אוכל
טעימה מהגליל
שווה לקום בבוקר: ארוחת בוקר נוסח ראש פינה
מאת השף ברק חי-חורש
פורסם: 12.05.15, 11:29
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות ב-5 דיונים
1. נקבל גם צלחת, שלא נצטרך לאכול מהנייר ומקופסת הפח?
אני רק שאלה ,
ואם נבקש יפה
(24.05.15)
תגובה חדשה
2. בשביל מה לשים טון פלפל שחור על חביתה? לא הבנתי!
(28.05.15)
תגובה חדשה
3. לא הבנתי איך עושים את הסלט
שף
(28.05.15)
תגובה חדשה
4. ככה אני אוכל לכשאעבור לעבוד בבניין. לא תודה
טל
(02.06.16)
תגובה חדשה
5. אתה צודק.יש הכל בארוחה: דגים גבינות שמן זית זעתר סלט ולחם
א
(09.03.17)
תגובה חדשה
חזרה לכתבה