אוכל  טעם החיים  מר בשר - רפי אהרונוביץ'
פרוס כל רוסט: רוסטביף קלאסי בתנור
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 28.11.12, 08:07
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 68 תגובות ב-37 דיונים
1. האם זה המלון ליד בפול של דורון ברח׳ ישכון?
שרית   (28.11.12)
3. הבעיה היא שצריך לשבור תוכנית חסכון כדי לקנות בשר טרי
הרבי מליברפול ,   דוסנילנד   (28.11.12)
4. למה להוריד את מכסה השומן ???
א.   (28.11.12)
הוא נהיה פריך ונהדר אחרי הצליה וחות מזה הוא גם מגן על הבשר מחריכה.
מי שלא אוהב שומן יכול פשוט להשאיר אותו בצלחת.
5. מה המתכון הזה?
אלתרמן   (28.11.12)

חרדל מייפל צ'ילי וכו' לא מוזכרים באופן ההכנה כלומר כולם יודעים שצריך לייצר תערובת הומוגנית של כל המרכיבים ולסוך את הבשר בתערובת. לעומת זאת שמן הזית לא מוזכר במרכיבים ולכן הוא מופיע באופן ההכנה.

ואיזה שומן מצטבר למטה (עבור סיר החמין) כאשר הסרנו את מכסה השומן וידוע הוא שסינטה היא אחד מהנתחים דלי השומן בבקר.

ולכן אני שואל מה זה המכון הזה?

לו"ז רוסטביף אפשר למצוא למליוני הרצפטים הקיימים ברשת!

6. באיזה סוג בשר סינטה רצוי להשתמש ? מיושן או טרי?
(28.11.12)
7. סינטה זה שם הנתח, רוסטביף צורת בישול
מינה   (28.11.12)
האנגלים עושים רוסטביף מחלק אחר
8. לא ברור ענין ניר הכסף
אירית ,   תל אביב   (28.11.12)
לא ברור למה ניר הכסף ל20 דקות - זה בתנור או מחוץ לתנור?
9. מתכון טיפה שונה
אלכס ,   מרכז   (28.11.12)
תענוג לראות נתח של בשר נכנס לתנור.

http://lifeyoumake.com/2012/10/01/sandwich2/

המשך שבוע טוב
10. מה עם כל שאר הרכיבים?
חוץ משמן הזית...   (28.11.12)
11. תפרטו בקשר לנייר הכסף
צחי   (28.11.12)
מה קורה בזמן שהבשר עטוף בנייר הכסף להמשיך לצלות בתנור או רק לעטוף למשך 20 דקות ובקשר למרכיבים איך לערבב עם הבשר עם הזית

נשלח מהתחת שלי
12. רפי, אתה אשף בבשר וגם השף.
סמדר   (28.11.12)
רפי, אתה אשף בבשר וגם השף.
מתה על המתכונים שלך, אבל גם על התיאורים והסיפורים.. מלאי החן
אני כבר בדרך לחפש סינטה...
סמדר גלבוע
13. ההוראות חובבניות. מה שקובע זה לא הזמן אלא טמפרטורת הבשר
(28.11.12)
14. מותר לחוות פה דעה כנגד אכילת בשר ?
אהוד ,   אי שם   (28.11.12)
15. בתגובה 2 שנמחקה נכתב: אדם נעלה לא אוכל חיות
ואני אומר: אדם שחושב ,   שהוא נעלה, תופס תחת   (28.11.12)
16. לא לנייר כסף-מפריש אלומיניום שהוא רעל. במקום -
חי בתאילנד   (28.11.12)
עטפו בפלסטיק של שקיות אפיה -קוקי.
תנו לנתח להפריש נוזליו לתבנית בה תשימו מעט מים (רותחים) בסיס מצויין לציר מרק בשר.
17. אהרונוביץ ..מתכון כשר ,ישר כוח
נבו ,יהודי   (28.11.12)
18. 2 קילו? מי יאכל את זה? נראה אותך מצליח עם 1/2 קילו
max   (28.11.12)
בלי ליבש.
השיטה שאני מכיר, גם לנתחים קטנים - בתוך מנגל סגור, אחרי החריכה על הרשת מכל צד, ואז הצליה ב"חום עקיף", ז"א כשהאש בוערת רק בחצי של המנגל שלא מתחת לבשר. 20 דקות, לא יותר.
19. אתה חמוד, בלי ציניות עשיתי לך לייק
אהוד ,   אי שם   (28.11.12)
20. יום רבעי ,עם בשר!
קרניבור   (28.11.12)
מזל שלא יום שני היום.
21. ראיתם את הפוסט של הרוסטביף שהכינו עם מבער?
מר בשר   (28.11.12)
רעיון מגניב. אתם חייבים לראות

http://www.breadwork.com/?p=410
22. לא רוסטביף אבל מונחים לפני 2 אנטריקוטים משויישים חבל"ז
5 דק' על הפלאנצ'ה   (28.11.12)
23. למה סתם אתה רושם תשובה מגעילה כזאת?
(28.11.12)
אידיוט ילדותי, שאל שאלה הגיונית- אז הוא מתחיל, ולא ממש יודע, זה לגמרי מותר והגיוני.
לשאלתך- סינטה טרי, לא מיושן.
24. עדיף למדוד במד-חום לבשר - 150F במרכז הנתח
ואז להוציא מהתנור   (28.11.12)
השיטה לא תלוייה בגודל הנתח, במשקלו ודרגת החום של התנור - ברגע שמרכז הנתח מגיע ל 150F זהו!
25. יאללה תפרגנו כבר, נמאס!! תודה רבה על המתכון (-:
שף ע'   (28.11.12)
26. איפה משיגים בשר איכותי בתל אביב במחיר שפוי ?
(28.11.12)
27. גם אברהם אבינואהב בשר ויש גם מתכון
אברהם ,   באר שבע   (28.11.12)

המטבח הצרפתי הומצא באוהלו של אברהם. וי גם מתכונים

http://wall-hyssop.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

 

28. מהנסיון שלי :
אריק   (28.11.12)
1-חרדל דבש, 2-שמן זית, 3-פלפל שחור גס, 3-מלח ים, 4-רוזמרין
לעטוף נתח ולשים במקרר ל-24 שעות
להוציא מהמקרר חצי-שעה לפני שמכניסים לתנור
29. ״קשה לך לנשום״...זה לא בגלל מזג האויר
(29.11.12)
...וגם לא בגלל מבצע ״עמוד ענן״.
זה בגלל כל הבורקסים - בורקיטוס ,קרואסונים ,גבינות שמנות,בשר אדום ויתר הדרעק שאתה זולל ודוחס בלי הכרה ( אם לשפוט כמובן לפי הכתבות שלך). קח טיפ ;שים לב ללב, מר אהרונוביץ׳ !

״אס זוכה,קינג בוכה!״
30. קצביה טובה
גיל ,   מרכז   (28.11.12)
מישהו מכיר קצביה טובה ביהוד ??
לדעתי פתחו שם משהוא לא מזמן, שמעתי לא מעט המלצות,לא זוכר תשם...
תגובות נוספות
חזרה לכתבה