כלכלה  צרכנות  חדשות הצרכנות
מארטיק למגנום: האבולוציה של הגלידה בישראל
מירב קריסטל
פורסם: 03.05.13, 15:35
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 391 תגובות ב-242 דיונים
1. עד היום הכי מוצלחת הקוקילידה!
פיסיקאי משועמם   (03.05.13)
2. העיקר שזה לא פרווה ועם שוקולד אמיתי
אלון   (03.05.13)

תקופת שנות ה-90 שהכל היה פרווה ועם צימקאו במקום קקאו היתה נוראית.
3. אין כמו הטעם של גלידות שמנת, הגלידות של היום בטעם מרגרינה
(03.05.13)
4. גלידת מסטיק ביפו. בשנות השמונים
(03.05.13)


נשלח מהסלולארי שלי
5. געגועים לגלידה בקרטון
(03.05.13)

6. דלי קרים, הגלידה הכל טעימה
סער   (03.05.13)
עשיתם יופי של פרסומת ליצרנים הגדולים אבל הגלידות הכי טובות הם של היצרנים הקטנים.
מניסיון אישי ותבדקו! ברשת דלי קרים הגלידה הכי טעימה
7. אני זוכר גלידונית כבר 25 שנה, והטעם לא השתנה
נועם   (03.05.13)
8. נולדתם באיחור. בשנות החמישים היו
(03.05.13)
גלידות נהדרות בשלושה גרוש לגביע. ככל שחלפו השנים, הגלידות התייקרו וטעמן השתנה, בדרך כלל לרעה.
9. לגנדה
דני   (03.05.13)
ישנה גלדריה מאוד טובה בראש פנה. קוראים לה לגנדה. טעמים מאוד מיוחדים.
10. אין,לא יהיה,ולא היה כמו גלידה פינגווין בכפר סבא.
תעצרו הכל ,   כפר סבא   (03.05.13)
מראשוני הגלידות בארץ!

נשלח מהסלולארי שלי
11. הטעם של הצרכנים מעולם לא השתנה, הם פשוט
לא מקבלים אותו יותר   (03.05.13)
כל המייצבים, חומרי הטעם והריח והצבעים השונים גורמים לי לחשוב פעמיים אם בכלל לקנות את הדבר הזה שהפך לסתמי ומיותר.
12. טעם לוואי של מרגרינה
(03.05.13)

13. טעם לוואי של מרגרינה
(03.05.13)

14. שימו לב למרכיבים של אבקת גלידה אסם:
הפסיכיאטר המחוזי ,   המחוז הפסיכי   (03.05.13)
סוכר, אבקת חלב, "חומרים מייצבים (אזבסט?), חומרים משמרים (פוספטים?), וכו'

" וכו' "?!! אתם קולטים מה משרד המסחר והתעשייה קו נטוי משרד הבריאות הרשו פה לחברות להכניס למוצרים בחסות ה" וכו' " הזה?!! היום זה לא שונה בהרבה, ה-" וכו' " הפך ל- E441, E445 שקרכלשהו-E וכו'.

15. כל הגלידות התעשיתיות הן דרעק
(03.05.13)
כבר 20 שנה אני אוכל רק בגלידריה "אנדריי", פעם רק ביפו והיום בעוד מקומות.
16. רק גלידה מסטיק של מיכאל
אופיר   (03.05.13)
התחיל בתקווה היום בזבוטנסקי ברמת גן

נשלח מהסלולארי שלי
17. אין על הטילון המקורי!!!
יאמן   (03.05.13)
עם האגוזים מלמעלה.... יותר טעים מכל קורניטו למניהם שקיימים עכשיו....
18. היום מוכרים נפח מתוק בטעם גלידה
דוידי   (03.05.13)
עם השתכללות הכימאים בענף המזון מוכרים לנו באמת זה מקצפת בטעם גלידה עם חומרי טעם וריח .
19. אין כמו גלידת תל-חנן
(03.05.13)
הטעם נשמר והאיכות מעולה זאת הגלידריה הכי טובה

נשלח מהסלולארי שלי
20. הכי טובות היו הגלידות של טנא נוגה
תומר ,   ישראל   (03.05.13)
לדעתי אף גלידה לא משתווה להן היום, אבל אולי זו רק נוסטלגיה, ואי אפשר כבר להשוות.
21. הטעם לא השתנה המחיר התייקר
צרכן נבון   (03.05.13)

חצי משכנתא...

22. כיום גלידות פלדמן היחידה שמייצרת
קובי   (03.05.13)
גלידות של פעם, לי אישית חסרים, שוקו שוקו שוקו בננה של סנוקרסט, ושטראוס בעלת הבילעדיות עליהן יכולה להחזירן, גם חסר הקרטיבים של טנא נגה שהיו צרים בחלק העליון ורחבים בחלקם התחתון, וחבל שהחליפו לשומן צמחי כי היום הגלידות מגעילות וחסרות טעם, פעם הטעם היה מדהים, זוהי החלטה טיפשית לעבור לשומן צמחי.

נשלח מהסלולארי שלי
23. הגלידה הכי טובה בארץ היום מיוצרת בלה גופרה רמת ישי!!!
אורי ,   צפון   (03.05.13)
פתיחה עוד כחודש,מהטעימות נשאר לי המון טעם של עוד..
פשוט גלידה איטלקית נטו,מרקם מדהים וטעמים משגעים!!
24. רציתי להוסיף
קובי   (03.05.13)
שהגיע הזמן שחברות הגלידה יפסיקו למכור לנו שוקלד בכסות גלידה.

נשלח מהסלולארי שלי
25. מה עם ארטיק קופיקו???
בועמבר   (03.05.13)
הלהיט הגדול של ילדותי בשנות ה80
26. כתבה מעולה.
פעם שלישית גלידה   (03.05.13)
27. אקספרסו אצל ויטמן ברח' אלנבי בת"א
ותיקה   (03.05.13)
הכי טעים שהיה. וגלידה טובה גם בפינגווין כפר סבא.
28. כתבה מקסימה ומתוקה שעשתה לי חשק לגלידה :-)
נועה   (03.05.13)
29. למה לקנות גלידה בסופר כשיש גלידריות?
לקקן ,   תל אביב   (03.05.13)
הרבה יותר איכותי, הרבה הרבה יותר טעים וגם בריא. אין על הגלידה של וניליה.
30. היתה החנות באלנבי פינת יונה הנביא
גידי   (03.05.13)

שמכרו גלידה והיתה מוסיף קצפת.. אננס ..  אגוזים..

 

איזה כיף היה לחזור מהים לשם...

תגובות נוספות
חזרה לכתבה