אוכל  טעם החיים  מר בשר - רפי אהרונוביץ'
זהו טור פרידה
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 06.07.15, 13:51
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 89 תגובות ב-79 דיונים
31. המורה של המדינה
תלמיד   (06.07.15)
למדתי הרבה מהטורים שלך. הרבה יותר מאשר מכל מקור מידע אחר. למדתי ונהניתי מכל רגע. תודה!
32. סופה של תקופה. חבל. אתגעגע מאוד מאוד.
ערן   (07.07.15)
33. תודה על הכתבות
שלום ,   חיפה   (07.07.15)
כקורא נאמן של כל הכתבות שלך אני מבקש להודות , המתכונים היו מצוינים
רובם בוצעו ע"פ כל ההנחיות והיה נהדר.
34. נהניתי לקרוא. תודה על הטור.
ברווז   (07.07.15)
אנחנו בעיצומה של מהפכה. עוד הרבה ישתנה כאן.
35. זה לא רוסטביף הבשר הנא הזה
מה זה פה?!   (07.07.15)
רוסטביף מבושל הוא חום, לא אדום ולא מדמם. מי שאוכל בשר חצי מבושל צריך להבדק מהר.

נשלח מהסלולארי שלי
36. איפה קונים פילה מניון בארץ?
נירה   (07.07.15)
נתחי אנטרקוט הם לא אותו דבר..
37. למה????????????????????????????????????
קרניבורית   (07.07.15)
38. טור איכותי ונהדר שלא הפסדתי, תודה רבה
אא23   (07.07.15)
39. תודה על הכל!!!
גלעד   (07.07.15)
40. יופי תפנה מקום לטבעונים
נהדר   (07.07.15)
41. חבל מאד על הפרידה (למה?!) תודה ובהצלחה !
חפטליהו ,   ת''א   (07.07.15)
למרות שאינני אוכל בשר, אני כן מבשל "כל מיני וגם בשרים", למשפחה וחברים. היה תענוג לקרוא את רפי א', בהיר, מדוייק, מקצועי ומשלב הומור בכתבותיו.
שוב - חבל, שוב - בהצלחה !
42. הסיבה היחידה להגיע למדור האוכל
(07.07.15)
השפיות היחידה שנשארה כאן, עם כל טרנד הצמחונות טבעונות ומטיפעונות שפושה בכל מקום.
בהצלחה בכל, ובחייאת, מידי פעם תעלה איזו תמונה של ביסטקה פיורנטינה, רק בשביל הכולסטרול והלב. :)
43. הזדהתי לגמרי עם החלק הראשון של מילותיך
Nita10   (07.07.15)
אני לא באתי "בלנק" ולמדתי פה בארץ את כל הסוגיות של האוכל היין והבשר. אני קיבלתי שוק רציני כשביקשתי במסעדה טובה, יין אדן חצי יבש. לא ידעו מה זה. אני שותה גם יין לבן חצי יבש אבל בקושי משיגים את שני הסוגים הללו. ולמה זה כל כך חושב לי? כי אני לא אוהבת דברים חמוצים, והחצי יבש הזה, עונה של הדרישות שלי. (demi-sec). הכל השתפר בארץ מאז 1958 כשעליתי ארצה. דבר אחד לא תוקן: השרות. כי זה מקצוע כמו שאמרת אלא שכאן, כל מיני צעירים שבין העבודות או סטודנטים בחופשה, עובדים בזה ולא רואים את זה כמקצוע. אח!! איפה הימים בהם הייתי נכנסת למסעדה והמלצר, תמיד במדים, בשנות ה- 60 או ה- 70 שלו, עם מגבת נקייה מקופלת סביב לזרוע, היה מקבל את פניי!! שלום, גברת א'! היה מברך אותי. שלום, מר פ'! הייתי עונה לו. תמיד אותו המלצר, תמיד מעונב ותמיד אדיב. וכך בכל מסעדה. ואני לא מדברת על קיוסקים.
44. למר אהרונוביץ'
שומן כבש   (07.07.15)
היית תותח.! מתכונים נפלאים וטעימים וגם יחסית קלים להכנה.בהצלחה בהמשך דרכך.
45. נהניתי מאוד מהטור. בהצלחה בהמשך!
מינרוה   (07.07.15)
46. אפילו צמחונית...
נטע   (07.07.15)
אפילו אני בתור צמחונית אהבתי כל כך לקרוא את הטורים הקולחים עם ההומור השנון :) היה נפלא! תודה!
47. חבל!!!
עוזי ,   פ"ת   (07.07.15)
48. חשבתי כבר שעבר לטבעונות או משהו משמעותי באמת
(06.07.15)
49. גם YNET נעשו טבעונים?
רועי   (07.07.15)
50. היה שלום ותודה על הבשר!!
(07.07.15)
היה תענוג, תודה ותמשיך לאכול טוב גם ללא כתיבה כאן. תוכל לפתוח בלוג!
51. רפי בהצלחה מקוה שנראה אותך בקרוב במחוז אחר
מירי ,   לונדון   (07.07.15)


נשלח מהסלולארי שלי
52. נגמרו המתכונים ?
בהצלחה   (06.07.15)
53. רק אל תביאו אוכל מרוקאי במקום.
אריק ,   מרכז   (07.07.15)
54. שאלה בענין גלילת האנטרקוט...
איש רעב ,   רחוק   (07.07.15)
אני גר בארה״ב: אנטרקוט מתורגם פה ל-Ribeye, ואני קונה אותו כסטייק, בערך 1.5-2 אינץ׳ עובי.
איך אני ״פותח את האנטרקוט לגלילה״? נגד / עם הסיבים? צריך לקנות ״גוש״ של בשר Ribeye שאינו חתוך לסטייק?
ועוד משהו: מה זה בדיוק ״ בהרט״? תערובת תבלינים?
תודה!


55. כנראה היחיד ששילם בעצמו עבור ארוחותיו ולא כתב "מטעם" אך בטעם
אחד העם   (07.07.15)
56. תודה רפי!
אלעד   (07.07.15)
היה נהדר. נתראה באיטליז.
57. איך אדע לפי מדחום אם הרוסטביף מוכן?
(07.07.15)
58. רפי ה יקר נהניתי מאוד
עפר ,   תל אביב   (07.07.15)
59. שמור על בריאותך
ניבה ,   רמה''ש   (07.07.15)
הכתבות שלך אכן משובבות נפש, המתכונים מצויינים, נהניתי מכל מתכון שהכנתי בעזרתך.
וכעת היגיע הזמן לבדוק נזקים.... מאחלת לך בריאות טובה!
60. הפסד גדול!
גילי   (07.07.15)
הטור שלך פשוט נפלא מלא הומור ואנושיות - בהצלחה שיהיה!
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה