|
1. בלי גלוטן אבל עם כמויות מפחידות של ביצים וחמאה!
|
|
|
2. רק המחשבה על 10 ביצים ו 300 גר חמאה מזעזעת
|
|
|
3. לאכול ולקבוע תור לצנטור
|
|
|
|
|
5. כולה שוקולד אפוי... זו לא חוכמה...
|
|
|
6. 400 ג' שוקולד, 300 ג' חמאה -צריך להוציא את המתכון מחוץ לחוק
דניאלה פון שוורצה |
|
|
(29.10.14) |
10 ביצים, חצי קילו סוכר ..... הלו מישהי השתגעה פה ?
|
|
|
7. עוגה כזו טוב להגיש ליום ההולדת ה-119 לא לפני כן !!
מכיוון שכמויות מפלצתיות כאלו של חמאה, סוכר, שומן וביצים יכולות לחסל היפופוטם.
|
|
|
8. לא רוצים גלוטן . חמאה . סוכר . ביצים ....לכו לאכול חסה !!!!
|
|
|
9. עוגה מצוינת למביני עניין .
|
|
|
10. ולרונה לא מצהירים שהם ללא גלוטן
דליה , |
זכרון יעקב |
|
(30.10.14) |
|
|
|
11. זאת עוגה שמתאימה לחולים אנושים שאין להם יותר מה להפסיד
|
|
|
12. לאיזו תבנית זה מתאים?
|
|
|
13. מה זה, פצצת קלוריות. רעל תזונתי. מי צריך את זה.
|
|
|
14. הכמויות במתכון מתאימות לקונדטוריה, לא לעוגה בגודל ביתי
לא שאני מצפה מהאתר הזה למינימום מקצועיות...
|
|
|
15. אני בכלל לא אוכל עוגות הכי בריא
אני אוכל ביצה אחת פעם ביומיים או כמה ימים, סלט גדול עם שפע ירקות שאני מכין לארוחת ערב ומספיק לי ליומיים ובשר כל יום
ממתקים,עוגות לא אוכל בכלל מספיק לי הסוכר בקפה בבוקר ואחה"צ 2 כפתיות שטוחות וכוס מיץ פטל הכי בריא הכי במידה והכי נכון
|
|
|
|
|
17. אסון,חולה צליאק לא צריך לסבול עם עוגת שומן נטו חסרת גלוטן
מוות עוד בחיים |
|
|
(29.10.14) |
|
|
|
18. נסו את המתכון הבא; ללא גלוטן ופחות סוכר
טעימה וקלה להכנה |
|
|
(29.10.14) |
גרם שוקולד מריר מאיכות עליונה (רצוי לינדט 85% מוצקי קקאו, שמייצר את הסחרחורת המשובחת ביותר) 4 ביצים אורגניות מופרדות לחלבון וחלמון 1/2 כוס סוכר לבן תבנית עגולה 24 ס"מ קוטרה, משומנת בחמאה
מחממים את התנור לטמרפטורה של 180 מעלות.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר במעבד מזון בעזרת הלהב המיוחד מהפלסטיק או במיקסר ידני, עד שמתקבל קצף סמיך, גמיש, צפוף ולבן.
ממיסים את השוקולד בסיר אידוי כפול מעל להבה קטנה. כשנמס, מוסיפים את החלמונים ומערבבים. עיסת השוקולד נעשית גרגרית ולא נעימה למגע, זה לא הרגע לזרוק אותה.
טורפים (לא מקפלים) את קצף החלבונים לתוך תערובת השוקולד. השוקולד חוזר להיות חלק וקטיפתי. מעבירים לתבנית. אופים באמצע התנור כ-20 דקות. נועצים קיסם במרכז העוגה ושולפים. העוגה מוכנה כאשר נדבקים לקיסם פירורים רטובים. אם הקיסם יוצא נקי, העוגה נאפתה יתר על המידה.
הקרם: סיר קטן 200 גרם שוקולד מריר (רצוי לינדט 85%) 1 כוס שמנת מתוקה 38%, רצוי טרייה
שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה. בסיר קטן מחממים את השמנת עד לסף הרתיחה, יוצקים אותה לקערת השוקולד השבור. מחכים כ-3 דקות ורק אז מערבבים. השוקולד נהפך למבריק וישמור על הברק כל עוד ישאר משהו מהעוגה, קונדיטורים מכנים את הקרם הזה "גנאש" (ganache).
מיד מצפים את העוגה בקרם.
|
|
|
19. חפשו מתכון בשם "סחרחורת שוקולד"; פחות ביצים וסוכר וטעם מדהים
|
|
|
20. להוציא מחוץ לחוק. חכו,רגע עד שאסיים לאכול אותה.יאמי כמה טעים
נבהלתי מ 10 ביצים והשתמשתי רק ב- 7 יצא טוב מאוד.
|
|
|
21. לעוגה זו יש "רק" בסך הכל 6286 קלוריות ו 457 גרם שומנים ...
Dany , |
Toronto Canada |
|
(29.10.14) |
זה נראה שרוני חוזרת לטריקים הישנים שלה ... - עם טונות של קלוריות ושומנים. בשנה שעברה היא שינתה את "עורה" והתחילה עם עוגות רזות וטעימות, לעומת הקודמות עם 9000 קלוריות בעוגות הקודמות שלה. עכשיו לעוגה זו יש "רק" בסך הכל 6286 קלוריות ו 457 גרם שומנים ... המסקנה, במנה אחת מ 12 יש לנו 524 קלוריות ו 38 גרם שומנים- וואו, וואו, וואו ! וגם לא יכולה להניח למלח...
|
|
|
22. צר לי, אך זו לא עוגת יומולדת לקחת לגן..
אבל בהחלט להתענג כקינוח בבית קפה.
|
|
|
23. תנו עוד מתכןנים ללא גלוטן . תודה
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
24. יש מתכונים נפלאים ללא גלוטן ברשת ,רק צריך לחפש
המתכון הזה לא בריא ומוזר מאוד!!!
|
|
|
25. נו באמת....
אחת שאכפת לה , |
מרכז |
|
(30.10.14) |
לפי המתכון הזה ממש לא חשוב ממה סובלים/מתים! מצליאק או סוכר או כולסטרול....הזויים!
|
|
|
26. זהירות!! - העוגה אסורה לחולי צליאק !!!
שוקולד ולרונה (Valrhona) אסור לחולי צליאק. ציטוט מהאתר שלהם: our products may contain traces of gluten because of the machines used. We recommend people for whom gluten is a healthy concern not to consume our chocolate.
תבדקו לפני שמטעים את הציבור http://www.valrhonaprofessionals.com/faq.html
|
|
|
27. אני ממליצה על עוגת שוקולד וקפה ללא גלוטן של חן שוקרון
חפשו ברשת, מומלץ מאוד מנסיון
|
|
|
שמקציפים את החלמונים לפני החלבונים. בשלן ביתי רגיל תמיד יקציף קודם את החלבונים ואז אין צורך לרחוץ את קערת המערבל. מי שכותב כך לא חושב בצורה מעשית. והרכיבים מזעזעים, זה ברור
|
|
|
29. נשמע..... משמין בטירוף!!!!!!!!
|
|
|
30. בלי גלוטן אבל עם המון כולסטרול. לא בריא!
| |