אוכל  נבחרת השפים  ירון שלו
אספרגוס: כך תוציאו מנה כמו במסעדה
ירון שלו
פורסם: 08.07.15, 10:49
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות ב-8 דיונים
1. לא הבנתי....מה זה לקלף?
עוז   (08.07.15)
איך מקלפים אותו?
2. "לשולחן הקבוע שלי בלאמי לואי ". פלצנות במיטבה!
(09.07.15)
3. צריך לקלף גם אם הם מאוד דקים? (1ס"מ היקף)
יעל   (08.07.15)
4. ברוך שובך!
נירי ,   תל אביב   (08.07.15)
התרגשתי. כתוב יפה
5. יופי מצוין ! סופסוף לא כתבות על דגים חריפים וקציצות מרוקאיות
יעקב ,   שכונת התקווה   (09.07.15)
6. הולכים נפלא ללא בישול מוקדם על גריל לכ-3 דקות.
(08.07.15)
7. נסחפת,כולה אספרגוס
מיכל אנסקי   (08.07.15)
שום סיבה למסיבה
8. אספרגוס
עופרית   (21.11.20)
חזרה לכתבה