בריאות  דיאטה
כולסטרול מגיל 8: למה זה קורה ומה הטיפול?
רוני גוטליב
פורסם: 24.03.14, 10:12
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 26 תגובות ב-15 דיונים
1. אני ממליצה על גרעיני ציה ואצה בר כחולה ירוקה זה עזר לי מאד
יונית   (24.03.14)
2. אתם פשוט לא יודעים מספיק על הנושא ומטמטמים את הציבור!
(24.03.14)
3. סלמון זה דג נהר או בריכה ממש לא ים!!
אילון   (24.03.14)
הכותבת היא לא רצינית וכך גם הכתבה!!!

נשלח מהסלולארי שלי
4. סלמון זה דג נהר או בריכה ממש לא ים!!
אילון   (24.03.14)
הכותבת היא לא רצינית וכך גם הכתבה!!!

נשלח מהסלולארי שלי
5. כל כך הרבה מידע מוטעה בכתבה הזאת, ממש פשע.
מיקי   (24.03.14)
שקר הכולסטרול כבר פורסם - רק לynet עוד לא הגיע המידע. תבדקו בעצמכם, אל תאמינו לכתבות האלה.
6. אין צורך להגזים במזונות מהחי ,אך גם לא להמעיט יתר על המידה,
(24.03.14)
מכיוון שההשפעה האקסוגנית מועטה ביותר, שכן אם לא מקבלים מבחוץ ,הכבד כבר דואג ליצר את העודף בכל מקרה, כך שדווקא כולסטרול אקסוגני בכמות לא מוגזמת כמובן ,עשוי לעצור קצת את יצור הכולסטרול האנדוגני .
7. ההמלצה על ביצה תמוהה
לימור   (24.03.14)
ככ הרבה מחקרים מצביעים על כולסטרול ושומן רווי בביצים... איך קרה שממליצים על ביצה?!?!
8. 100% מהטריגליצירידים מגיעים מסוכר.
בוב   (24.03.14)
9. סוכר זו הסיבה וזהו. פשוט לא מספרים לכם.
(24.03.14)
10. לבת שלי היה כולסטרול מגיל 4 ונעלם בגיל 6 הרבה שמןזית
הפחתה קטנה בסוכר זהו   (24.03.14)
11. תיזהרו מסטטינים
Roni ,   מרכז   (24.03.14)
התרופה להורדת כולסטרול מבוססת על סטטינים ויש להם תופעות לוואי קשות! חפשו באינטרנט ותראו כמה אנשים נפגעו מהתרופה הזו. לאחר שנפגעתי גם אני - עברתי לצורה הטבעית להורדת כולסטרול:

1. פעילות ספורטיבית בצורה קבועה.
2. ירידה במשקל.
3. לא לצרוך סוכר בכלל.
4. לא לאכול מאכלים מטוגנים.
5. לא לאכול חלקים פנימיים ו/או שומניים מהחי.

עשיתי זאת בעצמי ותוך זמן קצר כל בדיקות הדם שלי היו בנורמה: כולסטרול, טריגליצרידים, סוכר ועוד...
12. מקס בלנקי מהתגובה בפייסבוק צודק, ואחדד: שמן גרוע ביותר מהחי
הוא: שמן דקלים. נמצא ,   בחטיפים ועוגיות ועוד   (25.03.14)
מערבבים את זה עם מרגרינה, שהיא גם גרועה. כמה בורקסים כולכם אוכלים?
מרגרינה זה משהו שהגוף פשוט לא יכול לעכל. מבחינתי - זה כאילו שאני אוכלת פלסטיק.
שימו לב שבהרבה מוצרים רשום שומן צמחי ולא מציינים איזה. אם אחוז השומן הרווי ברכיבים יותר גבוה מחצי, סביר להניח שזה שמן דקלים. אפשר גם להתקשר לקו שירות לקוחות של חברות המזון ולשאול.
בנוסף, בואו נודה מה סוד 'הבישול של הסבתות', שהוא הכי טעים ואף פעם לא מצליחים לשחזר אותו: השומן של הבשר. הן דוחפות אותו בלי בעיה לתוך ממולאים, קובה, במרקים ואיפה לא.
לדעתי, זה לא כל כך נורא לאכול חמאה ושומן מן החי מדי פעם, אבל לא להגזים.
מה שאסור לגעת בו בכלל זה השומנים הרווים מן החי.
ראיתם פעם בקבוק של שמן דקלים? אני ראיתי. 1/3 ממנו בתחתית הוא משקע לבן - כדוריות מ ו צ ק ו ת בטמפרטורת החדר. אז זה מה שאנחנו אוכלים.
שמעתי שהשמן הזה גם מתחמצן מהר. אז הנה לכם גם סבירות למזון מסרטן נוסף על הכל.
לסיכום: ל ד ע ת י, האשם ברמת כולסטרול גבוהה בחברה המודרנית הוא המעבר לאכילת מזון מתועש.
13. למה ווינט מצנזר תגובות שיכולות לעזור לציבור רחב...
רותי ,   צפון   (25.03.14)
הפכתם להיות חברת תרופות.? או שיש לכם בונוסים כדי להכשיל תגובות שיכולות לעזור לכלל הציבור..
14. כמוסות שום
כמוסות כורכום ,   מיץ רימונים טבעי   (25.03.14)
זה ה-פיתרון .
15. אויואבוי
סטודנט ת.שני ביוכימי   (30.03.14)
אילו לא שני סוגי כולסטרול , יש רק מולקולה אחת אשר היא היא עצמה כולסטרול, מה שצויין אילו הנשאים שלו. אוי ואבוי מי שילך לדיאטנית כזו.
חזרה לכתבה