אוכל  טעם החיים
רב שכבתי: 4 דרכים להכין גראטן
מיכל מוזס, "על השולחן"
פורסם: 03.03.13, 00:17
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 29 תגובות ב-15 דיונים
1. זהו, עשיתם אותי ממש רעב
(03.03.13)
ותפוחי אדמה היא לא הפחמימה האהובה עלי.
2. מי שרוצה לחסוך בשומן, יכול להשתמש בחלב במקום השמנת
מניסיון, יוצא מצוין   (03.03.13)
3. מה זה הגראטען זאכן הזה?
ז'וז'ו   (03.03.13)
זה כולה פשטידה !
תפסיקו להמציא שמות פלצניים לכל דבר.
אמא שלי היתה עושה כאלה בכל הצורות ומכל השאריות והיה טעים לאללה.
חוץ מזה שזה בכלל לא כשר כל מה שמביאים פה.
לא רק בייקון חזיר יש כאן, גם חלב ובשר.
תתחשבו קצת בשומרי כשרות.לא כולם דתיים,אבל הרבה כן שומרים כשר.
4. מדוע החילוניים מתעסקים במתכונים לא כשרים במקום לממן אותי ?
יעקב ,   בני ברק   (03.03.13)
אני דורש שתתעסקו בעבודה, תרוויחו יותר ותממנו לי את ה"לימודים" בישיבה.

איזה חוצפה יש לכם לקרוא מתכונים לא כשרים בזמן שבו אתם יכול לעבוד יותר קשה למען המגזר שלי !
5. טחינה
אני   (03.03.13)
כוס טחינה = טחינה גולמית, או טחינה מוכנה מדוללת במים (ומתובלת?)
6. אפשר להכין גם עם חלב קוקוס
בלי חלב פרה   (03.03.13)
יוצא נפלא ועם ארומה קאריבית משגעת.
7. למתקון טבעוני
(03.03.13)
במקום הבייקון אפשר להשתמש בטופו
במקום החלב והשמנת - בחלב קוקוס.
8. מושחת? לא הגזמת?
(03.03.13)
קצת בשר, קצת תפוחי אדמה אולי עוד קצת ירקות... זה נקרא ״מושחת״? אה... שכחתי יש גם קצת בטטה.... ואוו איזו שחיתות!
9. "בקשו מהירקן את הזנים המתאימים" יותר פשוט שתכתבו איזה
לירקן אין מושג   (03.03.13)
10. מזכיר לי את הרוקוט קרומפלי ההונגרי
יאמי   (03.03.13)
11. נמאס ממתכוני טרפה!!!
יהודיה   (03.03.13)


נשלח מהסלולארי שלי
12. נמאס ממתכוני טרפה!!!
יהודיה   (03.03.13)


נשלח מהסלולארי שלי
13. ומה אם אני טבעוני חרדי חולה צליאק?
ארנונימוס   (04.03.13)
מה עם קצת התחשבות?
14. זה ממש לא מהגיליון האחרון
ע כהן   (05.03.13)
אלא לפני שנתיים בערך. אני מנויה שנים.
15. גראטן לטבעוניים וחולי צליאק
אופה   (01.06.13)
בגראטן דווקא אין גלוטן, כי לא משתמשים בו בקמח.
במקום מוצרי החלב, השתמש בחלב קוקוס (טבעוני) המכיל אחוז שומן גבהה יחסית, כך יתקבל מאפה טבעוני. בהצלחה!
חזרה לכתבה