אוכל  טעם החיים  מר בשר - רפי אהרונוביץ'
זהו טור פרידה
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 06.07.15, 13:51
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 89 תגובות ב-79 דיונים
1. מר בשר
בצלאל ,   תל אביב   (06.07.15)
ברצוני להודות על הרבה מתכונים נהדרים שפירסמת ואין ספק שתחסר להרבה אנשים, בנוסף תודה אישית שבזכותך ובהמלצתך לאישתי נסענו לפני מספר שנים לאיסטנבול בפעם הראשונה ומאז אנחנו מכורים למקום המדהים הזה ונוסעים מספר פעמים בכל שנה, הרבה תודה, בריאות ותמשיך להצליח. בצלאל

נשלח מהסלולארי שלי
2. עצוב לי, המתכונים שלך, רפי, היו הצלחה גורפת בכל ארוחה!
(06.07.15)
3. האא! בהצלחה לך! ותודה על מאות מתכונים נפלאים , תחסר במדור !
מיגל   (06.07.15)
4. תודה, מר בשר. אהבתי את ההומור והנדיבות.
(06.07.15)
5. כל פרידה היא עצובה אהבתי את מה שכתבת וצלמת.בהצלחה
לא תהיה סיבה לרייר   (06.07.15)
6. מר בשר !!!
(06.07.15)
7. טור האוכל האישי היחידי .
שרון   (06.07.15)
אהרונוביץ שמחנו לקרא.
8. עצוב..
ליאת   (06.07.15)
עכשיו לא ישאר הרבה מה לקרוא בווינט...
9. היה תענוג!
דודי ,   חולון   (06.07.15)
טור האוכל שהכי נהניתי לקרוא לאורך השנים. המון תודה!
10. היית נהדר!
מורי   (07.07.15)
תודה רבה!
11. תודה ולהתראות
נטנט   (07.07.15)
תודה על שנים של מתכונים מעולים. כיף לקרוא טור שנכתב על ידי אדם שכל כך אוהב מה שהוא עושה.
12. לאאאאאאא
אהבתי   (07.07.15)
מבאס
13. מר טבח
תומר   (07.07.15)
14. אוף!!!!
יעל   (07.07.15)
רפי, מי שקרא את הטורים שלך יכול היה להרגיש כמה אתה אוהב את האוכל שכתבת עליו ואיזה מקום הוא ממלא בחייך.
היה תענוג וחבל שצריך להפרד....כל כך רציתי להיות חברה שלך...תחזור מהר.
15. רפי תעשה לי עגל! (שיר פרידה)
מעריץ   (07.07.15)
רפי היקר/רואה עצמו פטור/בשבילו זה העיקר/קצת לנוח מן הטור/כבר זהב לו
הכיכר/התהילה הוא כבר עטור/ינפוש עם רע או מכר/על חוף יישב וישתה לו איזה קוקטייל
טוב ולא יידע שמתגעגעים אליו פה! מר בשר היית היחיד, הטורים שלך היו אישיים ונפלאים,
המתכונים שלך היו אגדתיים והנהנתנות שלך סוחפת ועשירה בידע. בהצלחה לך איש יקר, בהצלחה לך מר בשר! אני קורא אלמוני אך מסור ומאחל לך כל הטוב שבעולם בדרכך בלי טור זה.
16. כותב מעולה
(07.07.15)
17. תודה רבה על המתכונים
אבי ,   חיפה   (07.07.15)
היה כייף גדול
18. תודה רבה על הטורים המענגים והמשעשעים.
שמור על הבריאות   (07.07.15)
19. Thanks
Effi ,   Ireland   (06.07.15)
תודה
20. תודה רבה.
דני   (07.07.15)
21. בתור צמחונית...
יעל   (07.07.15)
אני תמיד נהנת לקרוא את הטורים שלך, כמובן לא בשביל מתכוני הבשר, אלא כי אתה כותב נפלא, והאהבה שלך לאוכל- מכל הסוגים, ניקרת בכתיבה שלך.
שיהיה לך בהצלחה בהמשך
22. כמה חבל! המדור הכי שווה פה עם המתכונים הכי טובים!
האיש יודע לבשל ,   יודע לאכול ולהנות!   (07.07.15)
נחפש לאן עברת ונעבור אתך.
23. מר בשר!
יקי ,   רחובות   (07.07.15)
האם השארת יורש?
24. לרפי
(07.07.15)
לא אהבתי את המדור שלך.
25. תגובה של טבעוני נזעם בעוד 3..2..1.
ברי צקלה   (07.07.15)
26. צריך לשכנע אותו להישאר
יונתן ,   הרצליה   (07.07.15)
27. אני זוכר את ימיך באיטליז של זאב אוסבנסקי בשוק הכרמל
ש.א.   (07.07.15)
הימים שבשר מיושן נתפס בעיני רוב האנשים כבשר מקולקל, את ההמלצות שלך על נתחים שונים. החלפנו דיעות על מתכונים, את הרוסטביף הראשון שלי הכנתי לפי מתכון שלך, שונה קצת מזה שמופיע פה, עדיין יש לי את המתכון שקיבלתי ממך מודפס במכונת כתיבה.
28. saltinbocca מעולה
אליהו   (07.07.15)
29. תודה רפי, היה נפלא, בהצלחה
ליאור   (07.07.15)
30. אריאנה עזבה עכשיו גם אתה? מה ישאר לקרוא פה?
(07.07.15)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה