אוכל  טעם החיים
דוקטור, תציל אותי: ביקור אצל ד"ר שקשוקה
לאה גולדה הולטרמן
פורסם: 25.04.13, 09:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 134 תגובות ב-63 דיונים
31. האוכל הכי טעים בעיר!לקוח מרוצה!ממליץ בחום!
שי ,   רג   (26.04.13)
והבעלים נשמה של מלאך תמיד מחייך עם לב זהב!
32. לא מובן מתי הוא שרת בצבא
עמי   (26.04.13)
33. דני מתגובה 1 ו2 אתה מוזמן אלי חינם לקליניקה
פסיכיאטר מטורלל   (26.04.13)
34. אכלתי שם רק פעם אחת ולדעתי...
גלעד   (26.04.13)
בינוני ביותר...
35. מה קורה פה??!
אני   (26.04.13)
אני לא מבינה- הגברת כתבה ביקורת מסעדה או פרסומת ??? בכל אופן, אני לא מבינה איך אפשר להלל את האוכל במקום הזה. ממש גועל תתרחקו!! מגיעים פעם אחת לשם כי זה מקום מפורסם, מתעצבנים- ולא חוזרים שוב לעולם!! חבל לעשות את האעות הזאת מלכתחילה.

נשלח מהסלולארי שלי
36. לא נהנתי בכלל
עזרא   (26.04.13)
37. רציתי לדעת על מה המהומה, עשיתי משלוח הביתה
(26.04.13)
לקח כמעט שעתיים עד שהגיעו, עם אוכל קר ולא טעים..
38. אין כמו השקשוקה שאני מכין
רודריגו ,   צפון   (26.04.13)
לא טריפוליטאית,ולא בטיח,אני מכין שקשוקה פראגואית אסלית,כמו שהאינדיאנים מכינים ולא טריפוליטאית טפלת
39. רב אלוף ביחסי ציבור
יקר ולא טעים   (26.04.13)
40. דר שקשוקה 1 ט
יעל   (26.04.13)
41. בשביל שקשוקה טובה לא צריך לצאת למסעדה - שקשוקה עושים לבד
(26.04.13)
קבלו מתכון מפורט ומצולם של הכנת שקשוקה טריפוליטאית.
והכי חשוב אל תשימו בצל... פשוט אל תשימו בצל - הוא הורס את המרקם של הרוטב.
http://www.efind.co.il/Detailed/57999.html
42. ד"ר הצל אותי יש לי צרבת ואני רוצה שקשוקה
(26.04.13)
43. הוא צריך להתבייש כל כך הרבה שנים הוא ד"ר ולא התקדם לפרופסורה
גזלן   (26.04.13)
44. נחמם מנדל מהמגזין אוטו והסובארו ?
יובל ל   (26.04.13)
חסמו אותך שם באתר בגלל הפרסומות שניסית לדחוף
טמבל
45. צילום: לאה גולדה הולטרמן אבל יש בצילום?
(26.04.13)
46. דני הגלותי המנותק
דנידין מטארטנטע ,   פשמישל-מעזריטש   (26.04.13)
2-דני, אתה נשמע מיושן,ארכאי, מנותק, תלוש וגלותי עד אימה. למה שלא תאכל באמת דעליקאטעסען אצל דודך מנחם מענדעל בק'ק דטאראנטע-קאנאדע.
לא מרגיש מחובר לשכמותך בשום צורה.
47. תגובה חדשה ל"דיאטן קליני" ולכל ה"חכמים" :
דני DANY ,   טורונטו, קנדה   (26.04.13)
דיאטן קליני
, אתה צודק, סוף סוף מי שמבין - אני מעלה את "חומר למחשבה"! אבל אל תבין אותי לא נכון - אנחנו (אשתי ואני ובמידה מסוימת הבן שלנו) אנו דוגלים במה שאני אומר כאן ומתרגלים בהתאם, גם עם פחות מלח, מעט מאוד מאוד, ואנחנו לא סובלים מחוסר נתרן, בהתאם לבדיקות רפואיות - "רק" 27 שנים!
לנקודת 2 שלך, להיפך, אני אומר שמזונותיו - סוגיהם, הם כנראה מצוינים. עם זאת, אף אחד לא נצרך להרבה מלח, ובעיקר את הסכומים המופקעים שחלק מהשפים כאן מזכירים. יש כבר הרבה אנשים שמאמינים כמונו ולא פוצחים פה מפני חמומי המח כאן... כולנו מוקפים באזהרות. ד"ר עוז אומר כך. הרופאים והדיאטנים שלנו והממשלה הפדרלית ושן אונטריו והעיריה של טורונטו שלנו אומרים כך - אתה עוד צריך הוכחות? אני מצטער לומר שרוב הדיאטנים הישראליים אינם מצדיקים את התארים שלהם, על פי מה שאני רואה במאמרים שלהם כאן ... אם הדיאטנים בקנדה היו מדברים כמו אלה שלכם, הרי היו מחזירים את הדיפלומות שלהם !
3, מצטער, אבל התנהגות אנושית בעיקר מגיעה מ7 השנים בבית - וצפון אפריקה, בדיוק כמו הבישול במזרח התיכון, יווני, וכו ', ידוע לשימוש הרבה בשמן / שומנים - התוצאות נראות ... כן, יש כבר הרבה אנשים שמנים בצפון אמריקה, בעיקר בגלל סוכר, מלח.
דורית, את טועה לחלוטין. אני מבין שאת מתכוונת לרפי אהרונוביץ'. אם כן, האדם "ראה את האור" ועשה תפנית של 180 מעלות !
תגובה חדשה ל"דיאטן קליני" ולכל ה"חכמים" :
48. מילא השמן אבל למה........למה...... למה.....
למה   (27.04.13)
המנות ככ קטנות רבאק

בשביל 50 שח ... טיפת ביצה בהר של לחם

למה ?!

נשלח מהסלולארי שלי
49. לדעתי שקשוקה לא טובה. סתמית לחלוטין. יש אלף טובות ממנה.
יפואי   (27.04.13)

אכלתי אצלו שקשוקה פעמיים.

הראשונה הייתה זוועתית ממש.

השנייה קצת פחות גרועה.

גבסו הוא דוקטור אמיתי לשווארמה טובה.

בשקשוקות עדיין בטירונות.

50. דני, אולי תתרחק מטורונטו קצת צפונה יותר?
(27.04.13)

דני, אולי תתרחק מטורונטו קצת צפונה יותר?

נניח לאיזו נקודת טרינגולציה באלסקה של האינטרנט לא פועל ואין קליטה בסלולרי?

יא טרחן בלתי נלאה...

51. אכלתי שם פעם אחת וזהו.....
קוקו   (27.04.13)
52. בינו הוא אכן נשמה אבל...
פשפש יפואי   (27.04.13)
האוכל התדרדר מאוד עם השנים המנות הצטמקו והמחירים הגיעו לשמיים. גם הטעם פרח לו ונעלם... חבל היו לי זכרונות ממש טובים שאני שומר איתי ולא נותן לביקור האחרון להרוס אותם. בינו אתה נמצא צעד אחד לפני הפיכת המוסד הותיק והמכובד למלכודת תיירים מהסוג הגרוע ביותר. בהינדי יש פתגם שאומר אונצ'י דוקאן פיקה פקוואן. קרי המסעדה גבוהה אך האוכל תפל. מילותיי נכתבו בצער רב ואני מקווה כי אתה קורא אותן ולוקח לתשומת ליבך.


נשלח מהסלולארי שלי
53. השקשוקה שלי טעימה הרבה יותר
אורה   (27.04.13)
אכלתי שם פעמיים. פעמיים יותר מדי, חוץ מזה שלמדתי לא לבקש יותר שקשוקה במסעדות. קופסת רסק עגבניות ושתי ביצים. כל זה בעלות של 50 ש"ח.
54. זוכר לו חסד נעורים, אבל ...
יוני   (27.04.13)
השנים האחרונות לא עשו עימו חסד
איכות האוכל ירדה והדרדרה
המחירים אינם הולמים את רובד האוכלוסיה שהיה סועד במקום
בפעם האחרונה הייתי לפני כ 3שנים והיה רע מאוד
מקווה שאחרי הכתבה הוא יעשה עם עצמו שינוי
גם בטיב האוכל וגם במחירים הלא שפויים
55. אין כמו עסבן עם רלד איןןןן
כלאפו אל ביונדו ,   סלע   (28.04.13)


נשלח מהסלולארי שלי
56. כתבה מטעה ביותר
שקשוקה ,   תל אביב   (28.04.13)

אוי כל כך מלוכלך שם והמוני. אני לא יודעת איך ממשיכים לכתוב על המקום הזה דברי הלל.
57. באנו במיוחד לאכול, והיה נוראי, אכלתי הרבה לחם
עדי ,   קריות   (28.04.13)
58. יעצלנים שקשוקה לוקח להכין 10 דקות ואחלה שקשוקה
dr chowa boia ,   גוג יהודה   (29.04.13)

טריה עם הדברים הכי טובים שמן זית ותבלינים טריים אולי יעלה לכם 5 שקל למנה אתם הולכים זורקים חמישים שקל

59. דר שקשוקה
מיקה ,   שרון   (29.04.13)
היינו במסעדה. השקשוקה גרועה עם תעם של רסק  משומר בושה
60. בפעם הבאה תכתבי על יד כל אחד מהם מהו. תודה.
הצילומים טובים   (01.05.13)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה