אוכל  טעם החיים  רביבה אפל מלכת הקונדיטוריה
מלכת העוגות: רביבה אפל - המיטב
רביבה אפל
פורסם: 23.01.14, 09:32
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 74 תגובות ב-53 דיונים
31. איך אפשר לעשות דיאטה עם עוגות מדהימות כאלה ????
(27.01.14)
וואוו !!!

נשלח מהסלולארי שלי
32. מי מכיר את המתכון לעוגת דומב של רביבה וסיליה
איריס   (27.01.14)
33. פרג
מישהי   (27.01.14)
טחון?
34. טארט אגסים ושקדים - מנצח!
טעיםםםםם   (27.01.14)
עשיתי בדיוק לפי ההוראות, ההסברים ממש טובים, ויצא מעולה!
35. הכנתי את עוגת השוקולד פרג
ב   (30.01.14)
חצי כמות באינגליש. טעימה מאוד אבל שוקעת מאוד באמצע
תודה רביבה
36. רחמי עליי, רביבה
פנינה   (04.02.14)
אני עוד זוכרת כמה עמלתי על הכנת קרפים מלוחים לפי המתכון של רביבה וסיליה. לא נראה לי שאי פעם בחיים שלי עבדתי במבטבח כל כך הרבה וכל כך קשה על מנה אחת. המנות שלך טעימות ומופלאות, אבל בחייטת, זו לא פרנסתנו, יש עוד דברים שצריך לעשות ביום. או בלילה.
37. ממש מבואסת
שירי   (05.02.14)
כל כך אוהבת לאפות אבל נמצאת כל הזמן במאבק על המשקל ואז מוותרת מראש על האפייה.
38. ציפוי שוקולד
אסי ,   שרון   (05.02.14)
מצרכים לציפוי שוקולד בעוגה הראשונה

תודה
39. עוגת שוקלד
ב   (05.02.14)
אפשר במקום שכבת האגוזים לשים קמח או
40. אמא שלי אף פעם לא הכינה עוגת תפוחים כזו.
כחול צרוד   (06.02.14)
אז איך הם קוראים לה עוגת תפוחים של אמא?
41. חכל....
ענת ,   ראשל"צ   (06.02.14)
לא נראים נכונים המתכונים לגבי כמות ... חומרים ? למה לא לכתוב איזה תבנית? 200 גר ביצים??? אם מעבירים מתכונים אז .... או לא ....
42. בעוגה הראשונה אין מצרכים לציפוי השוקולד. נא לעדכן בבקשה
איילת ,   לוד   (06.02.14)
43. מה זה או כמה זה 200 גרם ביצים?
חנה   (06.02.14)
44. תשובה לחנה לגבי הביצים
שחר   (06.02.14)
אם מדובר על ביצים בגודל M אז כל ביצה שוקלת כ-50 גרם...
מקווה שעזרתי. בהצלחה
45. שאלה לרביבה
קוראת   (06.02.14)
איך להכין את הציפויו שוקולד לעוגה הראשונה ? (עוגת שוקולד ואגוזים ללא גלוטן) תודה מראש
46. הכל נראה מעולה שבא לי לבכות
אפרת   (06.02.14)
47. העוגות של הגברת מתוקות מדי,ויקרות מדי !!!!!!
איתן ,   רמת השרון   (06.02.14)
48. תאווה לעיניים
איריס ,   הרצליה   (06.02.14)
העוגות נראות סופר סופר מקצועיות.ומטעימת המנות של בית הקפה המפורסם הן ודאי
מצויינות בטעמן.איזה כיף לנו ותודה לרביבה
49. ותאווה לגודל המכנסים :)
שני   (07.02.14)
50. עוגת השוקולד הראשונה יצאה מעולה!! בנוסף גם פשוטה להכנה.
נעמי   (12.02.14)
51. עוגת התפוחים יצאה ממש נהדרת
לש   (13.02.14)
52. הכנתי את השוקולד והתפוחים ויצאו נהדרות
רותי   (09.08.14)
הכנתי את עוגת השוקולד פעמיים והיא פשוט נהדרת. עוגת התפוחים יצאה מעולה.שימו לב שפירורי העוגיות והריבה אינם חלק מהבצק, אלא מגיעים מעל הבצק, לפני שמכניסים לתנור.
53. עוגת השוקולד פשוט מעולה!!!
שירלי   (06.02.15)
54. האם ניתן להקפיא את העוגה?
תמר ,   מרכז   (21.05.15)
ואם כן כמה זמן לפני הגשה להפשיר?
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה