אוכל  נבחרת השפים  ירון שלו
כך תכינו את הרוסטביף המושלם
ירון שלו
פורסם: 04.11.15, 10:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 84 תגובות ב-32 דיונים
1. פרות חשות כאב וצער ויש להן רגש אמהי מאד חזק
זה מוכח מדעית   (04.11.15)
2. עכשיו רק שלא יעלה 200 ש"ח ונשקול אם כדאי
(04.11.15)
3. הרוסטביף המושלם... והמסרטן...
פויה   (04.11.15)
4. איזה יופי ירון, עושה חשק לאכול!
(04.11.15)
5. ואים אנחנו רגישים לחלב וחמאה תחליף
יגאל   (04.11.15)
6. בשר וחלב = כאב,סבל,עינויים,אכזריות ורצח ו...מחלות לצרכן
(04.11.15)
7. כל הכבוד לשף אחלה רוסט ביף אבל לא מושלם.
מויש שף   (04.11.15)
8. רוסטביף .בא מהחלק המקורי בבקר הנקרא -ברוסט .[בלעז ]
(04.11.15)
ככל שהבקר צעיר יותר כך יש פחות שומן באותו החלק . רק בלי חמאה זה אסור ובודאי גם לא בריא . לא תאכלו בשר נא ..אם כי הוא נראה במקרה זה צלוי מספיק .
9. כבר חרצת את הבשר דחוף שם כמה שיני שום בתפזורת קצת ..
אנין טעם .   (04.11.15)
אפשר גם שום חתוך דק ...
10. ב- סינטה פחות מומלץ .
אנין טעם .   (04.11.15)
אין מספיק שומן . אם כי זה יותר בריא . דבר שני דחוף קצת שיני בחריצי הבשר לעומק ... לפני הקרור השום לא ישרף ... אל דאגה ...במיוחד ב-50 מעלות .
11. יש
(04.11.15)
חלק סודי עם טעם מיוחד שבבקר הקרוי ביאנת . זה כבר לא למכירה . זה שייך רק למומחי הבשר הפרופסורים . איווה ? נראה אותו {השף ]משיג את זה .
12. ואם לא רוצים בשר "חי\מדמם" כמה זמן צריך להשאיר בתנור ?
ערן   (04.11.15)
13. בקריאת הכותרת התעורר התיאבון
יהודיה   (04.11.15)
הגעתי לחמאה הלך התיאבון. ובכל זאת אכין עם שמן או מחמאה. אפשר להכין ולאכול למחרת?
14. פרות צומחות על העץ.מה שמעלים מהים נקראים שרצים.
(04.11.15)
15. פרות גדלים על העץ.מה שמוצאים מהים זה שרצים.
(04.11.15)
16. פרה היא חיה מדהימה
(04.11.15)
גגלו למשל The cutest baby cow moment ever. סרטון שישנה את חייכם לטובה. אם אתם מסוגלים לאכול פרה שנרצחה אחרי הסרטון הזה יש לכם מזלג במקום לב.
17. תמיד יש לשפים סיפורים על זכרונות ילדות אבודים
חמלה   (04.11.15)
או געגועים לבית אמא וסבתא ושאר סיפורי סבתא.
גם לפרה יש רגשות וזכרונות והיא חווה סבל בדיוק כמונו. אותן התחושות, אותה האימה, אותו הפחד, הן גם מגיבות לשחיטה באותן זעקות ופרכוסים בדיוק כפי שבני אדם מגיבים.
הפסיקו כבר להתעלל בבעלי חיים. די לטשטש את הרצח והעינויים עם מניפולציות רגשיות מעליבות של סיפורים על מסורת וחג וזכרונות וכו' . נקעה נפשנו.
18. לא חבל ? גם הורגים חיה חמודה וגם חוטפים סרטן
(04.11.15)
19. חבל שביום השנה לרצח רבין מפרסמים מתכונים פוגעניים
לא לאלימות ,   לא להתעללות   (04.11.15)
אלימות כנגד בעלי חיים חסרי ישע מסכנת אותנו כחברה וכדמוקרטיה ויש לה השלכות גם לסיכוי לשלום.
הסופר לב טולסטוי אמר שכל עוד יהיו בתי מטבחיים, יהיו גם שדות קרב.
20. פתחת לי את התיאבון שזה משהו לא רגיל! רק שתהיה לנו בריא...
ברונו   (04.11.15)
21. ביחרו בטוב ! אל תהיו חלק מתעשיית סבל וכאב !
(04.11.15)
22. אבל זה לא טבעוני, למה???
(04.11.15)
למה אתם כאלה רעים?????
23. רוסטבית
שולה   (04.11.15)
למה חמאה עם בשר. קצת כשרות לא תזיק
24. למה טבעונים לוחצים על קישור עם כותרת "רוסטביף"?
בר ,   קרני בור   (04.11.15)
תמצאו חיים!
25. מממממ... בא לי בשר טעים עכשיו
מושיקה   (04.11.15)
נוסע לארגנטינה. כאן הכל דראק
26. אוכל...
G   (05.11.15)
איזה תגובות של אנשים הזויים... מי שרוצה אוכל, ומי שלא, לא!!!
27. אחחחח זה נראה מעולה! איזה כיף לך עם סבתא כזאת.
זכית וגם אנחנו זכינו   (05.11.15)
28. בצליה כזו כל התנור מתלכלך
(05.11.15)
עדיף על האש במנגל. התבנית נשרפת מרוב דם ושומן וגם לא מעט נדבק לדפנות התנור
29. שאלה בריאותית (לא טבעונות או משהו כזה)
אריק   (05.11.15)
הכנתי בשבוע שעבר רוסטביף בפעם הראשונה והאמת היא שיצא טעים, אבל תהיתי לעצמי האם בהתחשב בעובדה שהבשר לא מבושל במרכזו ועדיין נא, כמה זמן הוא יכול להחזיק מעמד במקרר אחרי הבישול? זה לא מצע אדיר לחיידקים??
30. אתמול הכנתי ויצא מדהים. תודה ירון על המתכון הפשוט
י. ל   (07.11.15)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה