אפשר את הסוכר להחליף בסוכר חום אותה הכמות ואותו הדבר גם עם הקמח לקמח מלא, הוספתי חצי כפית קינמון מעט אגוז מוסקט ובמקום תמצית וניל חצי כפית של וניל אמיתי ועדיף להשאיר את ה70 גרם חמאה ולא להחליף בשמן, חמאה זה לא בריא אבל שמן זה עוד פחות וגם יוצא מרקם פחו עשיר, העוגה יוצאת מדהים, קלילה ויותר בריאה
אם רוצים לגוון ולהתאים את העוגה לילדים שלא אוהבים קינמון ואגוזים אני משנה את המלית למלית קקאו. על חצי כוס סוכר מוסיפה בערך כף קקאו ומערבבת. שמים חצי מתערובת העוגה בתבנית, מפזרים מלית וסוגרים בתערובת העוגה מעל. בגלל השמנת העוגה נשארת טריה ועסיסית לכמה ימים ולכן מומלצת מאד לטיולים ופיקניקים. ולכל המבקרים שרוצים בריאות ומתלוננים על חמאה וכו׳ - יש מספיק אתרים עם מתכוני בריאות ואתם ממש לא חייבים להכנס לכאן... מה גם שמדי פעם לאכול פרוסת עוגה טובה רק יתרום לעליית מצב הרוח שלכם ואולי תהיו קצת יותר נחמדים לכולם..
למי שהכין את עוגת הקינמון-סה"כ כוס סוכר על 2 ביצים לא יוצא מתוק מדי???
בכל העוגות אני שמה 3/4 כוס סוכר ויוצא בסדר גמור. נראה לכם שגם כאן זה יספיק?
תודה,
ורדית