הסינטה- לא תתאכזבו.
12. ומה לגבי ה"בשר לכלבים "שנמצא אצלו?
דני הרצליה   (12.08.12)
בבדיקה שיגרתית של משרד הבריאות נמצאו אצל אדון חינאווי כמות גדולה של בשר פיגולים שהנ"ל טען כי מיועדים לכלבים, בסדר
13. סביח במחנה דוד
מילוא דוד   (12.08.12)

אין ולא יהיה על הקבב של סביח ונעמי ממחנה דוד שליד חיפה , תשאלו
את תושבי מחנה דוד ,הקריות חיפה וכל אזור הצפון .
14. פירוש פלדה בקר ?
bamba ,   צפון   (13.08.12)
מה פירוש פלדה בקר ? מה לבקש מהקצב ?
15. כמה זמן לא אכלתי בשר כמו שצריך
(13.08.12)
פעם עוד יכולתי להרשות לעצמי, היום זה כל כך יקר שמסתפקים בעוף.
16. מתכון ביתי
איש קש   (13.08.12)
חצי קילו צוואר ,חצי פלדה.200 גר שומן כבש .חצי צרור פיטרוזליה וחצי כוסברה.שן שום .חצי בצל אדום.מלח פלפל ראס חנות..ולשים אל הגריל מדיום וויל
17. חינאוי
צופי   (13.08.12)
אין כמו הקבאב של בעלי הייתי בהרבה מסעדות טובות שחושבות שהם עושים קבאב טוב , אז לא אין מצב מי שטועם את הקבאב של בעלי מתעלףףףף בתאבון.

נשלח מהסלולארי שלי
18. אחחחחחח, שיייייייטל, איזה טעם, איזה ריח, מושלם!!!!!!
רמה ,   שפלה   (13.08.12)
19. מתכון סודי לקבב
אהרל'ה ,   המרכז   (13.08.12)
כבעל נסיון בבשר 36 שנים,קבב איכותי וטעים עשוי ללא תבלינים "משקרי טעמים"אשר משנים את טעמו של הנתח המיועד לקבב.אני ממליץ לטחון את הנתח שמכונה "ורד הצלע" נתח מעולה בעל מירקם וטעמים עזים של בשר.יש לבצע את הטחינה ברשת גסה,ללוש מעט וליצור קציצות קבב עגולות יפות והעיקר עבות.בתאבון!!!!  
20. הרגתם אותי עם הכותרת
יעקב ,   צפון   (13.08.12)

לא קורה ברבה...

פשוט צחקתי...

:)

21. יקרנים!!! בזמן האחרון העלו את המחיר ב30%!
יוני   (13.08.12)
קניתי 4 סינטות פרוסות דק ב120 שקל!! רציתי לבכות כשהגעתי לקופה.
לפני חודשיים זה עלה 70 ש"ח לקילו! למה הם לא כותבים את המחיר??
לא קונה שם יותר לעולם, וחבל לי כי הבשר שלהם טוב.
22. השימוש המושלם לשייטל!!!
מתמחה ,   חיפה   (13.08.12)
המתכונים פה נראים מעולה... אבל לדעתי שניצל וינאי מנתח שייטל הוא אחד השניצלים המעולים ( כמובן נתח נקי- לשייטל יש נטייה להיות עם שרירים לעיתים) אפשר את השניצל לעשות ללא דפיקה ומפרורי פנקו...
23. עלאק קבב חינוואי
אני נשאר אני   (13.08.12)
אני מכין ככה קבבים כבר שנים.

מי החליט שקוראים לזה קבב חינאווי ?
24. האמת על העגל
אהובה   (13.08.12)
עגל = תינוק איך שלא תסתכלו על זה,פעם ראיתי סרט כזה שרוצחים בו כזה תינוק,רצח מזעזע לכל הדעות,מי שלא יכול לרצוח את התינוק שהוא אוכל ,לפחות שלא יאכל ויתחבר מאחורי כיסוי עיניים. זה בדיוק כמו לאכול גור של כלב והוא חמוד מאוד ,לא???

נשלח מהסלולארי שלי
25. אבו חילוואה עולה על כולם. בית מרקחת לבשר.
(13.08.12)
26. קבב זה לא סלט ירקות
ישראל ,   רמת גן   (14.08.12)
קבב טוב אין פשוט ממנו: קילו בשר צוור (בקר) טרי טחון גס שתי כפיות מלח שטוחות כפית שטוחה פלפל שחור גרוס עשרה שיני שום בינוניות כפית סודה לשתיה לישה טבה וקדימה למנגל פחמים.
27. ספר בישול
שחרזאדה   (16.08.12)

שלום רב,

 

אני אחת שאוהבת לבשל, לאפות ולארח ולכן אני תמיד בודקת ספרי בישול ואפיה וקונה את הטובים ביותר.

 

שאלתי היא:

האם יצא הספר? מה שמו?

 

אודה לתשובה

 

שחרדאדה

28. אין כאן שום מתכון רק עבודה בעיניים
ברוך ,   תל אביב   (17.08.12)

ראיתי המתכון לקבב שהופיע בכתבה. בכל מתכון שתמצא בכתבה יש בערך את אותם המרכיבים. הסוד הוא בתבלין ובאחוז השומן.

בקבב אמיתי של מסעדות יש המון שומן .הרבה יותר מ 20% .

 

ובנוגע לתבלין הבהרט אותו לא גילו לנו בכתבה.

תגובות נוספות
חזרה לכתבה