אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
זהירות, ממכר: סאטה בוטנים קלויים וקינמון
ארז קומרובסקי
פורסם: 02.08.13, 08:10
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-8 דיונים
1. מוסיפה בוטנים טחונים לקציצות טופו +שומשום מלא בצל ירוק קצוץ
ממציאנית אוכל   (02.08.13)
תבלינים ללא מלח כף דבש גזר מגורר וטעם גן עדן
2. אכלתי אצלו את זה בסדנה--זה אלוהי!!!
אני   (02.08.13)


נשלח מהסלולארי שלי
3. גם אני מכור לבוטנים
יואב ,   תל אביב   (02.08.13)


נשלח מהסלולארי שלי
4. לכמה זמן אפשר לשמור את הרוטב?
א   (03.08.13)
האם ניתן להקפאה?

נשלח מהסלולארי שלי
5. טור מקסים...! תודה
יעל ,   אשקלון   (04.08.13)
6. הצילומים השתפרו! יפה ובהצלחה.
מ'   (04.08.13)
7. באמת טעים! ניסיתי ויצא אדיר
ענת ,   כפר שמריהו   (03.08.13)


נשלח מהסלולארי שלי
8. סוף סוף, מתכון לסאטה. מקווה שיצא טוב, אנסה בקרוב
מכורה לבוטנים ,   וגם הבעל..   (11.08.13)
חזרה לכתבה