|
1. סליחה, איך מקפיצים את הביצה #ללאמין
|
|
|
2. ואוו! הברוקולי הזה נראה טוב !
|
|
|
3. מתכון שמתחיל בגזר ואפונה קפואים (!) פסול מבחינתי...
|
|
|
4. what a joke
baba g , |
china |
|
(06.03.13) |
Cooking beef in water???????? no wonder israel has no good asian restaurants idiots
|
|
|
5. מה הסיפור של הביצים?מקשקשים? מבשלים קודם? הכרחי?
|
|
|
אורז עם ביצה זה מאוד טעים, מקשקשים את הביתה אפשר גם בנפרד על מחבת ומוסיפים בסוף יחד עם האורז. בכלל אורז מוקפץ עם ירקות או עם בשר זו מנה מעולה!
|
|
|
7. אורז מטוגן עם רוטב צ'ילי מתוק?
שימו קטשופ וזהו...
|
|
|
8. באורז ברוקולי, לא אמור להיות ברוקולי?
|
|
|
9. אין אין אין על סוהו!!
הכי טובה שיש!! |
|
|
(06.03.13) |
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
10. לא צריך לבשל את האורז במים?!
איך שהוא מהשקית מטגנים אותו ?! נראה מוזר
|
|
|
11. הכוונה לשימוש באורז מבושל. כזה שכבר יש לך מוכן.
זה מופיע מפורשות במתוכנים, למעט הראשון: "אורז יסמין, מבושל", ומשתמע מכותרת המשנה ומפסקת הפתיחה - שדרוג (הקפצת..) האורז שנותר מיום האתמול. אפשר גם שלשום.
|
|
|
מישהו מכיר רוטב צ׳ילי מתוק טוב ולא שומי מידי? רוב הרטבים מפוצצים בשום וזה משתלט על כל שאר הטעמים בתבשיל.
|
|
|
13. אפשר במחבת ולא ב-ווק??
אין הביישן לומד |
|
|
(06.03.13) |
|
|
|
אפשר נגיד אורז מלא או אורז פרסי?
|
|
|
למה אתם מוכרחים לשים את התמונה בין המרכיבים לאופן ההכנה ? זה מפריע להבנה. למה לא לשים את התמונה בראש המתכון ? מי שמבשל רוצה לראות את המרכיבים ואז לראות מה עושים איתם. אם יש תמונה באמצע, זה מפריע כי צריך לדפדף הלוך וחזור. אולי תגידו למה דווקא שם התמונה. מי החליט שזה המקום ?
|
|
|
מה נסגר עם הסוכר באוכל? גועל נפש
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
17. מאמר באתר מכון ויצמן שמראה שאורז רעיל
http://davidson.weizmann.ac.il/online/maagarmada/general_know/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%A8-%D7%94%D7%9C%D7%91%D7%9F
|
|
|
18. האם אתם יצאתם מדעתכם? סכנה במתכונים ! :
דני DANY , |
טורונטו, קנדה |
|
(09.03.13) |
אם ה"שפים" האם אם מודעים למה אתם מכניסים לגופוי האנשים? מדוע אתם נקרים "שפים" באם את לא יודעים\מתחשבים מה הם הערכים התזונתיים היומיים לאדם? האם אתם יודעים כמה נתרן לאדם מותר ליום? האם אם יודעים שזה 2600 מ"ג נתרן במנה? אז איך זה יכול להיות כאשר רק 1500 מ"ג זה הכולל ליממה וכאן במתכון "אורז מוקפץ עם בקר ובוטנים" יש כבר הרבה יותר ממזון אחד בלבד? מאד יותר גרוע במכון "אורז מטוגן" - 3230 מ"ב נתרן במנה אחת, שימו לב, במנה אחת !, כבר כפול המותר ליממה שלמה ! האם אתם יצאתם מדעתכם? סכנה במתכונים!
|
|
|
על מתכונים קלים וטעימים
נשלח מהסלולארי שלי
| |