אוכל  טעם החיים
קופץ בראש: 4 מתכוני אורז מוקפץ
ynet
פורסם: 06.03.13, 08:29
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 33 תגובות ב-19 דיונים
1. סליחה, איך מקפיצים את הביצה #ללאמין
נ.פ.   (06.03.13)
2. ואוו! הברוקולי הזה נראה טוב !
דנה   (06.03.13)
3. מתכון שמתחיל בגזר ואפונה קפואים (!) פסול מבחינתי...
ח ,   תל אביב   (06.03.13)
4. what a joke
baba g ,   china   (06.03.13)
Cooking beef in water????????
no wonder israel has no good asian restaurants
idiots
5. מה הסיפור של הביצים?מקשקשים? מבשלים קודם? הכרחי?
(06.03.13)
6. אורז
בשלנית ,   צפון   (06.03.13)
אורז עם ביצה זה מאוד טעים, מקשקשים את הביתה אפשר גם בנפרד על מחבת ומוסיפים בסוף יחד עם האורז. בכלל אורז מוקפץ עם ירקות או עם בשר זו מנה מעולה!
7. אורז מטוגן עם רוטב צ'ילי מתוק?
cyjqq   (06.03.13)
שימו קטשופ וזהו...
8. באורז ברוקולי, לא אמור להיות ברוקולי?
גל ,   תל אביב   (06.03.13)
9. אין אין אין על סוהו!!
הכי טובה שיש!!   (06.03.13)


נשלח מהסלולארי שלי
10. לא צריך לבשל את האורז במים?!
אני   (06.03.13)
איך שהוא מהשקית מטגנים אותו ?! נראה מוזר
11. הכוונה לשימוש באורז מבושל. כזה שכבר יש לך מוכן.
יסמין אחד אחד   (06.03.13)
זה מופיע מפורשות במתוכנים, למעט הראשון: "אורז יסמין, מבושל", ומשתמע מכותרת המשנה ומפסקת הפתיחה - שדרוג (הקפצת..) האורז שנותר מיום האתמול. אפשר גם שלשום.
12. המלצה לרוטב צ׳ילי
תודה   (06.03.13)
מישהו מכיר רוטב צ׳ילי מתוק טוב ולא שומי מידי? רוב הרטבים מפוצצים בשום וזה משתלט על כל שאר הטעמים בתבשיל.
13. אפשר במחבת ולא ב-ווק??
אין הביישן לומד   (06.03.13)
14. חייבים אורז יסמין?
טלי   (06.03.13)
אפשר נגיד אורז מלא או אורז פרסי?
15. למה התמונה באמצע ?
אני   (06.03.13)
למה אתם מוכרחים לשים את התמונה בין המרכיבים לאופן ההכנה ?
זה מפריע להבנה.
למה לא לשים את התמונה בראש המתכון ?
מי שמבשל רוצה לראות את המרכיבים ואז לראות מה עושים איתם. אם יש תמונה באמצע, זה מפריע כי צריך לדפדף הלוך וחזור.
אולי תגידו למה דווקא שם התמונה. מי החליט שזה המקום ?
16. איכס
יפה   (07.03.13)
מה נסגר עם הסוכר באוכל? גועל נפש

נשלח מהסלולארי שלי
17. מאמר באתר מכון ויצמן שמראה שאורז רעיל
ספקן   (08.03.13)
http://davidson.weizmann.ac.il/online/maagarmada/general_know/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%A8-%D7%94%D7%9C%D7%91%D7%9F
18. האם אתם יצאתם מדעתכם? סכנה במתכונים ! :
דני DANY ,   טורונטו, קנדה   (09.03.13)
אם ה"שפים" האם אם מודעים למה אתם מכניסים לגופוי האנשים? מדוע אתם נקרים "שפים" באם את לא יודעים\מתחשבים מה הם הערכים התזונתיים היומיים לאדם? האם אתם יודעים כמה נתרן לאדם מותר ליום? האם אם יודעים שזה 2600 מ"ג נתרן במנה? אז איך זה יכול להיות כאשר רק 1500 מ"ג זה הכולל ליממה וכאן במתכון "אורז מוקפץ עם בקר ובוטנים" יש כבר הרבה יותר ממזון אחד בלבד?
מאד יותר גרוע במכון "אורז מטוגן" - 3230 מ"ב נתרן במנה אחת, שימו לב, במנה אחת !, כבר כפול המותר ליממה שלמה !
האם אתם יצאתם מדעתכם? סכנה במתכונים!
19. תודה
לני ,   יבנה   (11.03.13)
על מתכונים קלים וטעימים

נשלח מהסלולארי שלי
תגובות נוספות
חזרה לכתבה