אוכל  טעם החיים
מונטנגרו אהובתי: ביקור ומתכונים
שאול בן אדרת
פורסם: 19.08.12, 08:24
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 37 תגובות ב-28 דיונים
1. 20 גרגירי קימל, זה הכרחי או סתם פרסומת למסעדה???
(19.08.12)
2. קמח אוסם
ימית   (19.08.12)
בסופגניות הכוונה לקמח אוסם תופח קטן או גדול?
3. שאול... זה נקרא עוואמה - הכדורים הקטנים והמתוקים הללו...
(19.08.12)
4. לפני שנה טיול ג'יפים במונטנגרו
mira   (19.08.12)

לפני שנה טיילנו עם חברת מדרפט במונטנגרו, טיול ג'יפים שבוע ימים. מה אגיד לכם, מדינה מופלאה, אוטנטית, יפהפיה שאין לתאר במילים.

מומלץ !!!!!

5. המתכון לחריימה שבכתבה..
שמוליק ,   נתניה   (19.08.12)
קצת שונה ממה שאני מכיר.
למיטב ידיעתי לא משתמשים בבצל אלא רק בשום.
ואם כבר שמת פפריקות ושום אז למה הפילפלצ'ומה?
הקימל לא צריך להיות טחון (כרוויה) ?
6. ניסיתי את מתכון החריימה ויצא לי פשוט פיאסקו
(19.08.12)

מצד שני- יכול להיות שזה בגלל שהתבלבלתי בספירה  ושמתי ברוטב רק 17 גרגרי קימל...

:-((

7. לא מתחבר לבישול שלו
מיכאל ,   קריות   (19.08.12)

ראיתי אותו מבשל ב-TV, קראתי מאמרים, ראיתי מתכונים. לא הכוס תה שלי.

בכל מתכון שלו יש משהו שהורס לי את הכיף. למשל בחרימה הקימל!

לא אוהב קימל.

 

8. אחד השפים שיותר כיף לראות!
תומר לוי ,   הרצליה   (19.08.12)

תמיד בגובה העינים מתכונים קלים שתמיד מצליחים לי.

מונטנגרו נראת אחלה יעד. חופש הבא שם.

9. תנו כמויות במתכונים באופן מקצועי
דינה   (19.08.12)

הצגת הכמויות אינה מקצועית. יש לכתוב כמויות בצורה אחראית ומקצועית.

למשל:

1 קמח אוסם = ?   האם מדובר בחבילה קטנה או גדולה?

2 מיכלי יוגורט=?   יש יוגורט במיכל בנפח 120 מ"ל או 150 מ"ל או 200 מ"ל, אז מה הכמות הדרושה במתכון?

1/2 כפית לימון = ? האם מדובר בגרידת לימון? למה צריך לנחש?

10. אין קשר בין מתכון הסופגניות לתמונה
לא חשוב   (19.08.12)
בתמונה יש סופגניות מטוגנות, טבולות בסירופ סוכר וידועות כלוקמדס או טולומבה - תלוי  מי הכין, יווני או טורקי. מכינים אותן עם שמרים ומטגנים בשמן עמוק. במתכון של שאול אין שמרים ואין סופגניות - מדובר בלביבות .
11. מר בן אדרת אתה פשוט ענק !
צבי מומחה לקישואים ,   צפת   (19.08.12)

אין כמוך בבשלני העולם,מר בן אדרת !

אכלתי אצלך בגילבוע: אתה פשוט ענק !

השמפיניון היה בטוב טעם והקרעפלאך במיץ הבקר היו נהדרים !

המשך כך !

בה לחי !

12. Like
Gil ,   Holon   (19.08.12)
13. כתבה פלצנית כמו המתכונים
אחוק   (19.08.12)
14. לא אוהב את הבישול שלו ואת התוכניות שלו
דיגישף   (19.08.12)

 

15. מונטנגרו מדינה מופלאה
(20.08.12)
הרים יפים, אוכלוסיה
16. אחלה שף שאול. מת על האוכל שלו
שמוליק לוי ,   תל אביב   (20.08.12)
17. אוכל במונטנגרו - לא להזמין בשר!!!!!
יובל   (20.08.12)
אפשר לאכול טוב במונטנגרו - רק לא בשר.

הם לא יודעים להכין בשר (או עוף או חזיר או כבש - לא משנה).
בכל מקום שהזמנו מנה בשרית (חוץ מקציצות) קיבלנו סוליות בלתי אכילות.
הם מייבשים וצולים את הבשר עד מוות.

יכול להיות שיש שם כמה מסעדות יוקרה שיודעות לטפל בבשר, אנחנו לא נתקלנו בכאלה.
18. כתבה מקסימה ומגרה. נראה שווה המקום
אפרת לוין   (20.08.12)
19. מונטנגרו ביקרתי
מנחם ,   תל אביב   (20.08.12)
נעזרתיביקרתי עזרתי בקונסוליה של מונטנגרו ובקונסול הכבוד נמרוד רינות בתכנון טיולינו האחרון במונטנגרו והיה פשוט עשר. אוכל נופים ים ופשטות שאין לתאר מומלץ
20. נכון ליוגוסלבים יש נטיה
סרבים צולים בשר ,   עד שהוא סולית נעל   (20.08.12)

לצלות את צלעות החזיר שלהם על האש עד מוות-עם טונות של פלפל שחור חריף

הרבה בצל ווגטה קרואטי (מרק ירקות)

וטונות של בצל

21. אבל המונטנגרים לא סרבים
אתה צודק ,   סטיק סרבי=פיחס   (20.08.12)
הם תערובת של סלאבים יוונים וטורקים
22. אין כמו הלוקומדס הויוני
יוסף ,   -   (20.08.12)
עם הדבש מעל
23. אחלה כתבה
תמיר גבע   (21.08.12)
אוהב את הפשטות והטעמים של השף שאול בן אדרת. טעים קל ובגובה העיניים
24. חריימה אש.מגרה
NATI ,   ירושלים   (21.08.12)
25. שאול שף תותח
(23.08.12)
שנים של עשייה ולמידה הוכיחו את שלהן... השף שאול בן אדרת מחזיק 3 מסעדות מצליחות, הכי כיף לראות אותו בטלוויזיה , נותן השראה לכל מי שרוצה להתחיל לבשל גם אם אין לו רקע בבישול, צנוע ונחמד ! הבישול שלך אותנטי, קלאסי ולא פלצני! קימל היא מוסד קולינרי ! אני , משפחתי וחבריי מעבירים שם את השמחות שלנו כי שם אנחנו מקבלים את האוכל הכי טוב , טרי, עשוי נכון, באווירה צרפתית אמיתית! תמשיך לעשות מה שאתה עושה אתה על דרך המלך! החופשה הבאה שלי, מונטנגרו!
יש לך קהל גדול שאוהב את היצירה שלך אתה השף עם הנשמה הכי אמיתית בארץ !
כל הכבוד יישר כוח!

נשלח מהסלולארי שלי
26. אחלה כתבה, אחלה אוכל, אחלה שף
(23.08.12)
כתבה נהדרת...!
אתה איש צנוע ושף מעולה ואני הכי אוהב לראות אותך על המסך! גם אני ביקרתי במונטנגרו ואין ספק שהכתבה החזירה אותי אחורה לאותו טיול שלא אשכח לעולם... זו היתה חוויה מדהימה!

נשלח מהסלולארי שלי
27. מה עם איזה מקום כשר?
(23.08.12)


נשלח מהסלולארי שלי
28. שאול הוא בחור נחמד
שושנה   (25.08.12)
אבל נראה שהוא ממציא מתכונים ,מערבב מצרכים שכל כך לא מתחברים ,שילובים נוראיים. וחבל ,מתחיל טוב נגמר נורא .
תגובות נוספות
חזרה לכתבה