|
1. אני לא צריך את רפי בשביל המתכונים שלו! אני עושה את זה בעצמי
והרבה יותר מוצלח! |
|
|
(28.11.14) |
|
|
|
|
|
3. ירון ברנר תמונות פצצה !!
תענוג לעיניים. |
|
|
(28.11.14) |
|
|
|
4. מאיפה כל החלקי בשר האלה? כי בסופר מוכרים לנו רק זבל !
אתם חיים בלהלה לנד |
|
|
(28.11.14) |
|
|
|
5. למה רק מדליות? אין עוד פרסים? חח 'לא צריך את רפי' זה מצחיק!.
איזה אנשים...לך תבין |
|
|
(28.11.14) |
|
|
|
גם ככה הרשתות האלו עושות עלינו קופה אז למה לא לתמוך בעסקים קטנים משפחתיים. לך תמצא קצב איכותי, בכל עיר יש כמה כאלו תרכוש שם בשר טוב עם המלצות.... ואולי, אולי גם תגלה דברים חדשים.
|
|
|
7. בשר דגים וירקות קונים רק בשוק.
|
|
|
|
|
9. אני מכין כך שנים; ל-4 אסדו יש בכל סופר וקצביה.
האסדו הטרי של אדום אדום זמין בכל מקום ובכל מקרה מדובר בנתח שלם שינוי נמכר משחיטה שבועית ולא מיובא לארץ כקפוא.
אם אתה גר באזור תל אביב אתה יכול לקנות בכרמל או לקפוץ ליפו שם בטוח יש איכות טובה.
|
|
|
10. אוכל מגניב הרפי הזה עושה
אוי יו יו, איזה אוכל מגניב הרפי הזה עושה.. זה משהו.. מטעמים.. מביא את כל הספקטרום של המטבח הישראלי.. החריימה והדגים שבוע שעבר ועכשיו סירי הבקר האלה..עםירקות.. אוי יו יו..
|
|
|
11. מה זה "אונטריב" ? (זה בגרמנית?) מה שם החלק בעברית?
עקרת בית , |
הרצליה |
|
(29.11.14) |
מה זה בדיוק החלק של הבשר שנקרא "אונטריב" ? תודה למי שיענה לי. הקצב לא הבין מה זה.
|
|
|
12. לא מבין איך אנשים אוכלים שפונדרה הרי הכול מלא שומן
|
|
|
13. לצלי אסאדו - צליה הכוונה פונקציית גריל בתנור או אפייה?
לצלי אסאדו - צליה הכוונה פונקציית גריל בתנור או אפייה?
|
|
|
14. יו עוד שנייה אני נכנסת לתוך המחשב.
|
|
|
15. מתכון בישול איטי
מיכל , |
ירושלים |
|
(29.11.14) |
למה לא לפרגן? אחלה מתכון, אני אעשה אותו בטוח בשבת הבאה. אנשים צרי עין יש המדינה בלי סוףףףף
|
|
|
16. אז והיום; אז אכלו טוב והיום טוחנים פחמימות עד לא ידע.
תסתכלו סביבכם וראו כיצד כולם הולכים ומשמינים, ועוד לא הזכרתי עליה התחלואה בגיל מוקדם יותר.
|
|
|
17. אסאדו - הכי טעים כמה שהכי פשוט
סתם אחד , |
מרכז |
|
(29.11.14) |
בלי כל הירקות והקשקושים מסביב. מורחים בשמן זית, ממליחים וזהו. מכניסים לתנור על החום הכי גבוה לחצי שעה. לאחר מכן מורידים טמפ' בתנור ל 150 מעלות, מוציאים את התבנית ועוטפים אותה בנייר אפיה ומעליו נייר אלומיניום, אוטמים טוב טוב (אני משתמש בתבנית חד פעמית ככה האטימה הכי טובה) ומכניסים לתנור לעוד 3-4 שעות. יוצא רך רך וטעים טעים. בלי כל הפירוטכניקה מסביב בלי רטבים ובלי כלום.
תהנו.
|
|
|
18. קשה..קשה אתכם ישראלים
להוציא מכם פירגון...
|
|
|
19. תודה רפי על מתכון ביתי קל טעים נראה מאלף ושימותו הקנאים
|
|
|
20. הכנתי את השפונדרה עם ירקות השורש - יצא מדהיםםםם.
בעלי אמר שזה אחד הדברים הכי טעימים שהוא אכל מימיו (והוא גדל "בבית מבשל" נפלא וגם אני לא רעה).... טוב, הוא ארגנטינאי :)
תודה רבה, רפי כהן. עלה והצלח
|
|
|
21. H E L P - איך קוראים לחתיכות האלה באנגלית?
|
|
|
|