|
1. ד"ר בשר ומר בורקס.....
שמוליק , |
נתניה |
|
(18.03.15) |
רפי , אין אף כתבה שלך ללא בורקס או מאפה כלשהוא. תשמור על הטריגליצרידים...על הבטן אני לא מדבר.
|
|
|
חוץ מסביח פלאפל שווארמה חסר נקניקיות ,טאקוס ,תירס חסר עגלות ודוכנים . אתה מטייל עם הילדים בנמל תל אביב וכל ביס זה 50 שקלים .
|
|
|
הייתי שם וממש נהנתי. ממליץ על הבוריטו פטריות
|
|
|
4. סינטה טלה 200 שקל לקג( בדקתי)
למי יש כסף לזה אחרי הבחירות ,אני אנסה עם שוקיים עוף .
|
|
|
5. שודדים אותנו. באתונה מנת סופלאקי 2 יורו. 10 שקלים
לאפה טעימה עם שיפודי בשר 10 שקלים.... כל דוכן בארץ מנסה לעשות עלינו מכה ומתפלא מדוע סגר אחרי חודשיים. לא לשלם מחירים מופרזים.
|
|
|
אין ולא יהיו לו מתחרים . בצק אמיתי וגבינה אמיתית כל מי שהגיע מחיפה מכיר .
|
|
|
אין על היווני ביהוד, שווה לנסוע מכל מקום בארץ עבור החוויה הבלתי נשכחת. רק אחרי פסח המקום כשר.
|
|
|
8. זה לא אוכל רחוב אמיתי. איפה יש בישראל כזה דבר?
| |