אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
לפי הספר: סופגניות ודונאטס של ארז
ארז קומרובסקי
פורסם: 29.11.13, 08:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות ב-7 דיונים
1. BUMPING DONUTS
oh yeah   (29.11.13)
Keep bumpin...
2. נשמע מעייף מאוד
מיכל   (30.11.13)
יש רצון עז לעשות את הדברים לבד בבית אבל לא תמיד יש את המומחיות.

נשלח מהסלולארי שלי
3. נראה פיצוץ
חלי   (29.11.13)
4. די חאלאס כבר עם כל הטיגוניאדה הזו....הצילו ..גיוועלד...
(30.11.13)
5. כמה שזה לא בריא כל הטיגונים האלה ובצקים
רוני   (01.12.13)
לא מבין איך אנשים מפרקים את כל הסופגניות האלה. איכסה
6. נו, די כבר עם הפלצנות. נישאר עם סוגניות פשוטות וקצת ריבה
איציק   (01.12.13)
שהאמריקאים יאכלו את ה"דונאטס" שלהם, עם ציפוי הסוכר או שוקולד והצבעים הבלתי טבעיים בעליל. לא כל מה שבא מאמריקה טוב יותר ממה שיש לנו מזה דורות בארץ.
7. מיליון קלוריות ריקות שמזיקים לבריאות
מומלץ להימנע   (02.12.13)
סופגניה זו חתיכת בצק מטוגנת, ספוגת שמן עם תוספות כמו ריבה ואבקת סוכר. זה מאוד משמין אלא אם כן מסתפקים באחת קטנה ואפויה!! אלו קלוריות ריקות שפוגעות בבריאות ואין בהם צורך. אם כבר לאכול משהו עתיר קלוריות אז איזו חתיכת עוגת שוקולד שווה ... .
חזרה לכתבה