אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
פריסה חגיגית: מדריך קרפצ'יו ירקות של ארז
ארז קומרובסקי
פורסם: 12.12.14, 11:21
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-6 דיונים
1. לא ירחק היום שתבקש לאכול ישר מהאדמה
יוסיפון   (12.12.14)
2. נו...יותר פשוט לחתוך אותם רגיל. למה להתעלל בנו?...
לילי   (13.12.14)
3. הבנתי שקרפצ'יו בשר הוא בשר נא
(13.12.14)
דוחה ולא בריא.
4. כי זה טעיםםםם
(13.12.14)
תודה על הדמיון וההשראה- מחפשת לעשות את זה ללא הסוכר- אני מאלה שללא...
5. פיזור מעט מלח ים גס גם תגרום להגרת נוזלים.
סוכר?   (14.12.14)
לא להגזים באכילת סלק אדום נא. זה יעשה לבטן שלכם גולו גולו
6. האם ניתן לוותר על אבקת סוכר?
ענת ,   שרון   (14.12.14)
חזרה לכתבה