אוכל  נבחרת השפים  ירון שלו
חציל: צ'ארם של אחד שהכל מתאים לו
ירון שלו
פורסם: 22.07.15, 14:00
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-10 דיונים
1. ההסבר לא ברור
דורון ,   רמת השרון   (22.07.15)
בסעיף 4 רשום שלהכנת הטחינה השחורה טוחנים קצח ופלפל ולימון ושום וצ'ילי עד למחית חלקה אבל לא נרשם שיש לערבב אותה עם הטחינה.
בסעיף 5 רשום לערבב את החציל והקליפה עם הטחינה הגולמית, דבש ומי קרח.
מה עושים עם המחית מסעיף 4? האם לערבב אותה עם הטחינה? מתי?
בהסבר על הרכבת המנה נאמר שיש למרוח על הצלחת את הטחינה השחורה. האם הכוונה לטחינה והחציל יחד ועליו להניח את החציל השני?
2. כל הכבוד לירון שלו שהצליח לכתוב בלי שגיאות כתיב
חסוי   (22.07.15)
3. לא ברור, מבולבל ,ולא נבדק לפני ההדרכה,
(22.07.15)
4. תודה על המתכון, האם טוחנים חציל לתוך הטחינה?
מורית   (22.07.15)
5. חציל
ג'אנגו   (23.07.15)
חציל של קיץ? מה ההבדל מחציל של חורף?
הוא שזוף,מזיע וחייב מזגן?
6. יש עוד מנה טבעונית לאוסף
גם ,   ם   (23.07.15)
7. לא קיימת "טחינה שחורה" וע"כ יש לומר "טחינה מושחרת"
הבלשן   (23.07.15)
8. טחינה שחורה ? כל עוד זה לא לבן אז מבחינת השף זה בסדר...
לבני   (23.07.15)
9. סומסום שחור
aunauo ,   שומסום   (25.07.15)
10. מרבית המסעדות מגישות חציל עלוב ומר עקב הגרגרים
(25.07.15)
בקום חציל בלאדי ללא גרגרים או זן אחר החף מהם
חזרה לכתבה