אוכל  טעם החיים  מר בשר - רפי אהרונוביץ'
יצאתי לאכול, תכף אשוב: מקומות על הדרך
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 10.06.15, 09:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 16 תגובות ב-11 דיונים
1. הקציצות נראות מעולה .
ריקי   (10.06.15)
פעם היה ביפו קבב בולגרי עם קשקבל , על אותו הרעיון .
2. כמו תמיד, המתכון של רפי יהיה על שולחני בסוף השבוע!
המשפחה ממתינה לזה ,   כל השבוע!   (10.06.15)
3. אפשר מתכון לקבב רומני כמו אצל הרומני בשוק בב"ש
גבי   (10.06.15)
4. הרגת אותי עם המתכון לקציצות! נשמע טעים בטירוף!
איזה שילוב מהמם ,   אחלה מתכון   (10.06.15)
5. המדף במקרר המעדנה בסופר בגובה שלא תוכלו לראות את חיתוך הבשר
ואולי עדיף כך ,   גבינה   (11.06.15)
6. איך זה שעדיין חוקי לאכול חזיר
עדי   (11.06.15)
זו אחת החיות האינטליגנטיות והרגישות שיש בטבע. גם כבשים ופרים הרבה יותר נבונים ממה שמקובל לחשוב.
7. כי זה טעעעעעים
דני   (11.06.15)
8. ומה עם מחירים?
לירון   (11.06.15)
9. מה עם הפריקסה בהוד השרון ?
אבי ,   הוד השרון   (13.06.15)
חייב לטעום פשוט ממכר
10. נראה טוב
אחת   (14.06.15)
11. חיפשתי את הדוכן של החצ׳פורי בסנטר .
מירון   (18.06.15)
חיפשתי בשישי האחרון את הדוכן והוא לא היה .
יש אולי פרטים נוספים ?
חזרה לכתבה