אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
מתכונים עם פולקע של רפי כהן
רפי כהן
פורסם: 31.08.15, 10:05
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות ב-7 דיונים
1. פולקס מעולים אחד אחד אין כמו רפי כהן הטבח הגדול מכולם
(31.08.15)
2. רפי מאד צעיר ומוכשר מאד.אכלנו אצלו 4 פעמים ונהניינו.יישר כח!
מפרגנים לרפי   (31.08.15)
3. בתנור ללא טיגון זה יותר בריא
גד   (31.08.15)
4. נראה מעולה ..רק היה עוזר מאוד אם....
יאיר   (31.08.15)
היה נותן הוראות או תמונות להכנת החיתוך של הפולקע לפני.

נראה שהעצם שבורה בקצה והבשר חתוך מסביבה של העצם...במקום בו הגידים
מחוברים.

תודה רבה
5. אפייה במקום טיגון
מיסטר שף ,   העמקים   (31.08.15)
האם כדי לחסוך בקלוריות ובריחות של טיגון, אפשר לפני ההכנסה לרטבים פשוט לאפות/לצלות את הפולקעס בתנור?
6. Very Nice recipes, but TOO Much SALT !
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (01.09.15)
7. חומץ בלסמי
סו שף   (03.09.15)
?זה שתי כוסות או שתי כפות פשוט נראה לי יותר מידי ואולי התבלבלתם
חזרה לכתבה