|
1. תאכלי את קניידלעך שנראים כך...
|
|
|
2. האמת, נראה דוחה...סליחה
|
|
|
3. איזה מתכונים מעולים!!!
ספר מדהים ויפיפה!
|
|
|
4. מי שאוכל את המצרכים של המתכונים הנל יכול לאכול לחמניות...
|
|
|
5. אחלה של מתכונים! הגיעו בדיוק בזמן
יונתן , |
ירושלים |
|
(17.03.13) |
|
|
|
6. איזה יופי של מתכונים!!
|
|
|
7. המתכונים הללו מופיעים בספר?
נראה מעולה.
|
|
|
8. באמת חיפשתי מתכונים-כל הכבוד על הכתבה
|
|
|
חיפשתי לאחרונה ספר בנוגע לאוכל בריאות, אני מארחת בפסח ונכדי אובחן בצליאק, עכשיו בטוח תהיה לי ארוחת פסח כהלכתה. שוב תודה.
|
|
|
10. טלה זה תינוק של מישהו!
|
|
|
11. טחינה א ט י ו פ י ת???
תגידי, את רצינית? או שאת מתבדחת. חשבתי שהטחינה העברית או הערבית (שכנים שלנו, לא?) הכי טובה . טובבב... אז חשבתי. הלאה הפלצנות!!!! וחג שמח כמובן
|
|
|
|
|
13. פסח כשר עם לחמניות גבינה וקבבוני טלה???
בקצב הזה כדי כבר לשים חמץ על השולחן
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
14. פסח כשר עם לחמניות גבינה וקבבוני טלה???
בקצב הזה כדי כבר לשים חמץ על השולחן
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
15. כתבה מתלהבת בלי שום דבר חדש
גם סבתא שלי היתה מכינה מרק עוף מעוף שלם. קניידלך מקמח תפוחי אדמה זה סתם לביבות במרק. ךחמניות גבינה ניתן למצוא כבר בספרי מתכונים משנות ה-90. הדבר היחיד שחדש לי בכתבה הזו זה קבבוני טלה מבשר בקר (W.T.F???)
|
|
|
16. כתבה מתלהבת בלי שום דבר חדש
גם סבתא שלי היתה מכינה מרק עוף מעוף שלם. קניידלך מקמח תפוחי אדמה זה סתם לביבות במרק. ךחמניות גבינה ניתן למצוא כבר בספרי מתכונים משנות ה-90. הדבר היחיד שחדש לי בכתבה הזו זה קבבוני טלה מבשר בקר (W.T.F???)
|
|
|
17. סופסופ מתכונים מעניינים
שגם נראים מגרים וגם ממש מתחשק להכין... חסר רק קצת אופציות יותר בריאות וגם טבעוניות וזה מושלם. תודה :)
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
18. סופסופ מתכונים מעניינים
שגם נראים מגרים וגם ממש מתחשק להכין... חסר רק קצת אופציות יותר בריאות וגם טבעוניות וזה מושלם. תודה :)
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
למה לא פירה אמיתי מתפוח אדמה טרי מהשדה? עכשיו זה בדיוק העונה של תפוחי אדמה ואני בטוח שבשווקים בערים יהיה אפשר למצוא תפוחי אדמה ('דוד משה' הכי טובים-ואני מודה הקיבוץ שלי מגדל ל'דוד משה').
|
|
|
20. איזה צבע לקניידלך ?? נראה כמו מרשמלו....
|
|
|
21. אתגר:קינוחים ללא ביצים לפסח?
|
|
|
22. לכותבת - ואיפה משיגים את חומרי הגלם המיוחדים ?
|
|
|
23. מה, באמת בעוף ובקבב אין גלוטן????
ממש ממש מדהים! |
|
|
(18.03.13) |
מגוחך לחלוטין לתת מתכונים שהם מראש נטולי גלוטן. כל הקטע לאנשים שלא יכולים לאכול גלוטן זה האפייה, הלחם וכו'. זה שאפשר לאכול לאכול סלט ועוף בלי בעייה, זה ממש לא חדש.
מטופש.
|
|
|
24. הייתי בסדנא של עינת, היא כ"כ מקצועית ומוכשרת.מומלץ!
|
|
|
25. השפים כאן הם אוצר גאונים ןמלומדים מאד..
דני DANY , |
טורונטו, קנדה |
|
(18.03.13) |
עוד שף בעל פרסים ... טונות של מלח - חכם מאוד ... מתכון 1, המרק, נתרן עם 650 מ"ג במנה. מתכון 3, הקבאב, נתרן עם 450 מ"ג במנה. מתכון 4, לחמניות, ב 4 חתיכות עם 1200 מ"ג נתרן. בראוניז, ממתי צריך מלח באפייה מתוקה? 40 מ"ג ביחידה. הסכום הכולל של הארוחה הזו הוא הרבה מאד נתרן = 2460 מ"ג - רק מארוחה אחת ... - הכל בשם ל"לא גלוטן" או כל שף חכם אחר עם מזונות רגילים ... הנה כמה יותר מדי כאשר כל הסכום של 1500 מ"ג הוא מותר ליום שלם! לפני שאתם אומרים שוב שאני משוגע וכו', אני מאוד מציע לכם להסתכל בסעיף הבריאות, במאמר על הכמויות הענקיות של מלח שאתה מכניסים לתוך גופכם והסכנות ... השפים כאן הם אוצר גאונים ןמלומדים מאד..
|
|
|
26. איזה יופי של הסברים, מתכונים מעולים.
|
|
|
27. לא שמו את התגובה שלי שמוחה על העמילנים הריקים
והמשמינים בכל המתכונים
| |